ΑΙΣΧΡΟΝ ΕΣΤΙ ΣΙΓΑΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΑΣΗΣ ΑΔΙΚΟΥΜΕΝΗΣ.

ΜΗΤΡΟΣ ΤΕ ΚΑΙ ΠΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΤΙΜΙΩΤΕΡΟΝ ΕΣΤΙ Η ΠΑΤΡΙΣ.

«Όρθια Ελλάδα» ο νέος πολιτικός φορέας από Μητρόπουλο – Ρωμανιά
Saturday
09/03/2019
11:19 GMT+2
Επιστημονική τεκμηρίωση υπέρ του εθνικού νομίσματος G-M-R Αλέξ. Μητρόπουλος Γιώρ. Ρωμανιάς
0

Σχόλιο G-M-R :  Εμείς θα καταγγέλλουμε, θα μηνύουμε, θα αντιστεκόμαστε, θα τρώμε ξύλο, χημικά, πλαστικές σφαίρες, αποκλεισμό από δημόσιες θέσεις, θα χάνουμε τα σπίτια μας, την σύνταξη μας, τα παιδιά και τα εγγόνια μας θα υποφέρουν, η πατρίδα θα είναι δέσμια (δούλη) της παγκοσμιοποιημΕΕνης-ΝΑΤΟδεσμευμένης διακυβέρνησης. Ταυτόχρονα, μερικοί δήθεν αντιμνημονιακοί τηλεοπτικοί μαϊντανοί, που το λεξιλόγιο τους έχει διαγράψει την ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ (οι υποτιθέμενοι έγκριτοι νομικοί-οικονομολόγοι), ζητούν από τους πολίτες να ενισχύσουν, και τον “τι κι αν είναι Κατοχικός” Αντι-προσωπευτικό Κοινοβουλευτισμό και τις εν καιρώ Κατοχής πολιτικές τους φιλοδοξίες (με το αζημίωτο σε βουλή-ευρωβουλή) και την ενότητα ΕΕ-ΕΥΡΩΖΩΝΗΣ, με την ελπίδα η ΥΠΟΤΑΓΗ να συγκινήσει την ΑΡΠΑΓΗ.

Ζητείστε ψήφο από τον κο Παπαδάκη, από τον κο Αυτιά με τους οποίους καθημερινά δουλεύετε την Ελληνική Κοινωνία πονηροί πολιτευτές.

Και κάτι τελευταίο πονηροί πολιτευόμενοι: Μην έχετε ακουστά περί άρθρου 120Σ;

Υ.Γ.: τι έεεεελεγαν οι πονηροι πολιτευόμενοι για μνημονιακά εγκλήματα και εθνικό νόμισμα εδώ και εδώ αντίστοιχα.

 

G-M-R, 6 Μαρ. 2019

 

Ο πολιτικός φορέας θα συμμετέχει με πλήρεις συνδυασμούς στις ευρωεκλογές και τις εθνικές – Στη δημοσιότητα η ιδρυτική του διακήρυξη

Έτοιμο το νέο κόμμα που είχαν προαναγγείλει ο δικηγόρος- οικονομολόγος Γιώργος Ρωμανιάς και ο εργατολόγος Αλέξης Μητρόπουλος. Και το όνομα αυτού «Όρθια Ελλάδα».

Στη νέα πολιτική κίνηση συμμετέχουν οι Διονύσης Χιόνης, η Μαρία Ναυροζίδου, Αντωνιάδης Ιωάννης, Γαβριήλ Γεώργιος, Λιαροκάπης Βελισσάριος, Μπουκουβάλας Χαράλαμπος, Οικονομίδης Σπυρίδων, Πολυμένης Βασίλειος και Στρογγύλης Κομνηνός.

 Ο πολιτικός φορέας θα συμμετέχει με πλήρεις συνδυασμούς στις ευρωεκλογές και τις εθνικές.

Η ανακοίνωση της ΕΝΥΠΕΚΚ

«Ολοκληρώθηκε σήμερα και τυπικά η ίδρυση της νέας Πολιτικής Κίνησης με πρωτοβουλία χιλιάδων μελών και στελεχών της ΕΝΥΠΕΚΚ.

