ΑΙΣΧΡΟΝ ΕΣΤΙ ΣΙΓΑΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΑΣΗΣ ΑΔΙΚΟΥΜΕΝΗΣ.

ΜΗΤΡΟΣ ΤΕ ΚΑΙ ΠΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΤΙΜΙΩΤΕΡΟΝ ΕΣΤΙ Η ΠΑΤΡΙΣ.

Χρειαζόμαστε εθνικό δόγμα – Η Ελλάδα να γίνει από “πελάτης” παίκτης
Saturday
11/01/2020
20:21 GMT+2
Επιστημονική τεκμηρίωση υπέρ του εθνικού νομίσματος Μάκης Ανδρονόπουλος
0

Σχόλιο GMR: Συμφωνούμε Α-ΠΟ-ΛΥ-ΤΩΣ, πώς χρειαζόμαστε Εθνικό δόγμα.

Όμως, αγαπητέ κύριε Μάκη Ανδρονόπουλε, χρειαζόμαστε Εθνικό Δόγμα, σύμφωνο με το ΛΑΪΚΟ ΦΡΟΝΗΜΑ, το οποίο φρόνημα ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ πως είναι ΑΝΩΤΕΡΟ από το φρόνημα του επαγγελματικού πολιτικού προσωπικού.

Προκειμένου λοιπόν να ενισχυθεί με τρόπο ΣΥΝΤΕΤΑΓΜΕΝΟ το ΛΑΪΚΟ φρόνημα, καταθέσαμε την ΕΔΩ πρόταση/επιχειρησιακό σχέδιο/υπαρκτό τρόπο δράσης στο πλαίσιο της μικρότητας ημών και συναγωνιστών, και για διευκρίνηση τακτικών ανά περίπτωση/αφορμή των ενδεικτικά δυνατών πρακτικών συμπεριφορών, καταθέσαμε προτάσεις ως το εδώ σχόλιο μας.

Αναμένουμε την απάντηση σας, την κριτική σας, την δική σας πρόταση/τρόπο δράσης.

1) “…είναι αναγκαία η μετάβαση σε ένα νέο διπλωματικό και αμυντικό δόγμα που θα τεκμηριώνει την πρόσληψη της Ελλάδας από εχθρούς και φίλους ως σοβαρού δρώντα. Αυτή η μετάβαση σε ένα νέο δόγμα εθνικής ισχύος θα έχει τεράστια θετική επίπτωση στο ψυχολογικό επίπεδο του εσωτερικού μετώπου.”

2) “Αναρωτιέται επίσης κανείς αν απογαλακτιστούμε από το επαγγελματικό πολιτικό προσωπικό που είναι συνήθως κατώτερο του λαϊκού φρονήματος.”

 

 

Μάκης Ανδρονόπουλος, 11 Ιανουαρίου 2020

 

 

αναδημοσίευση μέσω ενεργού λινκ σύμφωνα με την υπόδειξη της πηγής

 

Αν πράγματι τους δύο επόμενους μήνες οι Αμερικανοί προσφέρουν τις “καλές τους υπηρεσίες” για να κάτσουν στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων Ελλάδα και Τουρκία, όπως μας πληροφορεί ο Μιχάλης Ιγνατίου, τότε, είναι επείγον στο διάστημα αυτό η Ελλάδα να αποκτήσει εθνικό δόγμα. Να επιχειρήσει να μεταπηδήσει από το επίπεδο του “δεδομένου” συμμάχου, δηλαδή του “κράτους-πελάτη” στο επίπεδο του παίκτη στην Ανατολική Μεσόγειο και στα Βαλκάνια.

Για να γίνει αυτό θέλει πολύ δουλειά και κυρίως είναι αναγκαία η μετάβαση σε ένα νέο διπλωματικό και αμυντικό δόγμα που θα τεκμηριώνει την πρόσληψη της Ελλάδας από εχθρούς και φίλους ως σοβαρού δρώντα. Αυτή η μετάβαση σε ένα νέο δόγμα εθνικής ισχύος θα έχει τεράστια θετική επίπτωση στο ψυχολογικό επίπεδο του εσωτερικού μετώπου.

Συνεχίστε την ανάγνωση εδώ.

Πριν όμως, επιτρέψτε μας (αγαπητοί του Slpress) να (ανα)δείξουμε (ως GMR μαζί με την πιο πάνω υπογράμμιση) ακόμα ένα σημαντικό σημείο του άρθρου,

“….Καθώς απομένουν λοιπόν δώδεκα μήνες για την επέτειο των διακοσίων χρόνων από την Επανάσταση του 1821 είναι να αναρωτιέται κανείς αν ποτέ αυτή η χώρα, αυτός ο λαός μπορεί να ενηλικιωθεί με την έννοια του απογαλακτισμού του από τους ξένους πάτρωνες και προστάτες. Αναρωτιέται επίσης κανείς αν απογαλακτιστούμε από το επαγγελματικό πολιτικό προσωπικό που είναι συνήθως κατώτερο του λαϊκού φρονήματος.”

 

Πηγή: slpress.gr

 

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Upload File

You can include images or files in your comment by selecting them below. Once you select a file, it will be uploaded and a link to it added to your comment. You can upload as many images or files as you like and they will all be added to your comment.