ΑΙΣΧΡΟΝ ΕΣΤΙ ΣΙΓΑΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΑΣΗΣ ΑΔΙΚΟΥΜΕΝΗΣ.

ΜΗΤΡΟΣ ΤΕ ΚΑΙ ΠΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΤΙΜΙΩΤΕΡΟΝ ΕΣΤΙ Η ΠΑΤΡΙΣ.

Η Μέι αποκάλυψε οτι ο Μητσοτάκης δεσμεύτηκε να τηρήσει την Συμφωνία των Πρεσπών (pic)
Friday
12/07/2019
01:15 GMT+2
Επιστημονική τεκμηρίωση υπέρ του εθνικού νομίσματος Κυρ. Μητσοτάκης Ν.Δ.
0

Σχόλιο GMR : Ο Κυρ. Μητσοτάκης, ως νέος πρωθυπουργός, δεσμεύεται να συνεχίσει να εγκληματεί όπως του κληροδότησαν οι προηγούμενοι ένοχοι εσχάτης προδοσίας και όπως ο ίδιος θα επαυξάνει!

 

 

Κυρ. Μητσοτάκης, 11 Ιουλίου 2019

 

Από τη Νέα Δημοκρατία ενημέρωσαν για την επικοινωνία του Πρωθυπουργού με την Τερέζα Μέι, χωρίς ωστόσο να αναφέρουν το κομμάτι για την «Συμφωνία των Πρεσπών», όπως αποκάλυψαν οι Βρετανοί.

 

Θέμα σχετικά με τα όσα ειπώθηκαν μεταξύ της Τερέζα Μέι και του Κυριάκου Μητσοτάκη, προέκυψε από την ενημέρωση που υπήρξε από τις δύο πλευρές.

Από την Κυβέρνηση ενημέρωσαν χθες πως δύο ηγέτες συζήτησαν για διάφορα θέματα, ξεχνώντας να αναφέρουν το κομμάτι για την Συμφωνία των Πρεσπών.

Σύμφωνα με την ελληνική πλευρά αφού η Τερέζα Μέι συνεχάρει τον Κυριάκο Μητσοτάκη για την εκλογή του, στη συνέχεια «Η πρωθυπουργός της Βρετανίας ευχήθηκε καλή επιτυχία στον επικεφαλής της ελληνικής κυβέρνησης. Στη διάρκεια του σύντομου τηλεφωνήματος συζητήθηκαν, μεταξύ άλλων, οι εξελίξεις στην Νοτιανατολική Μεσόγειο και ο κ. Μητσοτάκης ανέδειξε τον καθοριστικό ρόλο της Ευρωπαϊκής Ένωσης στην ευρύτερη περιοχή».

Κάπου εκεί τελειώνει η ενημέρωση, όμως στην Μεγάλη Βρετανία υπήρχε και συνέχεια.

«Σε ευρύτερα εθνικά ζητήματα, η Πρωθυπουργός είπε οτι πιστεύει πως η Συμφωνία των Πρεσπών με την Βόρεια Μακεδονία ήταν ένα μπροστά και χαιρέτησε την δέσμευση του Πρωθυπουργού Μητσοτάκη να τηρήσει την εφαρμογή της».

 

Πηγή: gazzetta.gr

 

 

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Upload File

You can include images or files in your comment by selecting them below. Once you select a file, it will be uploaded and a link to it added to your comment. You can upload as many images or files as you like and they will all be added to your comment.