ΑΙΣΧΡΟΝ ΕΣΤΙ ΣΙΓΑΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΑΣΗΣ ΑΔΙΚΟΥΜΕΝΗΣ.

ΜΗΤΡΟΣ ΤΕ ΚΑΙ ΠΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΤΙΜΙΩΤΕΡΟΝ ΕΣΤΙ Η ΠΑΤΡΙΣ.

Σταϊκούρας: Εντός της εβδομάδας το ακριβές ποσό του κοινωνικού μερίσματος
Tuesday
26/11/2019
00:22 GMT+2
Επιστημονική τεκμηρίωση υπέρ του εθνικού νομίσματος Ν.Δ. Χρ. Σταϊκούρας
0

Σχόλιο GMR: Η ακριβής δήλωση ΤΟΥ (ΕΚ ΤΩΝ ΕΝΟΧΩΝ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ) ΣΤΑΪΚΟΥΡΑ, στην ΕΡΤ1 TV 24/11/2019 ώρα 15:27, ήταν: “…έχουμε αποφασίσει, με τους Θεσμούς…“.

Να είναι καλά, οι αντιμνημονιακοί αγαπητικοί του Αντιπροσωπευτικού “τι κι αν είναι Κατοχικός” Κοινοβουλευτισμού.

 

 

Χρ. Σταϊκούρας, 24 Νοεμβρίου 2019

 

 

Εντός της εβδομάδας θα αποφασιστεί το ακριβές ύψος του κοινωνικού μερίσματος. Αυτό δήλωσε ο υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας.

«Υπάρχει ένα ποσό το οποίο θα διανεμηθεί σε ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες.

Το πόσο είναι αυτό θα αποφασιστεί αυτήν την εβδομάδα» είπε ο υπουργός Οικονομικών, Χρήστος Σταϊκούρας μιλώντας σήμερα στο τ/σ «Open».

Ανέφερε ακόμα ότι η κυβέρνηση έχει συμφωνήσει με τους θεσμούς να γίνει «μια σοβαρή άσκηση με χρονικό ορίζοντα τον Μάιο του 2020 σε ό,τι αφορά τις αντικειμενικές αξίες και τις ζώνες». «Εκτιμούμε από τα πρώτα στοιχεία που έχουμε δει ότι μπορεί να προκύψει σημαντικός δημοσιονομικός χώρος που σημαίνει ακόμα μεγαλύτερος χώρος από αυτόν που λέγαμε προεκλογικά για να μειώσουμε τον ΕΝΦΙΑ», είπε ο υπουργός Οικονομικών.

Πρόσθεσε ότι «αν καταφέρουμε να μειώσουμε τα πρωτογενή πλεονάσματα από το 2021 και μετά, δημιουργείται ακόμα μεγαλύτερος δημοσιονομικός χώρος για ακόμα μεγαλύτερες και περισσότερες μειώσεις στους φόρους». Σχετικά με την χορήγηση του επιδόματος θέρμανσης είπε ότι «έχει τεθεί ως καταληκτική ημερομηνία το τέλος του έτους, αλλά ανάλογα με το πώς θα εξελιχθεί η κατάσταση θα δούμε και τι περιθώρια έχουμε για τον Ιανουάριο».

 

Πηγή: ieidiseis.gr

 

 

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Upload File

You can include images or files in your comment by selecting them below. Once you select a file, it will be uploaded and a link to it added to your comment. You can upload as many images or files as you like and they will all be added to your comment.