ΑΙΣΧΡΟΝ ΕΣΤΙ ΣΙΓΑΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΑΣΗΣ ΑΔΙΚΟΥΜΕΝΗΣ.

ΜΗΤΡΟΣ ΤΕ ΚΑΙ ΠΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΤΙΜΙΩΤΕΡΟΝ ΕΣΤΙ Η ΠΑΤΡΙΣ.

ΕΝΑ ΠΡΟΣΥΜΦΩΝΗΜΕΝΟ  ΕΘΝΙΚΟ ΕΓΚΛΗΜΑ!
Friday
28/06/2019
02:20 GMT+2
Επιστημονική τεκμηρίωση υπέρ του εθνικού νομίσματος Αντ. Παπαντωνίου
0

 

Αντ. Παπαντωνίου, 25 Ιουνίου 2019

 

ΕΝΑ ΠΡΟΣΥΜΦΩΝΗΜΕΝΟ  ΕΘΝΙΚΟ ΕΓΚΛΗΜΑ!

Το τελευταίο χρονικό διάστημα και κυρίως τις τελευταίες ημέρες, πολύς λόγος γίνεται  για το ενδεχόμενο  ενός θερμού επεισοδίου με την Φίλη και Σύμμαχο Τουρκία στο Αιγαίο, στην Κύπρο αλλά και στην Θράκη, ενδεχομένως. Θα ήθελα λοιπόν να εκφράσω κι εγώ κάποιες σκέψεις μου για το θέμα αυτό δίνοντας μια διαφορετική ίσως διάσταση.

Όλοι γνωρίζουμε ότι η Τουρκία ποτέ δεν εγκατέλειψε την πολιτική του «ρεβανσισμού» από τότε που η Οθωμανική Αυτοκρατορία απετέλεσε παρελθόν και με ιδιαίτερη επιθετικότητα προς την Ελλάδα με εξάρσεις και υφέσεις, ως προς τα μέσα και την έκταση που αυτή η επιθετικότητα εκδηλωνόταν.

Όμως από το 1974  με εκκίνηση την εισβολή και κατοχή μεγάλου τμήματος της Κύπρου με τον «ΑΤΤΙΛΑ 1+2», η επιθετικότητα αυτή πήρε άλλα χαρακτηριστικά. Ξεκίνησε μια μακροπρόθεσμη στρατηγική συνολικής αμφισβήτησης  έως και άρνησης  αποδοχής των Συνόρων, όπως είχαν καθοριστεί με την «Συνθήκη  της Λωζάννης» του 1923 με την Ελλάδα, με συνεχή κλιμάκωση των διεκδικήσεων και προκλήσεων, φθάνοντας στο σημερινό σημείο της μεγιστοποίησης.

Αυτό το πετύχαινε με την συνδρομή,  εκούσια η ακούσια, ας μην το εξετάσουμε τώρα τουλάχιστον στο ξεκίνημα και θα το αξιολογήσουμε στην συνέχεια, των Ελληνικών Κυβερνήσεων αλλά και της εκάστοτε Αντιπολίτευσης με την πολιτική του «κατευνασμού» που ισοδυναμούσε με την άτυπη πρόσκληση προς την Τουρκία, να εντείνει και να διευρύνει τις διεκδικήσεις της.

Μην ξεχνάμε ένα στημένο Πραξικόπημα στην Κύπρο  που επέτρεψε στην Τουρκία να καταλάβει σχεδόν αμαχητί το 34% περίπου του Νησιού, χωρίς απολύτως καμία ουσιαστική αντίδραση ούτε στο Στρατιωτικό αλλά ούτε και σε Πολιτικό επίπεδο και μάλιστα και με την Ιστορική ρήση του τότε Παντοδύναμου Έλληνα Πρωθυπουργού ότι «Η ΚΥΠΡΟΣ ΚΕΙΤΑΙ ΜΑΚΡΑΝ»!

