ΑΙΣΧΡΟΝ ΕΣΤΙ ΣΙΓΑΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΑΣΗΣ ΑΔΙΚΟΥΜΕΝΗΣ.

ΜΗΤΡΟΣ ΤΕ ΚΑΙ ΠΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΤΙΜΙΩΤΕΡΟΝ ΕΣΤΙ Η ΠΑΤΡΙΣ.

Κωνσταντοπούλου: Ο Γαβράς είχε υποχρέωση να διασταυρώσει το σενάριο Βαρουφάκη – ΒΙΝΤΕΟ
Saturday
14/09/2019
01:20 GMT+2
Επιστημονική τεκμηρίωση υπέρ του εθνικού νομίσματος Προτάσεις Απελευθερωτικής Συνέργειας ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΡΙΣΗ Ζωή Κωνσταντοπούλου
3

Σχόλιο GMR:

ΠΡΟΣΟΧΗ: ΜΕΤΑ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΠΡΟΤΑΣΗ/ “δ.ά.δ.α.” ΗΘΟΥΣ (ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ – ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΕΙΑ – ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ – ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ).

Ζωή Κωνσταντοπούλου: «Οι δανειστές λειτούργησαν πραξικοπηματικά και εγκληματικά».
Η δεκάχρονη Γερμανο-Χρεοκρατική Κατοχή (“Κανονικότητα” στο εξής), μας υποχρεώνει να αναδεικνύουμε την προδοσία/ ΣΦΕΤΕΡΙΣΜΟ ΛΑΪΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ 
(ΕΔΩ ΚΟΜΒΙΚΑ ΣΗΜΕΙΑ/ΑΝΤΩΝΗΣ ΠΑΠΑΝΤΩΝΙΟΥ)  που υπέστησαν Πατρίδα-Λαός, ΚΑΙ από την αντιμνημονιακή πλευρά (“στην τελική”).
Αυτή η ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ, αφορά όλους τους ενεργούς πολίτες, ΚΥΡΙΩΣ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΣΥΝ-ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥΣ, που ΔΕΝ έχουν σχέση ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΟΣ με την Κατοχική Κανονικότητα(*).
Εξηγούμεθα:
Οι λέξεις “πραξικοπηματικά” και “εγκληματικά”, αφορούν πρωτίστως την τακτική Δικαιοσύνη. Σε περίπτωση που η Δικαιοσύνη ελέγχεται από την πολιτική εξουσία, Πραξικόπημα και Έγκλημα τεκμηριώνονται οικονομικοδικαιϊκά, καταγγέλλονται ΜΑΖΙΚΑ ΚΑΙ ΤΡΙΠΛΟΣΥΝΔΥΑΣΜΕΝΑ αγωνιστικά/οικονομολογικά & δικαιϊκά & γεωπολιτικά & κλπ/ πολιτικά “Ενώπιος Ενωπίω” (πρόσωπο με πρόσωπο με υπαιτίους-συνενόχους και όχι μόνο “στον αέρα”), ταυτόχρονα αυτός ο ΤΡΙΠΛΟΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ κατεβαίνει στο πεζοδρόμιο αλλά και “εξάγεται” στο εξωτερικό (διεθνοποίηση της δικαιϊκής-αντιστασιακής-απελευθερωτικής διαδικασίας).
Τι έχει όμως πραγματικά συμβεί από την επώνυμη (δημοσιολογούντες) και πολιτευόμενη (εν καιρώ Κατοχής) αντιμνημονιακή πλευρά;
Αυτά (τα + και -) που συνέβησαν ήταν:
1) + Πλεόνασαν οι ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΕΣ (όμως ατομικές-μη συνεργαζόμενες μεταξύ τους) ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΔΙΚΑΙΪΚΕΣ ΤΕΚΜΗΡΙΩΣΕΙΣ-ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ-ΔΡΑΣΕΙΣ (στήλες σχετικές και φιλικές ιστοσελίδες στην G-M-R).
2) – Πλεόνασαν οι λεκτικοί όροι “έγκλημα”, “πραξικόπημα”, “προδοσία,” κλπ, με αποκορύφωμα το (από τους εκδότες υπονομευμένο) “Η ΜΑΥΡΗ ΒΙΒΛΟΣ ΤΗΣ ΝΤΡΟΠΗΣ” από Ζ. Κωνσταντοπούλου/ΣΥΡΙΖΑ, ΧΩΡΙΣ αντίστοιχες ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ (από επωνύμους-πολιτευόμενους πάντα, οι περισσότεροι από τους οποίους ΛΟΙΔΟΡΗΣΑΝ τις από το 2010 κρισίμως θετικές μηνύσεις “απλών” πολιτών για εσχάτη προδοσία). Επίσης, εκτός από μεμονωμένες περιπτώσεις, (στα +, Καθηγητής Ανδρέας Δημητρόπουλος εκτεταμένα και άλλοι νομικοί και πολίτες όπως η ιστοσελίδες justiceforgreece/Χριστίνα Σαλεμή, Ολγα-Τάνυα Γεριτσίδου, κλπ), δημοσιολογούντες και πολιτευόμενοι(**) ΥΠΟΤΑΧΘΗΚΑΝ στην προπαρασκευαστική πράξη τελέσεως εγκλημάτων (ΑΡΘΡΟ 86Σ) παρά τις αντίθετες νομικές τεκμηριώσεις του κου Ανδρέα Δημητρόπουλου και άλλων νομικών (εδώ σχετική ανάρτηση της G-M-R).
3) – Το σύνολο σχεδόν των δημοσιολογούντων και πολιτευομένων, υποτίμησε έως λοιδόρησε την εδώ ΕΚΘΕΣΗ-ΥΠΟΔΕΙΞΗ του ΟΗΕ για “λογιστικό έλεγχο του χρέους με ταυτόχρονη λογοδοσία των υπαιτίων”.


