ΑΙΣΧΡΟΝ ΕΣΤΙ ΣΙΓΑΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΑΣΗΣ ΑΔΙΚΟΥΜΕΝΗΣ.

ΜΗΤΡΟΣ ΤΕ ΚΑΙ ΠΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΤΙΜΙΩΤΕΡΟΝ ΕΣΤΙ Η ΠΑΤΡΙΣ.

Στ. Κοντονής κατά δικαστών: Υπάρχει πρόβλημα θεσμικής τάξης
Tuesday
19/12/2017
23:53 GMT+2
Επιστημονική τεκμηρίωση υπέρ του εθνικού νομίσματος G-M-R
0

ΣΧΟΛΙΟ G-M-R: Προβλήματα …, μεταξύ ενόχων-συνενόχων εσχάτης προδοσίας , όταν υπονομεύεται διαρκώς η λαϊκή επιθυμία για ΕΝΩΤΙΚΟ μέτωπο που θα τους αναγκάσει να λογοδοτήσουν με βάση την σχετική έκθεση του ειδικού εμπειρογνώμονα του ΟΗΕ (εδώ). Αποθέωση του ΚΑΤΟΧΙΚΟΥ Αντιπροσωπευτικού Κοινοβουλευτισμού.

newpost.gr ,   19-12-2017

«Υπάρχει πρόβλημα θεσμικής τάξεως» ανέφερε για τους δικαστικούς, οι οποίοι μπορεί να προσφεύγουν στο Συμβούλιο της Επικρατείας, «για υπόθεση που αφορά τους ίδιους».

 

Νέες αιχμές κατά των δικαστών άφησε ο υπουργός Δικαιοσύνης Σταύρος Κοντονής, στον απόηχο της απόφασης του Συμβουλίου της Επικρατείας για την ακύρωση της υπουργικής απόφασης για τα πόθεν έσχες.

«Υπάρχει πρόβλημα θεσμικής τάξεως» ανέφερε για τους δικαστικούς, οι οποίοι μπορεί να προσφεύγουν στο Συμβούλιο της Επικρατείας, «για υπόθεση που αφορά τους ίδιους».

Ο υπουργός, μιλώντας στη συνεδρίαση της Διαρκούς Επιτροπής Δημόσιας Διοίκησης, Δημόσιας Τάξης και Δικαιοσύνης, όπου συζητήθηκε το σχέδιο νόμου του Υπουργείου «Μέτρα θεραπείας ατόμων που απαλλάσσονται από την ποινή λόγω ψυχικής υγείας», αναρωτήθηκε πως «είναι δυνατόν ο κρίνων να είναι και ο κρινόμενος;».

Απευθυνόμενος στα κόμματα της Αντιπολίτευσης, τόνισε ότι ενόψει και της αναθεώρησης του Συντάγματος, να κάνουν προτάσεις και ζήτησε να μη στοιχίζονται πίσω από διαδικασίες που οδηγούν σε αδιαφάνεια και μη έλεγχο του δημοσίου βίου.

ΠΗΓΗ : http://newpost.gr/politiki/644772/st-kontonhs-kata-dikastwn-yparxei-problhma-thesmikhs-takshs

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Upload File

You can include images or files in your comment by selecting them below. Once you select a file, it will be uploaded and a link to it added to your comment. You can upload as many images or files as you like and they will all be added to your comment.