Στη συνέχεια αντί να εντείνουμε τις διαμαρτυρίες μας, τουλάχιστον, ξεκινώντας μια συστηματική και παγκόσμια ενημέρωση και καταγγελία της Τουρκίας, όχι μόνον στις ανά τον Κόσμο Κυβερνήσεις και τους Διεθνείς Οργανισμούς, με αιχμή του Δόρατος την εισβολή και κατοχή αλλά ταυτόχρονα και αγνοούμενους, τους ξεσπιτωμένους αλλά και τους εποίκους που εισέρρεαν στο κατεστραμμένο Νησί, αλλά και στην Διεθνή Κοινή Γνώμη, εμείς συνεχίσαμε να αποδυναμώνουμε σταδιακά τα δικαιώματά μας για επαναφορά της Νομιμότητας.

Έτσι ξεκινήσαμε τις «ενδοκοινοτικές συνομιλίες και περιορίσαμε το αντικείμενο σε μια διένεξη των δύο Κοινοτήτων, με επόπτη ένα εκπρόσωπο του Ο.Η.Ε. και μεταφέραμε το πρόβλημα σε μια συζήτηση όχι για την άμεση αποκατάσταση της Νομιμότητας με ό,τι αυτό συνεπάγεται, αλλά το πώς θα δημιουργηθεί μια άλλη Νομική οντότητα, με την κατάργηση της Κυπριακής Δημοκρατίας και την δημιουργία μιάς Δικοινοτικής Διζωνικής Ομοσπονδίας…..

Φθάσαμε λοιπόν και στο Σχέδιο «ΑΝΑΝ», ένα κατάπτυστο σχέδιο που όμως, παρότι υπήρξε οργανωμένη και λυσσασμένη πίεση από όλες, κρυφά η φανερά, τις πολιτικές παρατάξεις στην Ελλάδα για την αποδοχή του, τελικά ναυάγησε χάρις στον τότε Κύπριο Πρόεδρο, τον αείμνηστο Τάσο Παπαδόπουλο.

Όλα αυτά είχαν σαν αποτέλεσμα να ισχυροποιείται το Καθεστώς των κατακτητών στην Κύπρο και να έχουν μπεί στη «ναφθαλίνη» το Θέμα της εισβολής και κατοχής, των εποίκων, των αγνοουμένων και της ληστείας των περιουσιών των Ελλήνων της Κύπρου.

Η ΚΥΠΡΟΣ ΞΕΧΑΣΤΗΚΕ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ!

Ενώ αυτά συνέβαιναν στην Κύπρο, αξίζει και πρέπει να δούμε το τι συνέβαινε στην Ελλάδα όλα αυτά τα χρόνια, κάνοντας μια συνοπτική αναδρομή σε καίρια γεγονότα, τουλάχιστον κατά την γνώμη μας.

Στην Ελλάδα είχαμε λοιπόν μια διαρκή κλιμάκωση της επιθετικότητας της Τουρκίας , κυρίως στο Αιγαίο με πρώτο στόχο την επιβολή του 25ου Μεσημβρινού, δηλαδή του διαμοιρασμού του Αιγαίου μεταξύ Ελλάδας-Τουρκίας με στόχο, όχι απλά και μόνον την Συνδιαχείρηση αλλά την Συνδιοίκηση! Νομίζω ότι όλοι θυμόμαστε το «ΧΟΡΑ, το ΣΙΣΜΙΚ», τις συνεχείς και με ανοδικούς ρυθμούς ΠΑΡΑΒΙΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΕΝΑΕΡΙΟΥ ΧΩΡΟΥ αλλά και των ΧΩΡΙΚΩΝ ΥΔΑΤΩΝ, την ΑΡΠΑΓΗ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΣΕ ΥΠΗΡΕΣΙΑ Κ.Λ.Π.
Επίσης όλοι θυμόμαστε τις απειλές με το θρυλικό «απειλή πολέμου» σε περίπτωση που επεκτείνουμε τα ΧΩΡΙΚΑ ΜΑΣ ΥΔΑΤΑ ΣΕ 12 ναυτικά μίλια εφαρμόζοντας το ΔΙΕΘΝΕΣ ΔΙΚΑΙΟ ΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ.

Και στο σημείο αυτό θα πρέπει να δούμε ποια είναι η δική μας η στάση και εάν αυτή συμβαδίζει με τον στοιχειώδη σεβασμό στην Ιστορία μας.

