ΑΙΣΧΡΟΝ ΕΣΤΙ ΣΙΓΑΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΑΣΗΣ ΑΔΙΚΟΥΜΕΝΗΣ.

ΜΗΤΡΟΣ ΤΕ ΚΑΙ ΠΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΤΙΜΙΩΤΕΡΟΝ ΕΣΤΙ Η ΠΑΤΡΙΣ.

Σακελλαροπούλου: Δήλωση-ντροπή για το Δημογραφικό!
Monday
07/06/2021
02:12 GMT+2
Επιστημονική τεκμηρίωση υπέρ του εθνικού νομίσματος Αικ. Σακελλαροπούλου ΔΗΜΟΓΡΑΦΙΚΟ ΠτΔ
0

Σχόλιο GMR: Η εφημεριδα ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ λοιδορεί την Δήλωση της ΠτΔ:”Σακελλαροπούλου: Δήλωση-ντροπή για το Δημογραφικό!”

Μήπως χάθηκε η ντροπή, ή μήπως περισσεύει το θράσος;

Για να δούμε.

Μιλώντας σε εκδήλωση που διοργάνωσε η Eurobank με σκοπό να παρουσιάσει την πραγματικά αξιόλογη προσπάθεια που αρχίζει για το Δημογραφικό, η Πρόεδρος της Δημοκρατίας μάς πληροφόρησε ότι είναι «αναγκαίο να δούμε το θέμα της ενσωμάτωσης των μεταναστών, ιδιαίτερα αυτών που προσπαθούν να ενταχθούν στην ελληνική κοινωνία. Η ομαλή ένταξή τους δεν συμβάλλει μόνο στην οικονομική ανάπτυξη (σημ. G-M-R:   24/04/2013 — «Μετανάστευση εγκεφάλων» – 120.000 επιστήμονες εγκατέλειψαν τη χώρα και 300.000 ετοιμάζονται να φύγουν και Brain drain: Με 15 δισ. «πλήρωσε» η Ελλάδα τη φυγή των νέων επιστημόνων στο εξωτερικό), αλλά βοηθά και στην τόσο αναγκαία ανανέωση του πληθυσμιακού δυναμικού της χώρας μας».”

Προκειται για επίπεδο “Κατίνας” (συγγνώμη στις φερουσες το ωραίο όνομα, διευκρινίσεις εδώ sarantakos.wordpress.com/tag/κατίνα/ ), ή για το άκρον άωτον, του ως Καtina ( https://greek-market-research.com/clink/katina-stin-proedria-tis-dimokratias/ ), πολιτειακού εγκληματικού θράσους;

Οι μηνύσεις εσχάτης προδοσίας και η οφειλόμενη για την Χρεοκρατία Πραγματογνωμοσύνη https://greek-market-research.com/clink/d-a-d-a-dimosias-antidebtocracy-pragmatognomosynis/ , αναμένουν από την Συντεταγμένη Δικαιοσύνη (δύσκολο απο την δεδομένη ηγεσία της), ΝΑ ΑΠΟΦΑΝΘΕΙ, αν πρόκειται για μειωμένο καταλογισμό, ή, αν πρόκειται για συμμετοχή σε ευρύτερη συμμορία εθελοεκχώρησης εθνικής ανεξαρτησίας-εθνικής κυριαρχίας σύμφωνα με όλες τις αναρτήσεις και τίτλους/ετικέτες (tag) οικονομολογικού-δικαιϊκού-γεωπολιτικού & στρατιωτικού περιεχομένου της G-M-R.

_.

 

 

 

 

Κατ. Σακελλαροπούλου, 4 Ιουνίου 2021

 

 

 

 

Πρότεινε ως λύση την… αντικατάσταση των Ελλήνων από τους μετανάστες που έρχονται από Ασία και Αφρική

Δήλωση-σοκ από την Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου, η οποία μιλώντας για το Δημογραφικό πρότεινε ως λύση την… αντικατάσταση των Ελλήνων από τους μετανάστες που έρχονται από την Ασία και την Αφρική.

