ΑΙΣΧΡΟΝ ΕΣΤΙ ΣΙΓΑΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΑΣΗΣ ΑΔΙΚΟΥΜΕΝΗΣ.

ΜΗΤΡΟΣ ΤΕ ΚΑΙ ΠΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΤΙΜΙΩΤΕΡΟΝ ΕΣΤΙ Η ΠΑΤΡΙΣ.

Η “νέα Γερμανία” που επαγγελλόταν ο Χίτλερ πριν γίνει Φύρερ
Thursday
03/10/2019
12:05 GMT+2
Επιστημονική τεκμηρίωση υπέρ του εθνικού νομίσματος Βασ. Κολλάρος
0

 

 

Βασίλης Κολλάρος, 2 Οκτωβρίου 2019

 

αναδημοσίευση μέσω ενεργού λινκ σύμφωνα με την υπόδειξη της πηγής

 

 

Στην εφημερίδα Ελεύθερον Βήμα, τον Οκτώβριο του 1930 και τον Δεκέμβριο του 1931, αναδημοσιεύτηκαν από τον γερμανικό Τύπο, δυο άρθρα του Αδόλφου Χίτλερ. Τα δυο αυτά κείμενα είναι ενδεικτικά του τρόπου, με τον οποίο σκεπτόταν ο μετέπειτα Γερμανός δικτάτορας, ο άνθρωπος που αιματοκύλησε την Ευρώπη και τον κόσμο και ευθύνεται για το Ολοκαύτωμα, κατά τη διάρκεια του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου.

Το πρώτο άρθρο είχε τίτλο «Δεν θα υποκύψωμεν. Η θέλησις της Νέας Γερμανίας». Σε αυτό, ο Χίτλερ ανέλυε τις απόψεις του, σχετικά με την κοινωνική και οικονομική κατάσταση της μεταπολεμικής Γερμανίας. Ο ίδιος υποστήριζε την άποψη ότι υπήρχαν «δυο Γερμανίες», η παλιά και η νέα. Κατά την άποψή του, εκείνος εκπροσωπούσε τη «νέα Γερμανία» και τις νέες γενιές, οι οποίες δεν έφεραν, σύμφωνα με τα λεγόμενά του, καμία ευθύνη για τα λάθη των προηγουμένων. Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε, «η Γερμανία της οποίας ηγούμαι είνε ανεύθυνος του πολέμου και δεν δέχεται να πληρώσει αποζημιώσεις».

Συνεχίστε την ανάγνωση εδώ.

 

Πηγή: slpress.gr

 

 

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Upload File

You can include images or files in your comment by selecting them below. Once you select a file, it will be uploaded and a link to it added to your comment. You can upload as many images or files as you like and they will all be added to your comment.