(more…)

Ι. Μάζης σε Θ. Παπαχριστόπουλο: Μιλάς για Συνθήκη Βουκουρεστίου χωρίς να την έχεις διαβάσει 12-2-2019
Saturday
16/02/2019
18:43 GMT+2
Επιστημονική τεκμηρίωση υπέρ του εθνικού νομίσματος Αλέξ. Μητρόπουλος Ιωάν. Μάζης ΣΚΟΠΙΑΝΟ
0

 

Ι. Μάζης σε Θ Παπαχριστόπουλο: Μιλάς για Συνθήκη Βουκουρεστίου χωρίς να την έχεις διαβάσει 12-2-2019,

και η θέση του καθ. Αλέξη Μητρόπουλου.

 

Σχόλιο G-M-R : Ο κύριος Ι. Μάζης καυτηρίασε το “άλλα διακηρύσσω (προκειμένου να εκλεγώ) και άλλα κάνω (αφού εκλεγώ)” των πολιτικών και πρόσθεσε πως τέτοιες μεταβολές πολιτικής στάσης πρέπει να τιμωρούνται ποινικά.

Ο κύριος Α. Μητρόπουλος (καλός και συναγωνιστής στην τεκμηρίωση των μνημονιακών εγκλημάτων) καθηγητής Νομικής, ΠΑΝΤΑ συμβιβαστικός όταν πρόκειται για προσωποποιημένες εργοδοτικές και πολιτικές ποινικές ευθύνες, ομίλησε περί σωστής ηθικής τοποθέτησης του κυρίου Μάζη. Όμως, Κύριε Μητρόπουλε, ο νόμος ΟΡΙΖΕΙ, δεν κάνει διάλεξη περί ΗΘΙΚΗΣ. Και στην περίπτωση των μεταβολών πολιτικής γραμμής, αυτό που κρίνεται από τα ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ (και όχι από την όποια σε άλλα θέματα ηθική του πολιτικού), όπως υπονοεί ευθέως ο κύριος Μάζης, είναι το αν υπάρχει ΔΟΛΙΑ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΣΗ (ποινικό αδίκημα) ΣΥΝΔΕΟΜΕΝΗ με άλλη πολιτική πράξη-ποινικό αδίκημα, πχ όπως η εσχάτη προδοσία των Μνημονίων, επίσης της Συμφωνίας των Πρεσπών και της Επικύρωσή της κλπ.

Η επωδός σας κύριε Μητρόπουλε, για το τι αποφασίζουν τα Ελληνικά και Διεθνή Δικαστήρια, δεν μετράει, διότι τα Δικαστήρια δεν έχουν δικαιοδοσία να αποτρέπουν καταγγελίες (μηνύσεις) κατά εγκλημάτων-εγκληματιών, με το σκεπτικό πως τέτοιες μηνύσεις μπορεί σε άλλες περιπτώσεις να έχουν απορριφθεί.

Η δουλειά σας (ως καθηγητής Νομικής αλλά και ως Πολιτικός) κύριε Μητρόπουλε, δεν είναι το στρογγύλεμα των ποινικών ευθυνών για Μνημόνια-Σκοπιανό, ούτως ώστε να ΕΞΑΛΕΙΦΟΝΤΑΙ όλες οι ποινικά κολάσιμες ΠΡΟΕΞΟΧΕΣ.

Η δουλειά σας κύριε Μητρόπουλε (ενώπιον Λαού και Πατρίδας) αυτή τη στιγμή, είναι να μιλήσετε ως Καθηγητής Νομικής ξεκάθαρα, για το ποιες/ποιών οι ποινικές ευθύνες για τα Μνημόνια και την Συμφωνία των ΠΡΕΣΠΩΝ και πως πρέπει αυτές τις ποινικές ευθύνες να τις αντιμετωπίσει η Ηγεσία της Ελληνικής Δικαιοσύνης (γιατί όχι και ο ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΜΟΣ της, εδώ η ΑΝΕΚΤΕΛΕΣΤΗ συνδικαλιστικοδικαστική απόφαση για πανδικαστικό συνέδριο για την συνταγματικότητα των μνημονίων!).

