ΑΙΣΧΡΟΝ ΕΣΤΙ ΣΙΓΑΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΑΣΗΣ ΑΔΙΚΟΥΜΕΝΗΣ.

ΜΗΤΡΟΣ ΤΕ ΚΑΙ ΠΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΤΙΜΙΩΤΕΡΟΝ ΕΣΤΙ Η ΠΑΤΡΙΣ.

Οι Ευρωπαίοι μόνο εταίροι δεν είναι – Εισέβαλαν με τα Μνημόνια, εξαφανίστηκαν μπροστά στον Ερντογάν
Monday
02/03/2020
17:06 GMT+2
Επιστημονική τεκμηρίωση υπέρ του εθνικού νομίσματος Μιχ. Ιγνατίου
0

Σχόλιο GMR: Αν ΜΕ αυτό το άρθρο ο Μ. Ιγνατίου καταγγέλλει ΕΥΘΕΩΣ τους Ευρωπαίους Εταίρους (“Οι Ευρωπαίοι μόνο εταίροι δεν είναι”) για ενέργειες σε βάρος της Ελληνικής Εθνικής Κυριαρχίας (από Μνημόνια μέχρι Μεταναστευτικό), αναζητείστε, με βάση αυτές ακριβώς τις καταγγελίες, ποιες Εισαγγελικές αυτεπάγγελτες κατηγορίες- διώξεις, θα αντιστοιχούσαν (αν δεν ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΣΕ η πολιτικοδικαστική ΔΙΑΠΛΟΚΗ) στο εγχώριο πολιτικό και πολιτειακό προσωπικό (εφ’ όσον “Οι Ευρωπαίοι μόνο εταίροι δεν είναι”, ΤΙ ΕΙΝΑΙ το εγχώριο πολιτικό και πολιτειακό προσωπικό;;;).

._

 

Μιχ. Ιγνατίου, 2 Μαρτίου 2020

 

 

 

αναδημοσίευση μέσω ενεργού λινκ σύμφωνα με την υπόδειξη της πηγής

 

Η πιο δυσάρεστη επιβεβαίωση, μετά την απόφαση του Ταγίπ Ερντογάν, να στείλει χιλιάδες άμοιρους πρόσφυγες και μετανάστες στα ελληνοτουρκικά σύνορα, είναι ότι η ΕΕ είναι ανύπαρκτη. Εδώ και τρεις μέρες οι αξιωματούχοι της περιορίζονται σε ανούσιες δηλώσεις, που στην πραγματικότητα ενθαρρύνουν την κατοχική δύναμη να συνεχίσει την “εισβολή” μέσω των προσφύγων και των μεταναστών εναντίον της Ελλάδας.

Από την άλλη, οι Ευρωπαίοι έσπευσαν να στηρίξουν την Τουρκία μετά τη βαριά της ήττα από τις δυνάμεις της Ρωσίας και της Συρίας, αγνοώντας το αδιαμφισβήτητο γεγονός: ότι η Τουρκία εισέβαλε στη Συρία. Δεν έγινε το ανάποδο. Ο Ταγίπ Ερντογάν είναι ο εισβολέας.

Οι Ευρωπαίοι αποδεικνύουν ότι δεν είναι σύμμαχοι και εταίροι. Μερικοί μας θέλουν να ξεχάσουμε ότι επέβαλαν τα βρώμικα Μνημόνιά τους στην Ελλάδα και την Κύπρο. Αυτοί επιχείρησαν να γονατίσουν τους Έλληνες και τους Ελληνοκύπριους. Ήταν Μνημόνια τιμωρίας, όχι σωτηρίας. Και η ελίτ στην Αθήνα και τη Λευκωσία να σταματήσει συνέχεια να αθωώνει τους Ευρωπαίους. Η συμπεριφορά τους ξεπερνά κάθε όριο του απαράδεκτου.
Το είδαμε πρόσφατα και για την τουρκική εισβολή στην κυπριακή ΑΟΖ. Οπωσδήποτε θα θέλαμε να τιμωρηθούν από την Ευρωπαϊκή Ένωση περισσότεροι και πιο υψηλόβαθμοι Τούρκοι αξιωματούχοι για την τουρκική εισβολή στην κυπριακή ΑΟΖ.

Συνεχίστε την ανάγνωση εδώ.

 

Πηγή: slpress.gr

 

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Upload File

You can include images or files in your comment by selecting them below. Once you select a file, it will be uploaded and a link to it added to your comment. You can upload as many images or files as you like and they will all be added to your comment.