ΑΙΣΧΡΟΝ ΕΣΤΙ ΣΙΓΑΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΑΣΗΣ ΑΔΙΚΟΥΜΕΝΗΣ.

ΜΗΤΡΟΣ ΤΕ ΚΑΙ ΠΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΤΙΜΙΩΤΕΡΟΝ ΕΣΤΙ Η ΠΑΤΡΙΣ.

Προσφυγή ΛΑΕ στο ΣτΕ για τον τηλεοπτικό χρόνο των κομμάτων
Thursday
16/05/2019
23:24 GMT+2
Επιστημονική τεκμηρίωση υπέρ του εθνικού νομίσματος Παν. Λαφαζάνης
0

Σχόλιο G-M-R : Για τις μηνύσεις εσχάτης προδοσίας (*), για τα εργατικά ατυχήματα, για τις διώξεις και εξαγορές συνδικαλιστών, για τις εργοδοτικές παρεμβάσεις/συμμετοχές στα εργατικά σωματεία, “το θέμα είναι πολιτικό” (ψηφίστε μας πληβείοι, για να τα αλλάξουμε).

Για την προεκλογική εκστρατεία των πατρικίων, κάθε εις βάρος τους διάκριση, μπορεί να είναι ΚΑΙ ΝΟΜΙΚΟ ΘΕΜΑ.

(*) δεν είδαν-δεν άκουσαν, ούτε ως βουλευτές, ούτε ως υπουργοί, ούτε ως Πρόεδρος της Βουλής, ούτε ως επίδοξοι σωτήρες ημών των πληβείων.

 

 

 

Παν. Λαφαζάνης, 14 Μαίου 2019

 

 

Προσφυγή στο ΣτΕ κατέθεσε ο γραμματέας της ΛΑΕ Παναγιώτης Λαφαζάνης για την υπουργική απόφαση του τηλεοπτικού χρόνου των κομμάτων

 

Προσφυγή στο ΣτΕ κατέθεσαν ο γραμματέας της ΛΑΕ Παναγιώτης Λαφαζάνης μαζί με τους δικηγόρους Σαράντο Θεοδωρόπουλο και Άρη Κωνσταντάκη «ενάντια στην κατανομή με υπουργική απόφαση του τηλεοπτικού χρόνου σε βάρος της ΛΑΕ» όπως αναφέρει ανακοίνωση του κόμματος.

«Η ΛΑΕ κατέθεσε αίτημα με το οποίο ζητεί την ακύρωση και αναστολή της κυβερνητικής απόφασης που κατανέμει άδικα και παράνομα σε βάρος της ΛΑ.Ε τον προεκλογικό τηλεοπτικό χρόνο, εξισώνοντας αυθαίρετα την Λαϊκή Ενότητα με τον τηλεοπτικό χρόνο που δίδεται στην κ.Παπακώστα», τονίζεται στην ανακοίνωση.

«Κυβέρνηση και σύστημα μαζί με τα ελεγχόμενα από το σύστημα μέσα ενημέρωσης φιμώνουν και ενταφιάζουν την Λαϊκή Ενότητα. Προσφύγαμε σήμερα στο ΣΤΕ με αίτημα ακύρωσης και αναστολής ενάντια στην κατάπτυστη απόφαση της κυβέρνησης η οποία κατακρεουργεί αυθαίρετα τον τηλεοπτικό χρόνο της ΛΑΕ. Αυτή η κυβερνητική απόφαση είναι αυθαίρετη, είναι παράνομη, είναι μεροληπτική, είναι αντισυνταγματική. Είμαστε ένα κόμμα που έλαβε το 2,9% των ψήφων με πλήρη ψηφοδέλτια σε όλη την επικράτεια στις προηγούμενες εκλογές, έχουμε ευρωβουλευτή και συνεχή αδιάλειπτη και πρωτοπόρα πολιτική δράση σε όλα τα μέτωπα» δήλωσε ο γραμματέας της Λαϊκής Ενότητας Παναγιώτης Λαφαζάνης.

Από την πλευρά του ο δικηγόρος Σαράντος Θεοδωρόπουλος δήλωσε πως η υπουργική απόφαση για την κατανομή τηλεοπτικού χρόνου των κομμάτων προσβάλλει την αρχή της ισότητας.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

 

 

 

Πηγή: lifo.gr

 

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Upload File

You can include images or files in your comment by selecting them below. Once you select a file, it will be uploaded and a link to it added to your comment. You can upload as many images or files as you like and they will all be added to your comment.