ΑΙΣΧΡΟΝ ΕΣΤΙ ΣΙΓΑΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΑΣΗΣ ΑΔΙΚΟΥΜΕΝΗΣ.

ΜΗΤΡΟΣ ΤΕ ΚΑΙ ΠΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΤΙΜΙΩΤΕΡΟΝ ΕΣΤΙ Η ΠΑΤΡΙΣ.

Η μάχη της ΑΣΟΕΕ – Γιατί η μηδενική ανοχή στα “άβατα” ισοδυναμεί με “πόλεμο”
Tuesday
12/11/2019
15:38 GMT+2
Επιστημονική τεκμηρίωση υπέρ του εθνικού νομίσματος ΑΒΑΤΟ Εξάρχεια Στ. Λυγερός
0

Σχόλιο GMR: Συγχαρητήρια κύριε Λυγερέ. Σε έναν πόλεμο μεταξύ δυο αντιπατριωτικών μερών, πόλεμο που δεν αφορά τον λαό και την πατρίδα, παρά μόνο στο λαοπεριθωριοποιητικό , παρακρατικό, αντισυνταγματικό, σφετεριστικό της λαϊκής κυριαρχίας σκέλος, αυτής της ιδιότυπης “πολεμοσυμμαχίας” των ένθεν και ένθεν συμμοριών, λάβατε θέση. Και πάλι συγχαρητήρια.

 

 

 

Σταύρος Λυγερός, 12 Νοεμβρίου 2019

 

αναδημοσίευση μέσω ενεργού λινκ σύμφωνα με την υπόδειξη της πηγής

 

Αυτή τη φορά δεν είναι ακριβώς το “άβατο των Εξαρχείων”, αλλά το γειτονικό “άβατο της ΑΣΟΕΕ” που εισέβαλε στην επικαιρότητα. Όπως αναμενόταν, η επιχείρηση της αστυνομίας για εκκαθάριση κατειλημμένου χώρου στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο, προκάλεσε την αναμενόμενη δυναμική αντίδραση των αντιεξουσιαστικών ομάδων, οι οποίες θεωρούσαν κεκτημένο δικαίωμά τους να έχουν μετατρέψει σε “γιάφκα” πανεπιστημιακό χώρο!

Και γιατί όχι, αφού αυτό γινόταν ανεκτό εδώ και πολλά-πολλά χρόνια όχι μόνο στο συγκεκριμένο, αλλά και σε άλλους πανεπιστημιακούς χώρους. Με την κατάργηση του πανεπιστημιακού ασύλου και με τις επιχειρήσεις της αστυνομίας για εκκαθάριση κατειλημμένων κτηρίων, αλλά και τώρα πανεπιστημιακών χώρων, η κυβέρνηση Μητσοτάκη δείχνει αποφασισμένη να υλοποιήσει την επαγγελία της και να εφαρμόσει το δόγμα “Νόμος και Τάξη”.

Συνεχίστε την ανάγνωση εδώ.

 

Πηγή: slpress.gr

 

 

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Upload File

You can include images or files in your comment by selecting them below. Once you select a file, it will be uploaded and a link to it added to your comment. You can upload as many images or files as you like and they will all be added to your comment.