ΑΙΣΧΡΟΝ ΕΣΤΙ ΣΙΓΑΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΑΣΗΣ ΑΔΙΚΟΥΜΕΝΗΣ.

ΜΗΤΡΟΣ ΤΕ ΚΑΙ ΠΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΤΙΜΙΩΤΕΡΟΝ ΕΣΤΙ Η ΠΑΤΡΙΣ.

Απεργία στο μετρό – Ποιοι σκοτώνουν τον συνδικαλισμό
Friday
20/12/2019
15:11 GMT+2
Επιστημονική τεκμηρίωση υπέρ του εθνικού νομίσματος Κομματικοσυνδικαλιστικός Συντεχνιασμός Φώτης Γιοβανόπουλος
0

Σχόλιο GMR: Εξαιρετικός προβληματισμός, εξαιρετικές προτάσεις, αλλά για προ του 2010, όχι για την “μετά” Μνημονιακή “κανονικότητα”. Σήμερα ο προβληματισμός, νομίζουμε πως αφορά το σχόλιο που δημοσιεύτηκε κάτω από το άρθρο του Ρούντι Ρινάλντι στον Δρόμο της Αριστεράς. Φυσικά, ως προς το βάθος (ως συνοδεία του αντιστασιακού-απελευθερωτικού-αναγεννητικού αγώνα), ο προβληματισμός και οι προτάσεις του Φώτη Γιοβανόπουλου μας βρίσκουν σύμφωνους, και πιο συγκεκριμένα για την παλλαϊκή (δημοκρατική και όχι κομματική) συν-επιβολή της εθνικοαπελευθερωτικής Συντακτικής Συνέλευσης.

 

 

Φώτης Γιαβανόπουλος, 18 Δεκεμβρίου 2019

 

 

αναδημοσίευση μέσω ενεργού λινκ σύμφωνα με την υπόδειξη της πηγής

 

Μια ξαφνική στάση εργασίας οδήγησε σε κυκλοφοριακή συμφόρηση. Χιλιάδες κόσμου, απροειδοποίητοι για την κινητοποίηση, βρέθηκαν προ εκπλήξεως όταν πήγαν στις στάσεις του μετρό για να πάρουν το μέσο και να πάνε στις δουλειές τους. Όπως ήταν φυσικό αναγκάστηκαν να χρησιμοποιήσουν τα οχήματά τους με το γνωστό αποτέλεσμα. Να δημιουργηθεί χάος στους δρόμους της πρωτεύουσας.

Η αιτία αυτής της απόφασης ήταν η μετακίνηση υπαλλήλων της εταιρείας Αττικό Μετρό, συγκεκριμένα 21 τον αριθμό, από διοικητικές θέσεις στα εκδοτήρια εισιτηρίων. Και όπως ήταν αναμενόμενο υπήρξαν και οι παραδοσιακές ανακοινώσεις. «Δεν θα ανεχθούμε νταβατζιλίκια και εκβιασμούς» και «θα απαντήσουμε σκληρά» είπε ο υπουργός Μεταφορών
«
Κι εμείς αιφνιδιαστήκαμε από την πρωτοφανή απόφαση της διοίκησης της ΣΤΑΣΥ χωρίς να κοιτάξει τις ανάγκες τις υπηρεσιακές και τις ανάγκες των εργαζομένων» και «εάν συνεχιστεί το ίδιο πράγμα, να πληρώνουν το μάρμαρο οι εργαζόμενοι τότε είναι πιθανόν να υπάρξει κλιμάκωση» απάντησε ο πρόεδρος του Σωματείου (ΣΕΛΜΑ).

Συνεχίστε την ανάγνωση εδώ.

 

Πηγή: slpress.gr

 

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Upload File

You can include images or files in your comment by selecting them below. Once you select a file, it will be uploaded and a link to it added to your comment. You can upload as many images or files as you like and they will all be added to your comment.