ΑΙΣΧΡΟΝ ΕΣΤΙ ΣΙΓΑΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΑΣΗΣ ΑΔΙΚΟΥΜΕΝΗΣ.

ΜΗΤΡΟΣ ΤΕ ΚΑΙ ΠΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΤΙΜΙΩΤΕΡΟΝ ΕΣΤΙ Η ΠΑΤΡΙΣ.

ο καθηγητής κ. Ανδρέας Αθηναίος στο ραδιόφωνο των Παραπολιτικών 90.1 στα FM
Sunday
08/04/2018
20:56 GMT+2
Επιστημονική τεκμηρίωση υπέρ του εθνικού νομίσματος Τράπεζες Ανδρ. Αθηναίος
3

Ανδρ. Αθηναίος, 3&4/4/2018

Από την εκπομπή “Εμείς οι Έλληνες” και στο ραδιόφωνο των Παραπολιτικών 90.1 στα FM , καλεσμένος ήταν την Μ. Τρίτη (3/4/2018) ο καθηγητής Πανεπιστημίου των ΗΠΑ, οικονομολόγος κ. Ανδρέας Αθηναίος. Την συνέντευξη μπορείτε να ακούσετε από το  44′:50″

https://www.mixcloud.com/parapolitika901/εκπ-καλαρρυτησ-03-04-2018/

Την Μ. Τετάρτη (4/4/2018) στην ίδια εκπομπή υπήρξε επανάληψη παλαιότερης εκπομπής (σε όλο το 2ωρο διάρκειας της εκπομπής) την οποία παραθέτουμε και αυτή.

ΑΠΑΤΗ (ΠΛΑΣΤΟ) ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΚΑΙ Η ΑΞΙΑ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΝΟΜΙΣΜΑΤΟΣ

https://www.mixcloud.com/parapolitika901/εκπ-καλαρρυτησ-04-04-2018/

Comments
 1. Comment From Christos Koutsoukos
  08/04/2018 at 23:10

  Η ΑΠΑΤΗ ΤΟΥ ΕΥΡΩ ,ΤΟ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ ΧΡΕΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ

  https://exerevnitis.wordpress.com/2012/01/02/η-απατη-του-ευρω-το-ανυπαρκτο-χρεοσ-και/

 2. Comment From Christos Koutsoukos
  09/04/2018 at 00:07

  Οι Εφορίες, η ΑΑΔΕ, οι προϊστάμενοι των Δ.Ο.Υ., οι υπάλληλοι τα γνωρίζουν αυτά, ή απλά κάνουν ….. την δουλειά τους; Γιατί η “δουλίτσα τους” οδηγεί κατά λέξη σε “αλλάξει χέρια η χώρα, είναι η χώρα να πάψει να υπάρχει ως Πατρίδα ως Ελλάδα“.

  Ενδεικτικά ένα μέρος της συνέντευξης απομαγνητοφωνημένο.

  Υπέγραψε (η κυβέρνηση) να περάσει το σύνολο της δημόσιας περιουσίας, τα δικαιώματα, η διαχείριση, για 99 χρόνια στα χέρια των δανειστών, και τα μελλοντικά έσοδα, διότι όταν μιλάμε για 99 χρόνια, προφανώς μιλούμε για την παρούσα αξία της δημόσιας περιουσίας και την τυχόν μελλοντική αξία της, μελλοντικά έσοδα κλπ. Άρα υποθήκευση για έναν αιώνα των όποιων εσόδων, περιουσιακών στοιχείων κλπ. Τώρα με το νομοσχέδιο περνούν στα ξένα χέρια, λέμε ενδεικτικά, ΟΑΣΑ, Αστικές συγκοινωνίες και οι θυγατρικές του, ΕΛΤΑ ταχυδρομεία, ΕΥΑΘ, ΕΥΔΑΠ, το νερό, το νερό, ΔΕΗ, το ηλεκτρικό, η διώρυγα της Κορίνθου, οι κεντρικές αγορές – Οργανισμός κεντρικών Αγορών και Αλείας κλπ, η κεντρική αγορά της Θεσσαλονίκης, η HELEXPO, τα αφορολόγητα έσοδα, τα ΚΑΕ, τα καταστήματα αφορολογήτων ειδών, ακόμα και το Ολυμπιακό στάδιο, τα πάντα, άρα δημόσιες υπηρεσίες, οργανισμοί ΔΕΚΟ κλπ στα χέρια ξένων.
  Μπορεί μια χώρα να κάνει ανάπτυξη όταν έχει εκχωρήσει τα πάντα στους ξένους; Μα όχι βέβαια, δεν είναι αυτός ο σκοπός τους, είναι να αλλάξει χέρια η χώρα, είναι η χώρα να πάψει να υπάρχει ως Πατρίδα ως Ελλάδα, και προσπαθούνε σαλαμοποιώντας τις πιέσεις και τρώγοντας λίγα- λίγα αυτά που υπάρχουνε και κάποτε επιταχύνοντας, είδαν ότι ο λαός δεν αντιδρά, ο μισός λαός δεν ξέρει, υπάρχουνε κάποιοι που λένε τι να κάνουμε; Αυτοί που καταλαβαίνουνε ακόμα δεν έχουνε πνευματικά σηκωθεί, διότι δεν μιλάμε για εξέγερση με ντουφέκια εδώ, μιλάμε για να πεις ΟΧΙ, ενίσταμαι, είστε ψεύτες, είστε απατεώνες επιστημονικά, όπως λες σε ένα δικαστήριο, αυτό είναι αναληθές, αυτό δεν είναι συκοφαντία όταν το τεκμηριώνεις ότι είναι αναληθές, είναι αναληθές ότι χρωστάμε, είναι αναληθές ότι με όλη αυτή την ιστορία θα βγούμε από το υποτιθέμενο χρέος και θα έρθει η ανάπτυξη, είναι αναληθές, είναι ψέματα. Αυτό το πράγμα δεν βγαίνει, είναι αντίθετο με αυτό το οποίο επικαλούνται οι ίδιοι. Ότι θα βγείτε από την κρίση. Πως θα βγείτε από την κρίση όταν μία χώρα είναι 8 χρόνια σε ύφεση, την δεσμεύουνε με πρωτογενή πλεονάσματα 3,5% για τα επόμενα 4-5 χρόνια και πρωτογενή πλεονάσματα μέχρι το 2060 υπερφορολογούν τους πολίτες, άρα δεν τους μένει και δυνατότητα……. Δεν είναι ο σκοπός να βγούμε από αυτό που βαπτίσανε κρίση,, αλλάζει χέρια η χώρα, αλλάζει χέρια η Ελλάδα.

 3. Comment From Christos Koutsoukos
  09/04/2018 at 01:55

  ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΕΟΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΡΑΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΤΙΚΟ

  https://kataggelies.com/kataggelies/?page_id=803

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Upload File

You can include images or files in your comment by selecting them below. Once you select a file, it will be uploaded and a link to it added to your comment. You can upload as many images or files as you like and they will all be added to your comment.