Κομβικό σημείο της πορείας μας στην σύγχρονη Ιστορία της Ελλάδας είναι η προσχώρησή μας στην Ε.Ο.Κ. , παρά της περί του αντιθέτου διακηρύξεις της τότε Κυβέρνησης που εξέπεμπε το σύνθημα ΕΟΚ ΚΑΙ ΝΑΤΟ ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ, θέλοντας να τονίσει την απόλυτη αντίθεσή της στην προσχώρηση σε ένα μηχανισμό που τον θεωρούσε καταστροφικό για την Εθνική Οικονομία και όχι μόνον.

Με ταχύτητα αστραπής όμως το σύνθημα αυτό που εθεωρείτο η εμμονή στην Εθνική Ανεξαρτησία, έδωσε τη θέση του αρχικά στην «ειδική σχέση» και στη συνέχεια, όπως είναι γνωστό στην παράδοση του ελέγχου της Οικονομίας της Πατρίδας μας σε ξένα Κέντρα αποφάσεων με τις περιβόητες τέσσερις ελευθερίες (κίνησης κεφαλαίων, προσώπων, αγαθών και υπηρεσιών)…..

Καμία λοιπόν προστασία της οικονομίας από τον Διεθνή ανταγωνισμό με αποτέλεσμα οι Βιομηχανικές- Βιοτεχνικές –Αγροτικές Μονάδες σταδιακά να εξαφανίζονται και κυρίως η πρωτογενής παραγωγή. Συνέπεια του γεγονότος αυτού ήταν να αρχίσει να λειτουργεί με όλο και αυξανόμενους ρυθμούς η παρασιτική οικονομία και η οικονομία τόσο η Δημόσια όσο και η Ιδιωτική να συρρικνώνονται και με την είσοδο το 2002 του ΕΥΡΩ να διαλυθούν εντελώς, κάτι που είχε επίδραση και φάνηκε καθαρά εκτός από τη διάλυση του Δημόσιου Τομέα και στην Ιδιωτική οικονομία, στην οικονομία δηλαδή των Νοικοκυριών με τον αναγκαστικό υπέρμετρο δανεισμό από τις Τράπεζες και μάλιστα με την εγκληματική παρότρυνση των Κυβερνήσεων. Η καταστροφή λοιπόν ήρθε και σφραγίστηκε με την ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ, που ήταν πια αναπόφευκτη.

Το γεγονός αυτό είχε σαν συνέπεια τη διάλυση όλου του Κρατικού Μηχανισμού αλλά και την καταστροφή του ηθικού του Λαού, που πλέον άρχισε να προσαρμόζεται στο ζητούμενο των κατακτητών, που ήταν να αποδεχθεί ότι «δεν γίνεται τίποτα» και συνεπώς ήταν υποχρεωμένος να λειτουργεί παθητικά μη έχοντας πουθενά να στηριχτεί. Άρχισε λοιπόν να αποδέχεται, με κάποες εξάρσεις, όλες τις επιπτώσεις αυτής της Πολιτικής και φυσικά όλο και περισσότερο διαλυόταν ο Κοινωνικός Ιστός και έχασε κάθε αντίσταση. Μαζί με την οικονομική εξαθλίωση, η μάλλον σαν συνέπειά της, ήρθε και η αποδοχή Ηθών τα οποία ήταν εντελώς άγνωστα και αδιανόητα για την Ελληνική Κοινωνία. Η χυδαιότητα έγινε μέρος της καθημερινότητάς του, δεδομένου μάλιστα ότι έβλεπε να υπάρχει όχι μόνον η κάλυψη αλλά και η συμμετοχή του επίσημου Κράτους.

Στην κατάσταση αυτή λοιπόν που τον φέρανε όλοι αυτοί που όφειλαν να περιφρουρούν τη ζωή και τα δικαιώματά του, έγινε και το επόμενο βήμα που εκτός του ξεπουλήματος των Δημόσιων και Ιδιωτικών περιουσιακών στοιχείων να αρχίσει η εξευτελιστική εκποίηση περιοχών της Ελλάδας που σημαίνει Γη και Ιστορία. Το πρώτο θύμα υπήρξε η Μακεδονία και η Θράκη και βρίσκεται σε πλήρη οργασμό η διαδικασία ξεπουλήματος του Αιγαίου συνολικά, με διάφορες μορφές!

