ΑΙΣΧΡΟΝ ΕΣΤΙ ΣΙΓΑΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΑΣΗΣ ΑΔΙΚΟΥΜΕΝΗΣ.

ΜΗΤΡΟΣ ΤΕ ΚΑΙ ΠΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΤΙΜΙΩΤΕΡΟΝ ΕΣΤΙ Η ΠΑΤΡΙΣ.

Λαφαζάνης στην Ξ.Δημητρίου: Καταγγελίες για πολιτικές δικαστικές διώξεις και σκάνδαλο ανακεφαλαιοποίησης
Tuesday
19/02/2019
03:15 GMT+2
Επιστημονική τεκμηρίωση υπέρ του εθνικού νομίσματος Παν. Λαφαζάνης
0

 


 

Σχόλιο G-M-R :   Η G-M-R θα ήθελε και το έχει προτείνει επανειλημμένα, να συν-εισφέρει και αγωνιστικά και δικαιϊκά/δικονομικά υπέρ ΟΛΩΝ των καταγγελιών/ μηνύσεων (περιλαμβανομένων αυτόν της ΛΑ.Ε.) κατά των υπαιτίων των Μνημονίων. Όμως υπάρχουν πολιτικά κόμματα, όπως εν προκειμένω η ΛΑ.Ε., που απορρίπτουν μετά βδελυγμίας κάθε σχετική πρόταση, θεωρώντας όλους τους μη οπαδούς τους μηνυτές/καταγγέλλοντες, ως υπερβολικούς (αυτο αφορα τις μηνυσεις εσχατης προδοσιας;), ιδιοτελείς, αδαείς, επιζήμιους.

Μήπως οι πολιτευόμενοι της ΛΑ.Ε. μπορούν να εξηγήσουν στον λαό, ως από το 2010 και εντεύθεν διατελέσαντες βουλευτές και υπουργοί (άρα υποχρεωμένοι να τοποθετηθούν ΔΗΜΟΣΙΑ), γιατί δεν είδαν-δεν άκουσαν για τις μηνύσεις εσχάτης προδοσίας;

Πληροφοριακά, ας ρίξουν έστω και τώρα μια ματιά στην ιστοσελίδα justiceforgreece και σε κάποια αποσπάσματα του βιβλίου του προηγούμενου κόμματός τους “Η ΜΑΥΡΗ ΒΙΒΛΟΣ ΤΗΣ ΝΤΡΟΠΗΣ” (εδώ), στο οποίο  υπάρχει η καταγγελία για “Βουλή νεκροταφείο ποινικών δικογραφιών”.

Όσο για λοιπούς πολιτευόμενους, ταυτόχρονα λοιδορούντες κάθε μη δική τους αντιστασιακή προσπάθεια, αυτοί απλά ταΐζουν (με την ελπίδα να ταϊστούν με τη σειρά τους) τον “τι κι αν είναι Κατοχικός” Αντι-προσωπευτικό Κοινοβουλευτισμό.

 

 

Π. Λαφαζάνης, 14 Φεβ. 2019

 

Ο Παν. Λαφαζάνης αύριο Δευτέρα (18/2) 11 π.μ. στην Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Ξένια Δημητρίου.

Παν. Λαφαζάνης: Είναι αδιανόητο να εκκρεμούν τέσσερις πολιτικές διώξεις σε βάρος μου και κυβέρνηση και Δικαιοσύνη να ακολουθούν πολιτική ομηρίας μου ενόψει εκλογών.

Παν. Λαφαζάνης: Πρωτοφανές η μη διερεύνηση της μήνυσης της ΛΑ.Ε για το μέγα σκάνδαλο της τρίτης ανακεφαλαιοποίησης των τραπεζών, ενώ η κυβέρνηση οδεύει προς τέταρτη ανακεφαλαιοποίηση.

Ο Παν. Λαφαζάνης μαζί με τους δικηγόρους Σαράντο Θεοδωρόπουλο και Κυριάκο Μακαρώνα θα επισκεφθεί αύριο Δευτέρα στις 11 π.μ. την Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου κ. Ξένια Δημητρίου

Ο Παν. Λαφαζάνης θα θέσει στην κ. Ξένια Δημητρίου δύο θέματα:

Πρώτον: Το ζήτημα των απαράδεκτων τεσσάρων δικογραφιώνπολιτικών διώξεων που έχει εις βάρος του για τη δράση του στο κίνημα κατά των πλειστηριασμών πρώτης κατοικίας και λαϊκής περιουσίας. Ο Παν. Λαφαζάνης θα ζητήσει, εφόσον οι υποθέσεις αυτές δεν τίθενται στο αρχείο από τις αρμόδιες αρχές και δεν ζητείται συγγνώμη για το περιεχόμενό τους, τις καταγραφές και τις παρακολουθήσεις του, τότε να πάνε αμέσως, χωρίς άλλη καθυστέρηση, για να διαλευκανθούν στο ακροατήριο, ώστε, όπως ισχυρίζεται ο ίδιος, από κατηγορούμενος να μεταβληθεί σε κατήγορο της κυβέρνησης και του αμαρτωλού τμήματος της Ασφάλειας που φέρει τον εξοργιστικό τίτλο «Τμήμα για την προστασία του Κράτους και του δημοκρατικού πολιτεύματος».

Δεύτερον: Ο Παν. Λαφαζάνης θα καταγγείλει στην κ. Ξένια Δημητρίου την απαράδεκτη κωλυσιεργία της Δικαιοσύνης σε σχέση με την υποβληθείσα εδώ και περίπου δύο χρόνια (!) απόλυτα τεκμηριωμένη μήνυση της ΛΑ.Ε για το μέγα σκάνδαλο της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ και των αρμοδίων αρχών, που αφορά την τρίτη ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών. Είναι εξοργιστικό η Δικαιοσύνη ούτε να βάζει στο αρχείο αυτήν τη μήνυση, με ό,τι αυτό συνεπάγεται ως ευθύνη για μια τέτοια επιλογή, αλλά ούτε και, για πολιτικές σκοπιμότητες, να προχωρά στην διερεύνησή της, με αποτέλεσμα να οδεύουν ξανά οι τράπεζες σε τέταρτη, πιθανότατα, ανακεφαλαιοποίηση και ο τόπος σε εκλογές με την υπόθεση της τρίτης ανακεφαλαιοποίησης σε εκκρεμότητα.

 

Πηγή: iskra.gr

 

 

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Upload File

You can include images or files in your comment by selecting them below. Once you select a file, it will be uploaded and a link to it added to your comment. You can upload as many images or files as you like and they will all be added to your comment.