(*) Και οι οποίοι ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ αντέδρασαν και αντιμετωπίστηκαν όπως το εδώ σχόλιο της G-M-R,
ενώ και παγκοσμίως σεβαστοί Έλληνες επιστήμονες αντιδρούν, όπως ο Ιωάννης Π.Α. Ιωαννίδης (εδώ).

(**) Με κορυφαίο “παράδειγμα” την ΑΡΝΗΣΗ της κας Ζ.Κωνσταντοπούλου ακόμα και ως ΠτΒ να ασχοληθεί με το θέμα (παράβαση καθήκοντος και όρκου πίστης προς την πατρίδα, εδώ η περί όρκου σχετική ανάρτηση της G-M-R).

ΑΚΟΛΟΥΘΕI Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΗΣ G-M-R:

Η G-M-R, εκ της φύσεως-σχεδίασης-περιεχομένου (τεκμηριώσεων-προτάσεων-δράσεων), δεν μπορεί να μένει στην συνοπτική αποτίμηση των συν(+) και πλην(-) (που επικρατούν) της αντιμνημονιακής πλευράς.

Προχωρούμε και καταθέτουμε την εδώ πρόταση-επιχειρησιακό σχέδιο που συγκεντρώνει όλα τα + ανεξαρτήτως προσώπων, θα λαμβάνει υπ’ όψιν έναντι παντός κινδύνου όλα τα – , και θα ΜΠΟΡΕΙ να δημιουργήσει ένα “δημοκρατικά οργανωμένο αντιστασιακό-απελευθερωτικό-αναγεννητικό Μέτωπο”.

ΑΝΑΜΕΝΟΥΜΕ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ.

Υ.Γ. :    Επίκαιρο αλλά και σημαντικό υστερόγραφο, λόγω και της ημερομηνίας 14/9/2019 που εστάλη η ανάρτηση με την Πρόταση/”δ.ά.δ.α.” σε όλους τους συντελεστές, συγγραφείς-ιστοσελίδες της G-M-R

ΥΠΟΚΡΙΣΙΑΣ ΠΕΡΙΣΣΕΜΑ ΣΕ ΜΕΡΕΣ ΚΑΤΟΧΗΣ ΚΑΙ ΣΤΑΥΡΩΣΗΣ

https://tinyurl.com/y67t6k7q

 

 

Ζωή Κωνσταντοπούλου, 13 Σεπτεμβρίου 2019

 

 

Για την ταινία του Κώστα Γαβρά «Ενήλικοι στο δωμάτιο» και την ανοιχτή επιστολή που έστειλε στον σκηνοθέτη μίλησε στην εκπομπή One Report η επικεφαλής της Πλεύσης Ελευθερίας, Ζωή Κωνσταντοπούλου, μαζί με τον κριτικό κινηματογράφου, Γιάννη Ζουμπουλάκη.

