ΑΙΣΧΡΟΝ ΕΣΤΙ ΣΙΓΑΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΑΣΗΣ ΑΔΙΚΟΥΜΕΝΗΣ.

ΜΗΤΡΟΣ ΤΕ ΚΑΙ ΠΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΤΙΜΙΩΤΕΡΟΝ ΕΣΤΙ Η ΠΑΤΡΙΣ.

2020, Καλή Χρονιά χρόνια πολλά
Thursday
02/01/2020
11:48 GMT+2
Επιστημονική τεκμηρίωση υπέρ του εθνικού νομίσματος Προτάσεις Απελευθερωτικής Συνέργειας
2

 

G-M-R, 1 Ιανουαρίου 2020

 

Αγαπητοί συγγραφείς, επιστήμονες, κάτοχοι ιστοσελίδων και συναγωνιστές της G-M-R.

Αυτή είναι η τελευταία πρότασή μας, της G-M-R, του 2019.

http://greek-market-research.com/article/i-ellada-mprosta-sto-2020-afigimata-gia-ap-exo-sotiria/

Επίσης σας στέλνουμε και το εδώ σημαντικό σχόλιο μας, συναφές με το εδώ ανάλογο σε παλαιότερη ανάρτηση μας διαπραγματευόμενο το ίδιο θέμα.

Χρόνια Πολλά και ευτυχισμένο το 2020  προς όλους τους Έλληνες που θέλουν ελεύθερη πατρίδα.

Με εκτίμηση

G-M-R

Comments
 1. Comment From GMR
  03/01/2020 at 19:15

  Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΣΤΑΛΘΗΚΕ ΚΑΙ ΜΕΣΩ EMAIL σε συγγραφείς, επιστήμονες, κατόχους ιστοσελίδων και συναγωνιστές της G-M-R.

  Από τον κ. Στέργιο Σμυρλή λάβαμε την κάτωθι απάντηση:

  Εξαιρετική ανάλυση που απευθύνεται σε πολύ ενημερωμένους πολίτες.

  Το μεγάλο θέμα όμως που υπάρχει είναι ότι έχουμε παύσει να έχουμε κοινωνία και έχουμε οπαδούς κομμάτων οι οποίοι καλούνται να διαλέξουν μεταξύ μίας κομματικής ολιγαρχίας που υποστηρίζεται από την ΕΕ ή τη ΝΕΑ ΤΑΞΗ.

  Όποιος και να εκλεγεί είναι υποχρεωμένος να ικανοποιήσει τα βήματα που έχουν προσδιορισθεί από τις διάφορες συμφωνίες, ώστε η πρώην Ελληνική Δημοκρατία της Ελλάδος καταστεί μία χώρα μειωμένης εκτάσεως, άνευ συνόρων, άνευ Ενόπλων Δυνάμεων με εκατομμύρια λαθρομεταναστών και με εκατοντάδες Πολυεθνικές και ΜΚΟς που θα αντικαταστήσουν το κράτος.

  Η συνεχιζόμενη κατάτμησης της εκλογικής βάσεως, η έλλειψης δικαιοσύνης και τα ξεπουλημένα ΜΜΕ δεν αφήνουν περιθώρια για κάποια αλλαγή.

  Ως πρώτο βήμα απαιτείται η δημιουργία μίας ΑΣΠΙΔΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΣΩΤΗΡΙΑΣ πέραν και πάνω από κόμματα , η οποία θα συνίσταται από έμπειρους, επαΐοντες συμπατριώτες μας που θα αποτελέσουν μέλη μίας δεξαμενής γνώσεων, συμπερασμάτων, προτάσεων και ει δυνατόν υλοποιήσεως αυτών.

  Με τους θερμότερους Πατριωτικούς Χαιρετισμούς

  Στέργιος Σμυρλής

  • Comment From GMR
   03/01/2020 at 19:20

   Αγαπητέ και σεβαστέ συναγωνιστή, Στέργιε Σμυρλή.
   Αυτό ακριβώς που προτείνεις, περιγράφει, νομίζουμε επαρκώς αναλυτικά, η πρόταση μας. Απευθυνόμαστε προς “επαΐοντες συμπατριώτες μας” με την προσδοκία να πραγματοποιήσουν ΚΑΘΟΔΟ προς τον λαό.
   Προς αυτούς τους πολίτες απευθύνεται πρωτίστως η G-M-R, προς τους πολίτες που το ατομικό και το συλλογικό τους ως εν δυνάμει ομάδα, δημόσιο μέγεθος, συνοδευόμενο από αντιστασιακό-απελευθερωτικό-αναγεννητικό επιχειρησιακό σχέδιο, ΜΠΟΡΕΙ να συμπορευθεί με τον ΛΑΟ.
   Το δημόσιο μέγεθος της G-M-R, είναι δυσανάλογο με τις αντιστασιακές της προσπάθειες και το ίδιο συμβαίνει με πολλούς ενεργούς πολίτες. Αν δεν αντιδράσουν κατά πρώτον συλλογικά και αλληλέγγυα οι “επώνυμοι” οι οποίοι καθημερινά διαχέουν τις γνώσεις τους, θα πρέπει (θα έπρεπε ήδη) οι λοιποί ενεργοί πολίτες να αναζητήσουμε μεταξύ μας την απελευθερωτική διέξοδο, πράγμα δυσκολότερο λόγω αντικειμενικών και υποκειμενικών δυσκολιών(μερικοί περιγράφονται ανωτέρω, δημόσιο μέγεθος κλπ) όχι όμως αδύνατον.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Upload File

You can include images or files in your comment by selecting them below. Once you select a file, it will be uploaded and a link to it added to your comment. You can upload as many images or files as you like and they will all be added to your comment.