ΑΙΣΧΡΟΝ ΕΣΤΙ ΣΙΓΑΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΑΣΗΣ ΑΔΙΚΟΥΜΕΝΗΣ.

ΜΗΤΡΟΣ ΤΕ ΚΑΙ ΠΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΤΙΜΙΩΤΕΡΟΝ ΕΣΤΙ Η ΠΑΤΡΙΣ.

Πως θα βγούμε από το Χάος
Tuesday
18/02/2020
18:59 GMT+2
Επιστημονική τεκμηρίωση υπέρ του εθνικού νομίσματος Ηλίας Σταμπολιάδης
0

Σχόλιο GMR:   Ηγέτης μπορεί να είναι και ο οργανωμένος λαός με την βοήθεια κάποιων επωνύμων αν θέλουν να βοηθήσουν.
Αλλιώς ας ψαχτούμε αναμεταξύ μας για την “δ.ά.δ.α.” δημοκρατικής-αλληλέγγυας-δικαιϊκής-ανιδιοτελούς, Απελευθερωτικής-Αναγεννητικής ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ (
ΕΔΩ συγκεκριμένο υπόδειγμα πρότασης-δράσης)

 

 

 

Ηλίας Σταμπολιάδης, 18 Φεβρουαρίου 2020

 

 

Αγαπητοί Έλληνες πατριώτες,

Στον κατωτέρω σύνδεσμο μπορείτε να δείτε και να ακούσετε τον καθηγητή Γεώργιο Κασιμάτη σε μία εκδήλωση που οργάνωσε ο πρόεδρος της Δημοκρατικής Αναγέννησης κ. Στέλιος Παπαθεμελής στην Θεσσαλονίκη με θέμα «Πως θα βγούμε από το Χάος». https://www.youtube.com/watch?v=gkOrkXNKvp4

 

Αρχικά ο κύριος Κασιμάτης παραθέτει τους τρείς κύριους όρους που υπέγραψαν με τα Μνημόνια οι οποίοι παραμένουν κρυφοί από την πλειονότητα του Ελληνικού λαού, και τους οποίους ούτε οι ίδιοι που τους υπέγραψαν έχουν διαβάσει και κατανοήσει, ενώ συνιστούν εθνική προδοσία η οποία δεν τους έχει ακόμη καταλογιστεί.

1. Παραίτηση από τους όρους του Διεθνούς Δικαίου και παράδοση της Εθνικής Κυριαρχίας

2. Δέσμευση της Εθνικής Περιουσίας

3. Δέσμευση του συνόλου της Εθνικής Οικονομίας, η διαχείριση της οποίας θα γίνεται από το ΤΑΙΠΕΔ

 

Τέτοιοι όροι υποτέλειας είναι πρωτοφανείς στα διεθνή χρονικά και αν ποτέ μερικοί από αυτούς έχουν επιβληθεί ήταν σε περιπτώσεις στρατιωτικής εισβολής και επεβλήθησαν δια της βίας ενώ οι δικοί μας τις υπέγραψαν οικειοθελώς.

Μετά την ανάλυση του κυρίου καθηγητή μπορεί πλέον να κατανοήσει κανείς γιατί όλες οι φαινομενικά αντιμαχόμενες στο Κοινοβούλιο κομματικές παρατάξεις συμφωνούν ή αποδέχονται σιωπηρά το ξεπούλημα της χώρας, την αποδοχή ξένου νομίσματος που κρατά δέσμια την οικονομία μας, την προδοσία της ταυτότητας της Μακεδονίας, την αντικατάσταση του πληθυσμού με λαθρομετανάστες που συνιστά υβριδικό πόλεμο εκ μέρους της Τουρκίας όταν οι νέοι μας αναγκάζονται να μεταναστεύσουν και οι παραμένοντες εκδηλώνουν υπογεννητικότητα.

 

Δημιουργούν στον λαό συνθήκες ψυχολογικής ηττοπάθειας και δεν τολμούν καν να διεκδικήσουν τα διεθνώς αποδεκτά δικαιώματα της χώρας για αιγιαλίτιδα ζώνη 12 ναυτικών μιλίων, δεν οριοθετούν την ΑΟΖ και δέχονται γκρίζες ζώνες στα νησιά και τις βραχονησίδες του Αιγαίου όταν από την Συνθήκη της Λωζάνης ορίζεται σαφώς ότι η Τουρκία κρατάει την ενδοχώρα της, τα νησιά Ίμβρος, Τένεδος, Λαγούσες και έχει στο Αιγαίο υφαλοκρηπίδα 3 ναυτικών μιλίων ενώ τα νησιά και οι βραχονησίδες, κατοικημένες ή όχι, ανήκουν στην Ελλάδα.

 

Με την υπάρχουσα εποπτεία της χώρας δεν θα αποκτήσει ποτέ την ικανότητα να διαθέσει χρήματα για την οικονομική της ανάπτυξη, που αποτελεί προϋπόθεση και για την ασφάλεια της. Ενώ παρουσιάζει αύξηση το ΑΕΠ ο λαός υποφέρει διότι τα χρήματα βγαίνουν έξω από τους ξένους επενδυτές, τα περί εξόδου από τα μνημόνια αποτελούν αισχρά ψεύδη που έχουν το θράσος να εκστομίζουν.

 

Στη συνέχεια ο κύριος Κασιμάτης προβαίνει σε τρείς προτάσεις για να βγούμε από το Χάος όπως χαρακτηρίζει την υπάρχουσα κατάσταση.