 

 

12 Φεβ.2019

 

 

 

 

 

Αλέξης Μητρόπουλος για αναδρομικά: Η κυβέρνηση παρεμβαίνει στη Δικαιοσύνη
Monday
04/02/2019
20:23 GMT+2
Επιστημονική τεκμηρίωση υπέρ του εθνικού νομίσματος Προτάσεις Απελευθερωτικής Συνέργειας Αλέξ. Μητρόπουλος
0

Σχόλιο G-M-R   &   Ανοιχτή Επιστολή προς “Δρόμος Ανοιχτός” (*) :    Ο Πρόεδρος του ΣτΕ κος Ν. Σακελλαρίου έκανε την δημόσια καταγγελία (εδώ) που ο καθηγητής Πανεπιστημίου, και νομικός κος Α. Μητρόπουλος υπενθυμίζει και επανατεκμηριώνει.

Καλούνται όλοι οι αντιμνημονιακοί νομικοί να ΣΥΜΠΤΗΞΟΥΝ ΜΕΤΩΠΟ ΥΠΕΡ ΛΑΟΥ-ΠΑΤΡΙΔΑΣ με βάση το άρθρο 120Σ.

(*) επ’ ευκαιρία πρόσφατης εκδήλωσης (3/2/2019) για την παρουσίαση Ιδρυτικής Διακήρυξης (ακόμη υπό διαμόρφωση) του φορέα (εδώ — DA-Ιδρυτική Διακήρυξη_20190203)

 

 

 

 

Αλέξης Μητρόπουλος, 4 Φεβ. 2019

 

 

 

Με μεγάλη αγωνία παρακολουθούν χιλιάδες συνταξιούχοι και εν ενεργεία δημόσιοι υπάλληλοι τις δικαστικές εξελίξεις γύρω από τα αναδρομικά.

Υπενθυμίζεται ότι πριν από λίγες μέρες συνεδρίασε η Ολομέλεια του Ανωτάτου Ακυρωτικού Δικαστηρίου με πρόεδρο της Αικατερίνη Σακελλαροπούλου και εισηγήτρια την σύμβουλο Επικρατείας Κωνσταντίνα Φιλοπούλου για να κρίνει τη συνταγματικότητα της περικοπής των τριών δώρων (δώρα-επιδόματα Χριστουγέννων, Πάσχα και θερινής αδείας δηλ. 13ο και 14ο μισθό) στους εν ενεργεία δημοσίους υπαλλήλους, στους υπαλλήλους των ΟΤΑ, ΝΠΔΔ και ΜΠΙΔ κ.λπ.

Το ΣΤ΄ Τμήμα έχει κρίνει αντισυνταγματικές τις περικοπές των δώρων των εν ενεργεία δημοσίων υπαλλήλων, υπαλλήλων ΟΤΑ, ΝΠΔΔ και ΜΠΙΔ κ.λπ. και λόγω της αντισυνταγματικότητας παρέπεμψε προς οριστική κρίση το όλο ζήτημα στην Ολομέλεια του ΣτΕ.

Σύμφωνα με τις αποφάσεις του ΣΤ΄ Τμήματος (2626-2635/2018) οι επίμαχες περικοπές που έγιναν με το νόμο 4093/2012 από 1.1.2013, αντίκεινται στα άρθρα 25 και 4 του Συντάγματος και τις απορρέουσες από αυτά αρχές της ισότητας και της αναλογικότητας.

Ο γνωστός δικηγόρος και καθηγητής Πανεπιστημίου Αλέξης Μητρόπουλος μίλησε αποκλειστικά στο Newsbomb.gr και τόνισε πως ο «ΕΦΚΑ καθυστερεί τεχνηέντως λόγω προεκλογικής περιόδου την ανάρτηση των εκκαθαριστικών των συνταξιούχων» στην οποία εμφανίζεται η προσωπική διαφορά.