Η κα.Κωνσταντοπούλου εξήγησε τους λόγους που την ώθησαν να αναρτήσει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook ανοιχτή επιστολή προς τον σκηνοθέτη, ενώ άσκησε δριμεία κριτική στον πρώην υπουργό Οικονομικών, Γιάνη Βαρουφάκη, για τους χειρισμούς του το πρώτο εξάμηνο του 2015, καταλογίζοντάς του «μειωμένη αξιοπιστία».

«Επειδή πρόκειται για γεγονότα πρόσφατα και τραυματικά, γνωστά σε όσους υπηρετήσαμε από θέση ευθύνης εκείνη την περίοδο, ο κ. Γαβράς είχε την υποχρέωση να τα διασταυρώσει πριν υιοθετήσει το σενάριο αυτοηρωοποίησης του Βαρουφάκη» δήλωσε η κα. Κωνσταντοπούλου.

Η επικεφαλής της Πλεύσης Ελευθερίας προσέγγισε το θέμα κοινωνικά και πολιτικά και όχι καλλιτεχνικά. «Όταν μιλάμε για τέτοια γεγονότα, όχι για μια φανταστική χώρα ούτε για μια φανταστική περίοδο, αλλά για την Ελλάδα του 2015 και για το ρόλο που διαδραμάτισαν πρόσωπα τα οποία έπαιξαν καθοριστικό και μοιραίο ρόλο, τότε δεν είναι ζήτημα καλλιτεχνικής ελευθερίας» δήλωσε χαρακτηριστικά και συμπλήρωσε πως «ο κ. Γαβράς δεν έχει το δικαίωμα να παρουσιάζει τα ιστορικά γεγονότα με τη μονομέρεια της ιδιοτελούς αυτοπροβολής του Βαρουφάκη».

Για τον σκηνοθέτη υποστήριξε πως πρόκειται για «έναν άνθρωπο με πολιτική άποψη, γνώση και εμπειρία, ο οποίος είναι από τους πρώτους που το 2015 υπέγραψαν, στηρίζοντας το Λογιστικό Έλεγχο του Χρέους και το Πόρισμα της Επιτροπής Αλήθειας Δημοσίου Χρέους», ενώ για τον κ. Βαρουφάκη σημείωσε πως είναι ένας άνθρωπος ο οποίος πρέπει να δώσει σοβαρότατες εξηγήσεις για τις πράξεις του κατά την υπουργική του θητεία και του οποίου η εκδοχή των γεγονότων του 2015 δεν μπορεί να είναι η κυριαρχούσα.

Το βασικό κίνητρο της κας. Κωνσταντοπούλου για τη σύνταξη και αποστολή της επιστολής ήταν η παρουσίαση, εκ μέρους της ταινίας, μιας κυβέρνησης ανήμπορης να αντιδράσει στις πιέσεις των δανειστών. «Οι δανειστές λειτούργησαν πραξικοπηματικά και εγκληματικά», δήλωσε εμφατικά.

Τέλος, σχολίασε τη δήλωση Βαρουφάκη περί δημοσίευσης των μαγνητοφωνήσεων του Eurogroup υποστηρίζοντας πως αφενός η «η αξιοπιστία Βαρουφάκη είναι πάρα πολύ μειωμένη» και αφετέρου «θα έπρεπε να ήταν καθήκον του κ. Βαρουφάκη να υποβάλει τις μαγνητοφωνήσεις στο υπουργικό συμβούλιο». Παρά το γεγονός πως η επιστολή της δεν είναι μια δίκη εναντίον του Γαβρά, σύμφωνα με την ίδια, περιμένει ωστόσο μια απάντηση από το σκηνοθέτη.