  1. . Καταρχάς θεωρεί ότι η λύση με τους εταίρους μας πρέπει να είναι πολιτική και τονίζει ότι τα μικρά κράτη έχουν μεγαλύτερη ευελιξία από τα μεγάλα στη σύναψη συμμαχιών.
  2. . Έλεγχος νομιμότητας των υπογραφέντων συνθηκών και καταγγελία των παράνομων στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο Ασφαλείας που είναι παράρτημα του ΟΗΕ.
  3. . Στάση πληρωμών μέχρι να εκδικαστούν οι παρανομίες. Όπως τονίζει δεν έχουν δικαίωμα να προβούν σε αντίποινα όταν υπάρχει θέμα νομιμότητας.

 

Κατά την άποψη μας υπάρχει ένα ακόμη σημαντικό πρόβλημα που πρέπει να λυθεί, καθόσον η εφαρμογή των ανωτέρω προτάσεων απαιτεί πολιτική βούληση που δεν υπάρχει σε καμία από τις υπάρχουσες πολιτικές παρατάξεις. Τα τελευταία χρόνια όλες δεξιές, κεντρώες και αριστερές έχουν αναρριχηθεί στην εξουσία και είναι πλέον φανερό ότι όλες παρά τις δήθεν ιδεολογικές τους διαφορές εκτελούν εντεταλμένες υπηρεσίες στα ίδια ξένα αφεντικά.

 

Με πρόσχημα την Χ.Α. χαρακτηρίζουν ως φασιστική κάθε πατριωτική εκδήλωση διαμαρτυρίας για την παραβίαση ακόμη και του υπάρχοντος ισχνού Συντάγματος και την προφανή κατάλυση της Δημοκρατίας εις βάρος του ίδιου του λαού. Προωθούν εθνομηδενιστικές αντιλήψεις, σε συγχορδία της κομμουνιστικής αριστεράς και της Νεοταξικής δεξιάς, διαστρέφουν τις έννοιες των λέξεων, και καλλιεργούν τον ατομικισμό εις βάρος του κοινωνικού συμφέροντος καταστρέφοντας κάθε έννοια εθνικού αφηγήματος. Ακόμη και όταν δεν είχαμε κράτος επί τουρκοκρατίας η εθνική συνείδηση μας βοήθησε να διατηρήσουμε την εθνική μας συνοχή και να επαναστατήσουμε εκδιώχνοντας έναν πανίσχυρο εχθρό, που τότε ήταν ορατός.

 

Σήμερα οι δυνάμεις κατοχής είναι αόρατες, κρυμμένες σε ένα σύστημα συμβάσεων και οικονομικών δεσμεύσεων με προοδευτικό προσωπείο που παραπλανά τους αφελείς και τους παρασυρόμενους από την συστημική προπαγάνδα. Καλλιεργούν πνεύμα ηττοπάθειας για να μην τολμήσουμε να διεκδικήσουμε αυτά χωρίς τα οποία η εθνική μας ύπαρξη δεν θα έχει πλέον νόημα. Το σημερινό πολιτικό σύστημα δεν παρέχει δικλείδες ανανέωσης και εάν αυτό συνεχιστεί χωρίς να αντισταθούμε, σε 30 χρόνια δεν θα υπάρχει Ελληνικό κράτος.

Ακόμη και εάν σε πρώτη φάση μας νικήσουν θα έχουμε πλέον ξανακερδίσει το εθνικό μας αφήγημα, την εθνική μας ταυτότητα, και θα ξανα αναστηθούμε για να συνεχίσουμε το 1821 που ακόμη δεν εκπληρώθηκε και θέλουν να το διασύρουν με τις φαμφάρες που ετοιμάζουν όταν παράλληλα μας ωθούν σε πνευματική και υλική υποτέλεια .

 

Χρειαζόμαστε έναν νέο ηγέτη, όπως ο Αθηναίος στρατηγός Θρασύβουλος ο οποίος κατέλυσε την τυραννία των τριάκοντα που είχαν επιβάλλει οι Σπαρτιάτες μετά την καταστροφή του Αθηναϊκού στόλου από τον Σπαρτιάτη ναύαρχο Λυσικράτη (404 π.χ.) Ο Θρασύβουλος κατέλαβε το φρούριο Φυλής στην Πάρνηθα, έλεγξε τον Πειραιά και τον λόφο της Μουνιχίας (σημερινή Καστέλα) και αποκατέστησε το Δημοκρατικό Πολίτευμα στην Αθήνα το 403 πχ. Εάν σήμερα παραλληλίσουμε την Αθήνα με την Ελλάδα την Σπάρτη με την Γερμανία , Ε.Ε., ΗΠΑ, και την τυραννία των τριάκοντα με το υπάρχον διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα τότε θα καταλάβουμε που βρισκόμαστε.

 

Είναι επείγουσα η ανάγκη συσπείρωσης των πατριωτικών δυνάμεων, να παραιτηθούν από τις αρχηγικές τους φιλοδοξίες, να συνεργαστούν και να γίνουν φορείς του πανελληνίου μηνύματος εθνικής αναγέννησης που όλοι περιμένουμε.

 

Ηλίας Σταμπολιάδης

Μηχανικός Μεταλλείων Μεταλλουργός

 

 

 

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Upload File

You can include images or files in your comment by selecting them below. Once you select a file, it will be uploaded and a link to it added to your comment. You can upload as many images or files as you like and they will all be added to your comment.