ΑΙΣΧΡΟΝ ΕΣΤΙ ΣΙΓΑΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΑΣΗΣ ΑΔΙΚΟΥΜΕΝΗΣ.

ΜΗΤΡΟΣ ΤΕ ΚΑΙ ΠΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΤΙΜΙΩΤΕΡΟΝ ΕΣΤΙ Η ΠΑΤΡΙΣ.

Σύλληψη Γιώργου Φιλιππάκη για ανάρτηση στο Facebook.
Sunday
28/05/2017
17:15 GMT+2
Επιστημονική τεκμηρίωση υπέρ του εθνικού νομίσματος G-M-R
0

GiorFilipak

ΣΧΟΛΙΟ G-M-R: Αφού επί επτά χρόνια χλευάζουν τις δικογραφίες εσχάτης προδοσίας που κρύβονται στη Βουλή, τώρα κόπτονται για τις επικίνδυνες ψευτομαγκές μιας εξ ίσου επικίνδυνης δημοσιογραφίας. Μάλιστα την ώρα που ο διευθυντής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Ζαχαριάδης, παραδέχεται ότι «Ουσιαστικά στα δημοσιονομικά συγκυβερνάμε με τους θεσμούς, με την τρόικα. Πολλές φορές μας πιάνουν το χέρι και μας γράφουν το νομοσχέδιο»! (http://www.protothema.gr/politics/article/683279/zahariadis-i-troika-mas-grafei-ta-nomoshedia/), οφείλει η Ηγεσία της Δικαιοσύνης να πράξει το καθήκον της και προς τα εκεί που κάνει πως δεν βλέπει. Δεν μπορεί να κόπτεται για τις προβοκατόρικες δηλώσεις Φιλιππάκη και να καταπίνει το ποινικό αδίκημα της Εκβίασης έως προσβολής της Εθνικής κυριαρχίας των ΕΔΩ (τουλάχιστον) ΔΡΩΝΤΩΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩΝ των “ΘΕΣΜΩΝ” (ΔΝΤ-ΕΕ) . ΝΑ ΣΥΛΛΗΦΘΟΥΝ ΑΜΕΣΩΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΙΝΙΚΟ ΚΩΔΙΚΑ.

Σύλληψη Γιώργου Φιλιππάκη για ανάρτηση στο Facebook για τραυματισμό Λ. Παπαδήμου.   28/05/2017

Ο Γιώργος Φιλιππάκης συνελήφθη τα ξημερώματα της Κυριακής, όπως ανακοίνωσε ο ίδιος, έπειτα από την ανάρτηση που έκανε στο Facebook, κατά του Γιάννη Στουρνάρα.

«Μόλις με συνέλαβαν», έγραψε ο κ. Φιλιππάκης στον λογαριασμό του στο Facebook τα ξημερώματα της Κυριακής. Από το μεσημέρι του Σαββάτου είχε δοθεί μεγάλη δημοσιότητα στην ανάρτηση που είχε κάνει ο ειδικός γραμματέας της ΕΣΗΕΑ.

Σε αυτή, αναφερόταν στην επίθεση σε βάρος του Λουκά Παπαδήμου, η οποία κατέληγε «Για να είμαι ξεκάθαρος δεν θα με ενοχλούσε καθόλου αν έσκαγε και μια ακόμα βόμβα στα πόδια του Στουρνάρα».

Πολιτικοί και νομικοί κύκλοι χαρακτήριζαν πρωτοφανή, αστήριχτη και αυταρχική τη σύλληψη του Γιώργου Φιλιππάκη, αλλά και το κύμα διώξεων που, κατά πληροφορίες, έχει ξεκινήσει κατά πολιτών για αναρτήσεις τους στο Facebook.

Κύκλοι της ΛΑ.Ε και ευρύτερα δυνάμεις και προσωπικότητες της Αριστεράς και του προοδευτικού δημοκρατικού χώρου ζητούν την άμεση απελευθέρωση του Γιώργου Φιλιππάκη και το σταμάτημα των κάθε μορφής αυθαίρετων διώξεων για τοποθετήσεις στο Διαδίκτυο σε σχέση με την υπόθεση Παπαδήμου.