(more…)

ΕΝΥΠΕΚΚ: Αποκάλυψη «βόμβα»! Ψήφισαν την κατάργηση (εξάλειψη) της προσωπικής διαφοράς!
Thursday
10/01/2019
00:31 GMT+2
Επιστημονική τεκμηρίωση υπέρ του εθνικού νομίσματος Iskra_gr Αλέξ. Μητρόπουλος
0

 

 

ΕΝΥΠΕΚ, Αλ. Μητρόπουλος, 9 Ιαν. 2019


 

 

Νέος εμπαιγμός για τα περήφανα γηρατειά!

1.Πανηγύριζαν ο πρωθυπουργός και οι υπουργοί του, με προεξάρχουσα την υπουργό Εργασίας, αλλά και τον υφυπουργό της, ότι δήθεν η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ πέτυχε την οριστική ακύρωση του μέτρου τής περικοπής τής αρνητικής προσωπικής διαφοράς (ΑΠΔ) που η ίδια είχε ψηφίσει τέσσερις (4) φορές (νόμοι 4387/2016, 4472/2017, 4475/2017 και 4549/2018).

Στην ίδια ακριβώς παραπλανητική γραμμή και τα φίλια προς την κυβέρνηση ΜΜΕ που, είτε από άγνοια είτε εσκεμμένα, προωθούσαν την ίδια ψευδή πληροφόρηση προς τους συνταξιούχους και την κοινωνία ολόκληρη!

2. Στο ίδιο ακριβώς πνεύμα και ο αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, χωρίς ο ίδιος και οι συνεργάτες του να έχουν μελετήσει την επίμαχη ρύθμιση που προωθείται προς ψήφιση στη Βουλή και δεχόμενος την ψευδή κυβερνητική εκδοχή, έκανε λόγο για συναλλαγή τής κυβέρνησης με τους δανειστές, ότι δηλαδή όντως πέτυχε την ακύρωση της περικοπής των συντάξεων με αντάλλαγμα την προδοσία στο Σκοπιανό!

(more…)

Νομικά νεκρή η Συμφωνία των Πρεσπών!
Wednesday
03/10/2018
12:14 GMT+2
Επιστημονική τεκμηρίωση υπέρ του εθνικού νομίσματος Αλέξ. Μητρόπουλος
0

 

Aλέξη Μητρόπουλου , 2 Οκτ. 2018

 

Άκυρο το δημοψήφισμα, αν και συμβουλευτικού χαρακτήρα

Παράνομη η κύρωση από την Ελληνική Βουλή

1.   Νομικά άκυρο το δημοψήφισμα

Τα μεγάλα ευρωπαϊκά δίκτυα ενημέρωσης, κυρίως δε τα γερμανικά, κάνουν λόγο για παταγώδη αποτυχία του δημοψηφίσματος στα Σκόπια.

Η ελληνική όμως κυβερνητική και μνημονιακή δημοσιολογία προσποιείται ότι η Συμφωνία των Πρεσπών μπορεί να επικυρωθεί απρόσκοπτα κατά τα προβλεπόμενα σ’αυτήν, παρά το πασίδηλο αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος στη γείτονα χώρα. Και ο καθένας που έχει δημόσιο λόγο παίρνει θέση ανάλογα με τις προ του δημοψηφίσματος απόψεις του.

Ένα όμως είναι δεδομένο: Στα άρθρα 1 και 4 (εδ. γ) της Συμφωνίας των Πρεσπών αναφέρεται ότι το δεύτερο συμβαλλόμενο μέρος (δηλ. τα Σκόπια) μπορεί να κάνει δημοψήφισμα. Η Συμφωνία, δηλαδή, αφήνει την οργάνωση δημοψηφίσματος στη διακριτική ευχέρεια στην κυβέρνηση Ζάεφ.

Από τη στιγμή, όμως, που αποφασίστηκε και διενεργήθηκε το δημοψήφισμα, η διενέργεια και το αποτέλεσμά της αποτελούν ουσιώδη όρο για τη συνέχιση ή μη της περαιτέρω διαδικασίας.

