ΑΙΣΧΡΟΝ ΕΣΤΙ ΣΙΓΑΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΑΣΗΣ ΑΔΙΚΟΥΜΕΝΗΣ.

ΜΗΤΡΟΣ ΤΕ ΚΑΙ ΠΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΤΙΜΙΩΤΕΡΟΝ ΕΣΤΙ Η ΠΑΤΡΙΣ.

Μητσοτάκης για κορονοϊό: Είμαστε σε πόλεμο με έναν αόρατο εχθρό, θα έλθουν νέοι περιορισμοί
Wednesday
18/03/2020
14:42 GMT+2
Επιστημονική τεκμηρίωση υπέρ του εθνικού νομίσματος Κυρ. Μητσοτάκης Ν.Δ.
0

Σχόλιο GMR:

Αυτές τις κρίσιμες στιγμές συντασσόμαστε και αναγνωρίζουμε Πρωθυπουργό.

Α-ΝΑ-ΚΩ-ΧΗ!

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΣΕ ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ.

ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ.

._

 

 

Κυριάκος Μητσοτάκης, 17 Μαρτίου 2020

 

 

 

 

 

Σε διάγγελμα προχώρησε ο Κυριάκος Μητσοτάκης για τον κορονοϊό όπου τόνισε ότι είμαστε σε πόλεμο με έναν εχθρό που είναι αόρατος αλλά όχι ανίκητος.

Ο πρωθυπουργός τόνισε ότι «η πρώτη μας προτεραιότητα είναι μία και αδιαπραγμάτευτη: Να σώσουμε ζωές. Πρώτη μας φροντίδα είναι ο άνθρωπος και η δημόσια υγεία».

 

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ανακοίνωσε ότι «όλες οι φορολογικές και ασφαλιστικές υποχρεώσεις αναστέλλονται, ενώ νομοθετούμε έκτακτα μέτρα που δίνουν τη μέγιστη δυνατή ευελιξία, ώστε να διασωθούν θέσεις εργασίας.

«Και συντονιζόμαστε με την Τράπεζα της Ελλάδος και την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα ώστε να αποτραπεί μία νέα γενιά κόκκινων δανείων: Το κράτος θα καλύπτει το κόστος των επιτοκίων δανεισμού και με τη σειρά τους οι τράπεζες θα αναστέλλουν έως τον Σεπτέμβριο τις πληρωμές χρεολυσίων για τις συνεπείς επιχειρήσεις.

 

Θέλουμε να σώσουμε θέσεις εργασίας. Και κάνω έκκληση στις επιχειρήσεις να μην προχωρήσουν σε απολύσεις. Γιατί θα υπάρξουν μέτρα που θα τονώσουν τη ρευστότητα και θα τους επιτρέψουν να αντέξουν μέσα σε αυτή την περιπέτεια».

Ολόκληρο το διάγγελμά του Κυριάκου Μητσοτάκη για τον κορονοϊό

Συμπολίτες μου,

Σας απευθύνομαι και πάλι -για δεύτερη φορά σε λίγες ημέρες- με θέμα την απειλή του κορονοϊού. Γιατί καθώς η πανδημία συνεχίζει να εξαπλώνεται προξενεί χιλιάδες θανάτους σε πολλές χώρες. Αλλά και τις πρώτες σοβαρές απώλειες στην πατρίδα μας.

Σε τέτοιες στιγμές λοιπόν – που ο χρόνος μοιάζει να μην χωράει τα γεγονότα – επιλέγω να επικοινωνούμε πιο συχνά. Και να σας ενημερώνω προσωπικά για τα νέα δεδομένα, τις αποφάσεις που παίρνουμε και τα σχέδια που χαράσσουμε.

 

Συνεχίστε την ανάγνωση, Δείτε και το σχετικό video εδώ.

 

Πηγή: newsbeast.gr

 

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Upload File

You can include images or files in your comment by selecting them below. Once you select a file, it will be uploaded and a link to it added to your comment. You can upload as many images or files as you like and they will all be added to your comment.