Ο διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδας παρέδωσε στον Νίκο Τόσκα τα ονόματα και τα στοιχεία χρηστών των social media, που καταφέρθηκαν εναντίον του με αναρτήσεις στο Διαδίκτυο, στον απόηχο της επίθεσης σε βάρος του πρώην πρωθυπουργού.

Ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη παρέδωσε τα στοιχεία στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος για να προχωρήσουν μετά από έρευνα οι διώξεις στα φυσικά πρόσωπα.

Η ανάρτηση του Γιώργου Φιλιππάκη το Σάββατο στις 3:18 μ.μ.

«Από τις 6 χτές το απόγευμα που ο Λουκάς Παπαδήμος τραυματίσθηκε από την αυτοσχέδια βόμβα μέσα στο αυτοκίνητό του έσπαγα το κεφάλι μου από που ερχόταν και που πήγαινε ο υπαλληλάκος αυτός της Ευρωπαικής Κεντρικής Τράπεζας. Την απάντηση την έδωσε ποιός νομίζετε? Ο Αντωνάκης ο Σαμαράς. Με ποιό τρόπο? Ο Σαμαράς τηλεφώνησε στο άλλο ξεπουλημένο τομάρι τον Γιάννη Στουρνάρα γιατί κάτι προφανώς υποψιαζόταν. Και βέβαια ο Στουρνάρας του είπε την είδηση. Νωρίτερα Στουρνάρας και Παπαδήμος είχαν μυστική συνάντηση άγνωστο πού και φυσικά κανείς δεν γνωρίζει τί συζήτησαν αλλά και πού συναντήθηκαν. Και οι δύο ξεπουλημένοι υπάλληλοι των Τραπεζών ντόπιων και ξένων είναι τόσο ανακατεμένοι στο ξεπούλημα της χώρας αλλά και του εθνικού πλούτου και κυρίως ευθύνονται για το κατάντημα και την εξαθλίωση του Ελληνικού Λαού. Ο Παπαδήμος σήμερα είναι πρόεδρος της Ακαδημίας Αθηνών ενός θεσμού που βρωμάει από απόσταση ενώ ο Στουρνάρας παίζει το ρόλο του Κεντρικού Τραπεζίτη για λογαριασμό Σόιμπλε και λοιπόν καθαρμάτων στην Ευρώπη. Για να είμαι ξεκάθαρος δεν θα με ενοχλούσε καθόλου άν έσκαγε και μια ακόμα βόμβα στα πόδια του Στουρνάρα».

Ανακοίνωση του Τμήματος Δικαιωμάτων της ΛΑ.Ε για την υπόθεση Γ. Φιλιππάκη

Το Τμήμα Δικαιωμάτων της ΛΑ.Ε εξέδωσε σήμερα την ακόλουθη ανακοίνωση για την υπόθεση της ποινικής δίωξης εναντίον του δημοσιογράφου Γ. Φιλιππάκη:

Να σταματήσει άμεσα η ποινικοποίησης της ελευθερίας της έκφρασης στο Διαδίκτυο

Σαφή και απαράδεκτη ποινικοποίηση της ελευθερίας της έκφρασης συνιστά η κίνηση των διαδικασιών για την άσκηση ποινικής δίωξης σε βάρος ανθρώπων, όπως ο Γ. Φιλιππάκης, για την άποψη που εξέφρασαν σχετικά με την βομβιστική επίθεση κατά του Λουκά Παπαδήμου.

Η έκφραση γνώμης και συναισθημάτων δεν μπορεί να αποτελεί αντικείμενο εισαγγελικών παρεμβάσεων, πολύ δε περισσότερο δεν μπορεί να αποτελεί πρόσχημα για την ποινική καταστολή ανθρώπων που συνεχίζουν να θυμούνται ότι ο Λουκάς Παπαδήμος, ανεξάρτητα από την επίθεση που δέχτηκε, παραμένει ο τραπεζίτης και ο πρώην πρωθυπουργός που έπαιζε έναν πρωταγωνιστικό ρόλο στην επιβολή των μνημονίων και στην τραγική εξαθλίωση της ελληνικής κοινωνίας.

ΤΜΗΜΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΛΑ.Ε

28/05/2017

 

Comments

Comments are closed.