 

Πηγή: enikos.gr

 

 

Comments
 1. Comment From GMR
  15/09/2019 at 11:21

  Τοποθετούμε εδώ απάντηση στην ανάρτηση που μας ήρθε μέσω email από τον κ. Λεωνίδα Χρυσανθόπουλο. Εχει ως κατωτέρω:

  To σενάριο Βαρουφάκη το είχαν επιβεβαιώσει οι δανειστές, ως προς τις συζητήσεις και διαπραγματεύσεις που είχαν μαζί του.
  ΛΧ

 2. Comment From GMR
  15/09/2019 at 11:27

  Τοποθετούμε εδώ απάντηση στην ανάρτηση που μας ήρθε μέσω email από τον κ. Αντώνη Παπαντωνίου που μας παρακάλεσε να την τοποθετήσουμε στα comments εδώ. Έχει ως κατωτέρω:

  Το θέμα είναι πολύ απλό και έχω βαρεθεί να το επισημαίνω. Θεωρώ εντελώς περιττό να επιχειρηματολογήσω για τα διάφορα επί μέρους προβλήματα-προδοσίες! Στέκομαι μόνον σε ένα που είναι το σημείο εκκίνησης για οποιονδήποτε σέβεται την Νομική σαν Επιστήμη και δεν την θεωρεί σαν πεδίο εξαπάτησης του Λαού. Έτσι λοιπόν επιμένω απόλυτα ότι η ΠΡΟΔΟΣΙΑ συνετελέσθη, υλοποιήθηκε, την 6-5-2010 με την ψήφιση;;; της πρώτης “Σύμβασης Δανειακής Διευκόλυνσης” με την εκχώρηση άνευ όρων και αμετάκλητα της Ασυλίας λόγω άσκησης Εθνικής Κυριαρχίας! Τότε στην Ελλάδα έγινε ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ, συνεπώς καταλύθηκε το Πολίτευμα της Προεδρευομένης Κοινοβουλευτικής Δημοκρατίας, όπως ορίζεται στο Άρθρο 1 του Συντάγματος και επιβλήθηκε ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ! Συνεπώς από τη στιγμή εκείνη οτιδήποτε παρήχθη και με οποιονδήποτε τρόπο στην Ελλάδα είναι Νομικά ως “μη υπάρχον”. Έπεσε δηλαδή ο “Γενικός διακόπτης”, όχι της ΔΕΗ αλλά της Νομιμότητας. Η ευθύνη βαρύνει τούς πάντες και κυρίως, κατά την άποψή μου, τα Κόμματα, όλα τα Κόμματα της Αντιπολίτευσης που αποδέχθηκαν το γεγονός αντί να παραιτηθούν ¨”αμελλητί” και να καλέσουν το Λαό γιά εφαρμογή του Άρθρου 120παρ.4 γιά ΑΝΑΤΡΟΠΗ της ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑΣ!!! Τα υπόλοιπα δεν έχουν καμία αξία και είναι γιά παραφιλολογία και να “λέμε γιά να έχουμε να λέμε”.Η Ευθύνη λοιπόν που έχουμε δεν είναι να παρουσιάζουμε τις Νομικές μας γνώσεις, συνήθως εξαπατώντας, αλλά να προχωρήσουμε άμεσα σε ενεργοποίηση του Λαού γιά ΑΝΑΤΡΟΠΗ της Κατοχής.

 3. Comment From GMR
  15/09/2019 at 14:40

  Κε Παπαντωνίου,
  Με ένα “δημοκρατικά οργανωμένο αντιστασιακό-απελευθερωτικό-αναγεννητικό μέτωπο” θα μπορούσαν να επιλεγούν τα κομβικά σημεία επίθεσης, καθώς και οι επιμέρους χρειαζούμενες τεκμηριώσεις, φυσικά στα πλαίσια ενός επιχειρησιακού σχεδίου. Αυτό τον σκοπό έχει η πρόταση/επιχειρησιακό σχέδιο (αρκούντως κατατοπιστικό) της G-M-R, και σε αυτό μπορούμε να προχωρήσουμε σε εποικοδομητική διερεύνηση και οπωσδήποτε με κάποιο επιχειρησιακό σχέδιο.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Upload File

You can include images or files in your comment by selecting them below. Once you select a file, it will be uploaded and a link to it added to your comment. You can upload as many images or files as you like and they will all be added to your comment.