Μιλώντας σε εκδήλωση που διοργάνωσε η Eurobank με σκοπό να παρουσιάσει την πραγματικά αξιόλογη προσπάθεια που αρχίζει για το Δημογραφικό, η Πρόεδρος της Δημοκρατίας μάς πληροφόρησε ότι είναι «αναγκαίο να δούμε το θέμα της ενσωμάτωσης των μεταναστών, ιδιαίτερα αυτών που προσπαθούν να ενταχθούν στην ελληνική κοινωνία. Η ομαλή ένταξή τους δεν συμβάλλει μόνο στην οικονομική ανάπτυξη, αλλά βοηθά και στην τόσο αναγκαία ανανέωση του πληθυσμιακού δυναμικού της χώρας μας».

Την ίδια στιγμή, λοιπόν, που η συγκεκριμένη τράπεζα παρουσίαζε δράσεις με τις οποίες θα μπορέσει να ανατραπεί η εικόνα του αναπόφευκτου δημογραφικού μαρασμού που υπάρχει σήμερα, η Κατερίνα Σακελλαροπούλου υιοθέτησε την ατζέντα αυτών που προσπαθούν να μας πείσουν ότι τα κύματα της παράνομης μετανάστευσης θα… λύσουν το δημογραφικό πρόβλημά μας.

Δεν αποτέλεσε έκπληξη το γεγονός ότι στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκε και ο Ευρωπαίος επίτροπος Μαργαρίτης Σχοινάς, ο οποίος επίσης έδειξε ως μέρος της λύσης του δημογραφικού προβλήματος την ένταξη των μεταναστών. Υπογράμμισε, μάλιστα, ότι πρέπει να εξασφαλίσουμε πως αυτό το «νέο κύμα μεταναστών», οι οποίοι θα βρίσκονται νόμιμα τα επόμενα χρόνια υπό την προστασία της Ε.Ε., θα έχει πρόσβαση σε υπηρεσίες υγείας και παιδείας…

Ευτυχώς, εντελώς διαφορετική ήταν η προσέγγιση στο ζήτημα του επίσης παρόντος στην εκδήλωση Αρχιεπισκόπου Ιερωνύμου. Εκανε μια πολύ μεστή προσέγγιση του θέματος, αποσυνδέοντάς το από τον οικονομικίστικο τρόπο σκέψης, ενώ αναφέρθηκε τόσο στο αξιακό ζήτημα όσο και στον ρόλο των ΜΜΕ και των προτύπων που αυτά προβάλλουν. Ο Αρχιεπίσκοπος χαρακτήρισε το Δημογραφικό το νούμερο ένα εθνικό πρόβλημα, ενώ στόχευσε και την Πολιτεία, κάνοντας λόγο για άστοχα νομοθετήματα, συμβαλλούσης και της Ε.Ε., που υπονομεύουν σταθερά τα θεμέλια του οικογενειακού βίου. Δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στο μείζον ζήτημα των εκτρώσεων, υπενθυμίζοντας την ανάγκη προστασίας του αγέννητου παιδιού.

Ανεξαρτήτως, πάντως, των δηλώσεων των πολιτικών προσώπων, η πρωτοβουλία της Eurobank, που θα επικεντρωθεί στα ανατολικά σύνορα της χώρας μας, από τον Εβρο έως το Καστελόριζο, με τίτλο «Πρωτοβουλία για το Δημογραφικό: Μπροστά για την οικογένεια», αποδεικνύει ότι η έννοια της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης μπορεί να προσφέρει. Και όπως τόνισε ο διευθύνων σύμβουλος της Eurobank Φωκίων Καραβίας, «η λύση του Δημογραφικού δεν μπορεί παρά να έρθει και μέσα από τη στήριξη της οικογένειας».

 

Πηγή: dimokratianews.gr

 

 

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Upload File

You can include images or files in your comment by selecting them below. Once you select a file, it will be uploaded and a link to it added to your comment. You can upload as many images or files as you like and they will all be added to your comment.