Ζούμε την είσοδο στα νησιά μας ανεξέλεγκτα Ανθρώπινων Ψυχών, σαν αποτέλεσμα στρατιωτικών και οικονομικών επιθέσεων σε ξένα Κράτη από τους «πολιτισμένους Δολοφόνους» και παρουσία Γερμανικών Αστυνομικών Δυνάμεων στα Νησιά του Ανατολικού Αιγαίου.

Και αυτή την πλήρη διάλυση του Ελληνικού Κράτους  το τελευταίο διάστημα την ζούμε πολύ έντονα με αφορμή  το  «Μοίρασμα του Αιγαίου», με την Τουρκία κάτω βέβαια από την επικυριαρχία των «Προστάτιδων Δυνάμεων», όπως και τότε…

Την υλοποίηση του Εγκλήματος αυτού δεν την κάνει μόνη της η Τουρκία αλλά την επιχειρεί με την συνεργασία των «Ελληνικών Κυβερνήσεων», που υπακούοντας όπως παραδοσιακά στους «Φίλους-Συμμάχους και Εταίρους», έχουν εδώ και πολλά χρόνια προχωρήσει σε όλες εκείνες τις διαδικασίες που είναι αναγκαίες έτσι ώστε να μην αντιδράσει ο Ελληνικός Λαός και να αποδεχτεί «άλλη μια Καλή Συμφωνία»!

Και ας δούμε ποιες είναι αυτές η τουλάχιστον μερικές από αυτές:

1. – Οικονομική κατάρρευση για να μην μπορεί να στηριχθεί το κράτος, διαρκή πίεση, ενδεχομένως και πολεμική.

2. – Κοινωνική αποσάρθρωση, για  σοβαρό περιορισμό  Κοινωνικών αντιδράσεων.

3. – «Αδρανοποίηση  της  Στρατιωτικής και Δικαστικής» εξουσίας, προς αποφυγή σοβαρών αντιδράσεων.

Στα πλαίσια λοιπόν αυτά έχουμε τις πιο κάτω κινήσεις, ξεκινώντας από το 2014:

1. – Δήλωση του Μεϊμαράκη, ως Προέδρου  της Βουλής, κατά την επίσκεψη του τότε Τούρκου ΥΠΕΞ Νταβούτογλου  κατά την ανταλλαγή των εθιμοτυπικών δώρων, ότι «Το Αιγαίο είναι Ελεύθερη Θάλασσα»

2. – Αμέσως μετά τις Εκλογές του 2015, ο Νεοεκλεγείς «Πρωθυπουργός» δήλωσε ότι  «Δεν  γνωρίζει οι Θάλασσες να έχουν Σύνορα».   

3. – Επίσημη επίσκεψη Ερντογάν  στην  Ελλάδα, ο οποίος κατά την εθιμοτυπική επίσκεψή του  στον «Πρόεδρο της δημοκρατίας» Παυλόπουλο έθεσε Θέμα επαναδιαπραγμάτευσης της Συνθήκης της Λωζάννης  του 1923 και ΔΕΝ απελάθηκε άμεσα!

4. – Ο «Πρωθυπουργός μας» Κος Τσίπρας, λίγο μετά την αναχώρηση του Ερντογάν, δήλωσε «Το  Αιγαίο είναι Θάλασσα ειρήνης και διαλόγου».
Αλλά  για ποιο θέμα;;;
Η μόνη εκκρεμότητα που υπάρχει, με ευθύνη της Τουρκίας, είναι  ο «προσδιορισμός της υφαλοκρηπίδας, σύμφωνα με το Δημόσιο Διεθνές Ναυτικό Δίκαιο, στο Δικαστήριο της Χάγης.»

5. – Επίσημη επίσκεψη του «Πρωθυπουργού» Τσίπρα στη Άγκυρα για συνομιλίες με τον Ερντογάν, που έγιναν χωρίς να  εκδοθεί κανένα ανακοινωθέν για το τι συζητήθηκε.