(more…)

Μειώνουν την ανεργία με …ελαστική απασχόληση!
Saturday
22/09/2018
23:02 GMT+2
Επιστημονική τεκμηρίωση υπέρ του εθνικού νομίσματος Αλέξ. Μητρόπουλος
0

 

Αλέξης Μητρόπουλος, 19 Σεπ 2018

 

Στο 56% η ευέλικτη απασχόληση τον Αύγουστο 2018!

Χάθηκαν πάνω από 7.700 θέσεις εργασίας !

 

Τα ευρήματα του συστήματος «ΕΡΓΑΝΗ» του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων, που δημοσιεύθηκαν χθες 18-9-2018 και εφαρμόζονται για πέμπτη χρονιά, είναι άκρως αποκαλυπτικά για το α’ εξάμηνο του 2018, αλλά ταυτόχρονα και ανησυχητικά, για το μέλλον της μισθωτής εργασίας στον ιδιωτικό τομέα.

1.  Σε σύνολο προσλήψεων 1.786.045 το α’ οκτάμηνο του 2018μόνο οι 855.652(ποσοστό 47,9%) είναι θέσης πλήρους απασχόλησης, ενώ οι 930.393(ποσοστό 52,1%) είναι θέσεις μερικής και εκ περιτροπής απασχόλησης.

Ειδικότερα: οι 703.663(ποσοστό 39,4%) είναι θέσεις μερικής απασχόλησης και 226.730(12,7%) είναι θέσεις εκ περιτροπής εργασίας, όπως προκύπτει από τον παρακάτω πίνακα IV και το ακόλουθο διάγραμμα VIIΙ (σελ. 8 “ΕΡΓΑΝΗΣ” Αυγούστου 2018).

 

ΜΗΝΑΣ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΑΝΑ ΕΙΔΟΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

ΑΠΟ 01.01.2018 ΕΩΣ 31.08.2018

ΠΛΗΡΗΣ

ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ

ΜΕΡΙΚΗ

ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ

ΕΚ ΠΕΡΙΤΡΟΠΗΣ

ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ

ΣΥΝΟΛΟ

ΠΡΟΣΛΗΨΕΩΝ

ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 2018 71.943 61.950 19.983 153.876
ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ 2018 65.659 62.406 22.280 150.345
ΜΑΡΤΙΟΣ 2018 95.873 76.006 24.263 196.142
ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2018 149.051 90.049 28.972 268.072
ΜΑΙΟΣ 2018 154.413 118.388 35.368 308.169
ΙΟΥΝΙΟΣ 2018 127.793 119.321 36.087 283.201
ΙΟΥΛΙΟΣ 2018 108.339 99.045 31.696 239.080
ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2018 82.581 76.498 28.081 187.160
ΣΥΝΟΛΟ

Α’ ΟΚΤΑΜΗΝΟΥ 2018

855.652 703.663 226.730 1.786.045

 

(more…)

Το Μνημόνιο ….φεύγει, 714 Μνημονιακοί Νόμοι μένουν!
Sunday
26/08/2018
22:23 GMT+2
Επιστημονική τεκμηρίωση υπέρ του εθνικού νομίσματος Αλέξ. Μητρόπουλος
0

 

του Αλέξη Μητρόπουλου (*), 23 Αυγ. 2018

 

 

Το Μνημόνιο ….φεύγει, 714 Μνημονιακοί Νόμοι μένουν!
Ακόμη 60.000 Μνημονιακές Διατάξεις, 300.000 Μνημονιακές Υ.Α.!
Να ενημερωθεί ο λαός για τα χειρότερα που έρχονται!