6. – Αμέσως μετά αναλαμβάνει τη σκυτάλη ο «πολύς» Ναύαρχος Π.Ν. Αποστολάκης, ο οποίος μεταξύ Α/ΓΕΕΘΑ  και ΥΠΕΘΑ, αναλαμβάνει  τις συζητήσεις  για Μ.Ο.Ε. με τον «φίλο» του Ακάρ.

7. – Ο «πολύς» ΥΠΕΘΑ, ΝΑΥΑΡΧΟΣ Π.Ν. Αποστολάκης  μας  ενημερώνει ότι θα κάνουμε τα πάντα για να μην υπάρξουν στο Αιγαίο  Ατυχήματα!!!
Τι ακριβώς εννοεί είναι το ζητούμενο!!!

8. – Εν τω μεταξύ οι Τούρκοι αλωνίζουν συστηματικά και παντού στο Αιγαίο, εμβολίζουν πολεμικά πλοία και το ΥΕΝ/ΑΡΧΗΓΕΙΟ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ μιλάει για …ΝΑΥΤΙΚΟ ΑΤΥΧΗΜΑ..

9. – Αρπάζουν δύο Στρατιωτικούς  με στολή και σε Υπηρεσία οι ΤΟΥΡΚΟΙ  στη Θράκη και τους κρατούν Όμηρους στα κελιά επί μήνες

10. – Ο «πολύς» πάντα ΥΠΕΘΑ , ΝΑΥΑΡΧΟΣ Π.Ν. Αποστολάκης, (Σήκω Κουντουριώτη να τον καμαρώσεις), μας δήλωσε μόλις πρίν λίγο ότι παρόλο ότι τα δώσαμε όλα στις Η.Π.Α. και στο ΝΑΤΟ, εάν η Τουρκία μας επιτεθεί θα είμαστε μόνοι μας…

Με ποιο δικαίωμα Ναύαρχε Αποστολάκη τα έδωσες όλα;;;
Ποιόν ρώτησες;;;
Περιουσία σου ήταν;;;;

 

11. – Κλείνω με την κορυφαία δήλωση ενός κορυφαίου Δωσίλογου που ακούει στο Ανθρώπινο όνομα Κώστας ΣΗΜΙΤΗΣ. Ναι χτύπησε πάλι σαν ο μεγάλος αρχιτέκτονας του ξεπουλήματος του Αιγαίου με την παράδοση των ΙΜΙΩΝ, σαν «Πρωθυπουργός» το 1996 και στην προσπάθειά του να
πετύχει και να ολοκληρωθεί το θεάρεστο έργο του του 1996, δήλωσε ότι «ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΟΥΔΕΤΕΡΟΠΟΙΗΘΕΙ»!!!!!!!!!

Και το επίσης ίσως ακόμα πιο τραγικό είναι ότι, τουλάχιστον μέχρι τώρα, δεν είδα κανένα Πολιτικό Κόμμα, ούτε τον Κο Πρόεδρο της….Δημοκρατίας να τον «αρπάζει απ’ τη μπελαμάνα».
Και πάλι θαυμάστε τον, τον Λαγό!!!!

12. – Εν τω μεταξύ βεβαίως οι Τούρκοι έχουν αναπτύξει συστηματικά στον Εθνικό εναέριο χώρο, κυρίως, ένα Εθνικό Σπορ δείχνοντας πως εξευτελίζεις ένα Κράτος!!

Το «φαγητό» λοιπόν αγαπητοί μου  είναι έτοιμο για σερβίρισμα και αναμένεται απλώς  μια ωραία σερβιτόρα για να το σερβίρει  στο φιλοθεάμον κοινό των Τηλεοράσεων  και της «ραστώνης»!

Εγώ πάντως πρίν κλείσω η μάλλον θα κλείσω, για να τελειώσει και η ταλαιπωρία σας για όσους αντέξατε να με διαβάσετε μέχρις εδώ, και το κάνω για πρώτη και τελευταία φορά, επειδή αυτά που έρχονται θα είναι τραγικά, με την δική μου πρόταση για το τι πρέπει και μάλιστα κατεπειγόντως να κάνουμε:

1. – ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΜΕ ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ ΤΗΣ
ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ.

2. – ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ.

3. – ΑΜΕΣΑ ΝΕΑ ΗΓΕΣΙΑ ΣΤΙΣ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ.

4. – ΜΕΤΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΜΕ ΕΞΟΔΟ ΒΕΒΑΙΑ ΑΠΟ
Ε,Ε ΚΑΙ ΕΥΡΩ.

5. – ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΠΡΕΣΒΕΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΞΕΝΙΚΩΝ ΑΡΧΩΝ ΑΝΑ   
ΤΟΝ  ΚΟΣΜΟ  ΓΙΑ  ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΠΛΗΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ
ΤΗΣ ΚΟΙΝΗΣ ΓΝΩΜΗΣ.

6. – ΑΙΤΗΜΑ ΓΙΑ ΑΜΕΣΗ ΚΑΙ ΕΚΤΑΚΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ
ΤΟΥ Ο.Η.Ε.

7. – ΑΙΤΗΜΑ ΓΙΑ ΕΚΤΑΚΤΗ ΣΥΓΚΛΙΣΗ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΟΥ Ο.Η.Ε.

8. – ΑΙΤΗΜΑ ΓΙΑ ΕΚΤΑΚΤΗ ΣΥΓΚΛΙΣΗ ΤΟΥ ΟΑΣΕ

9. – ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΚΟΙΝΑ ΓΥΜΝΑΣΙΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑ  ΜΕ ΕΠΙΚΕΝΤΡΟ
ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ, ΜΑΖΙ ΜΕ ΡΩΣΙΑ-ΚΙΝΑ.

10. – ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΣΤΟΝ Ι.Μ.Ο. (ΔΙΕΘΝΗ ΝΑΥΤΙΛΙΑΚΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ) ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΗΡΥΞΗ 
ΜΗ ΑΣΦΑΛΩΝ ΤΩΝ ΛΙΜΑΝΙΩΝ ΑΠΟΠΛΟΥ ΤΩΝ ΣΚΑΦΩΝ ΠΑΡΑΝΟΜΗΣ
ΔΙΑΚΙΝΗΣΗΣ ΠΡΟΣΩΠΩΝ.

11. – ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΠΡΟΣ ΠΑΝΤΕΣ ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΕΝΤΟΠΙΖΕΤΑΙ ΠΑΡΑΒΙΑΣΗ      
ΕΝΑΕΡΙΟΥ Η ΘΑΛΑΣΣΙΟΥ ΧΩΡΟΥ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΤΙΚΑ ΠΥΡΑ         
ΚΑΙ ΕΑΝ ΔΕΝ ΑΠΟΔΩΣΟΥΝ  ΘΑ ΥΠΑΡΞΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΜΕ
ΟΠΟΙΕΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ.

12. – ΝΟΤΑΜ ΣΤΟ ΝΑΤΟ ΟΤΙ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ  ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ
ΤΟΥΡΚΙΑ ΟΙ ΑΠΕΙΛΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΡΑΒΙΑΣΕΙΣ, ΓΕΝΙΚΩΣ, ΕΝΤΟΣ 24ΩΡΩΝ ΘΑ
ΑΠΟΣΥΡΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΣΚΕΛΟΣ
ΤΟΥ ΝΑΤΟ.

13. – ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΔΙΕΛΕΥΣΗΣ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑΤΩΝ ΠΡΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΡΚΙΑ ΜΕΣΩ
ΕΘΝΙΚΩΝ ΟΔΩΝ ΠΡΟΣΠΕΛΑΣΗΣ.

ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΠΡΕΠΕΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ ΝΑ ΖΗΤΑΜΕ ΕΙΡΗΝΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ
ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΜΕ ΟΤΑΝ ΑΥΤΗ ΑΠΕΙΛΕΙΤΑΙ!

ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΛΙΑ ΚΑΙ Η ΕΞΑΡΤΗΣΗ ΜΑΣ ΕΦΕΡΑΝ ΕΔΩ!

ΤΩΡΑ ΤΕΛΟΣ!!!

ΑΘΗΝΑ 25-6-2019

Αντώνης  Παπαντωνίου

Υποναύαρχος Λ.Σ.(ε.α.)-Νομικός

 

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Upload File

You can include images or files in your comment by selecting them below. Once you select a file, it will be uploaded and a link to it added to your comment. You can upload as many images or files as you like and they will all be added to your comment.