 

1.    Με τον Ν. 3845/2010 η κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ με Πρωθυπουργό τον Γεώργιο Παπανδρέου, επέβαλλε στην χώρα το Α’ Μνημόνιο. Ακολούθησε το Β’ Μνημόνιο (Ν. 4046/2012) της συγκυβέρνησης Παπαδήμου. Το Γ’ Μνημόνιο (του Ν. 4336/2015) της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝ.ΕΛ., για όσους έχουν την υπομονή και το χρόνο να μελετούν το περιεχόμενο των Μνημονίων, είναι το πλέον γενικευμένο, ανακεφαλαιωτικό και πλήρες, που επιταχύνει τις συνθήκες παράδοσης των εγχώριων παραγωγικών μονάδων στο ξένο, κυρίως κρατικό, αλλά και νομαδικό κεφάλαιο και υποβαθμίζει την κοινωνία και την οικονομία σε δευτερεύουσα συμπληρωματική, ελλειμματική, υπηρετική των κεντροευρωπαϊκών οικονομιών. Ο Ν. 4559/2018, είναι ο τελευταίος χρονολογικά μνημονιακός Νόμος της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ. Συνολικά, επί μνημονίων, έχουν ψηφιστεί μέχρι σήμερα 714 μνημονιακοί Νόμοι, 60.000 μνημονιακές διατάξεις και έχουν εκδοθεί 300.000 Υπουργικές αποφάσεις προς υλοποίηση των ψηφισμένων Νόμων!!! Όλο αυτό το θεσμικό «οπλοστάσιο» παραμένει ανέπαφο μετά την ημερολογιακή λήξη της δανειακής σύμβασης και η σημερινή κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ έχει απαγορεύσει στις επόμενες κυβερνήσεις να το ακυρώσουν ή να το αναστείλουν, συνολικά ή τμηματικά!! (Νόμοι 4472/17 & 4775/17).

(more…)

«Καζινο-καπιταλισμός»: Το ανώτατο στάδιο της «Αριστεράς»!
Tuesday
12/12/2017
06:17 GMT+2
Επιστημονική τεκμηρίωση υπέρ του εθνικού νομίσματος Αλέξ. Μητρόπουλος
0

του Αλέξη Π. Μητρόπουλου,       1/12/2017

 

«Καζινο-καπιταλισμός»: Το ανώτατο στάδιο της «Αριστεράς»!

Ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών

με ρευστοποίηση της περιουσίας του λαού!

Εδώ και δέκα περίπου χρόνια, από το ξέσπασμα της κρίσης των τιτλοποιημένων και εμπορευματοποιημένων στον «καζινο-καπιταλισμό» δανειακών συμβολαίων κατοικίας στις ΗΠΑ, την Ισπανία, την Πορτογαλία κ.α., οι τράπεζες διαρκώς κεφαλαιοποιούνται με δάνεια των κρατών, που επιρρίπτονται στους πολίτες τους. Έτσι, πλην της αποστέρησης της ευημερίας από τις σημερινές γενιές, υπονομεύεται και το μέλλον των επερχομένων.

Στην πατρίδα μας οι τράπεζες δεν χρεοκόπησαν από τα δάνεια των νοικοκυριών που ήταν κυρίως στεγαστικά, αφού, ακόμη και ο φτωχότερος Έλληνας προτιμούσε να στερηθεί το φαγητό και τα καθημερινά χρειώδη παρά να καθυστερήσει τη δόση τού στεγαστικού του δανείου. Γι’αυτό άλλωστε, όπως είχε αποδείξει με αδιάσειστα στοιχεία στην αρχή της κρίσης και ο αείμνηστος φίλος μας καθηγητής Κώστας Βεργόπουλος, τα ελληνικά νοικοκυριά θεωρούνταν -από δανειακής άποψης- τα πιο συνεπή σε όλη την Ευρώπη και από τα συνεπέστερα στον κόσμο.

Όλες οι στατιστικές εξάλλου αποδείκνυαν ότι το χρέος των ελληνικών νοικοκυριών, ως ποσοστό του ΑΕΠ, ήταν το μικρότερο στην ΕΕ. Η συνέχεια είναι σε όλους γνωστή και δεν μπορεί να αλλάξει από την (πολύ ευρηματική μεν αλλά και παραπλανητική συνάμα) μνημονιακή εφευρετικότητα σε καινοφανείς όρους αποπροσανατολισμού και εξαπάτησης των πολιτών.

(more…)