ΑΙΣΧΡΟΝ ΕΣΤΙ ΣΙΓΑΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΑΣΗΣ ΑΔΙΚΟΥΜΕΝΗΣ.

ΜΗΤΡΟΣ ΤΕ ΚΑΙ ΠΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΤΙΜΙΩΤΕΡΟΝ ΕΣΤΙ Η ΠΑΤΡΙΣ.

Απόσπασμα από τις «Θέσεις και Κίνητρα» του Προέδρου του Ιδρύματος Ελληνισμού, Καθηγητή Ανδρέα Αθηναίου
Friday
19/10/2018
22:08 GMT+2
Επιστημονική τεκμηρίωση υπέρ του εθνικού νομίσματος Ανδρ. Αθηναίος
0

 

Ανδ. Αθηναίος, 18 Οκτ. 2018

 

 

« …….Σε τέτοιες τροχιές κατάκτησης νέων ορίων Πολιτισμού και Πολιτικής, το Κράτος «Δημιουργεί Χρήμα». Ο Περικλής πραγμάτωσε τον Χρυσούν Αιώνα «κόβοντας νόμισμα», και αυτή την επαναλαμβανόμενη πρακτική του Ελληνικού Πολιτισμού που άσκησαν όλοι οι Άρχοντες που έβγαλαν το καλό που κλείνει ένας λαός μέσα του, εφήρμοσε ξανά ο Αμερικανός ΟικονομολόγοςKeynesόταν ψιθύρισε στο αυτί του Προέδρου των Η.Π.ΑFranklinD.Rooseveltότι μπορεί να βγάλει την Αμερική από το σκοτάδι της Οικονομικής Κρίσης, «Τυπώνοντας» όσα Δολάρια χρειάζονται για να κινητοποιηθούν όχι μόνον οι παραγωγικοί πόροι των Η.Π.Α, αλλά και όλου του Κόσμου στο επιθυμητό επίπεδο απασχόλησης και ευημερίας των Λαών.

Οι προχωρημένοι στην σκέψη Φιλόσοφοι και Πολιτικοί, αλλά και οι γνωρίζοντες την τέχνη της Οικονομίας, γνωρίζουν καλά ότι τα περί απαραιτήτου αντικρίσματος εις Χρυσόν και συνάλλαγμα «δια την έκδοση Νομίσματος» η και το αίτημα της φορολογίας διά την δασφάλισην πόρων για την λειτουργία του Κράτους, δεν είναι παρά «σοφιστίες» για να συντεθεί η επιχειρηματολογία των οικονομικών της προπαγάνδας, που μοναδικό σκοπόν έχει να διασφαλίσει την προκατασκευασμένη δομή του Γεωπολιτικού παιχνιδιού και να διατηρήσει και αναπαράγει την εξουσία.

Η Συντεταγμένη Πολιτεία μπορεί να«Δημιουργεί Χρήμα»μέχρι του ορίου της πλήρους απασχόλησης πόρων και δυνατοτήτων, μέχρι της πλήρους πραγμάτωσης οραμάτων και ονείρων, χωρίςίχνος πληθωρισμού. Στη βάση αυτή χρηματοδοτήθηκε και λειτούργησε το Κράτος Πρόνοιας μετά τον Β. Παγκόσμιο Πόλεμο από το 1944 μέχρι τις αρχές της δεκαετίας του 1980, οπότε αρχίζει και η εφαρμογή της «Παγκοσμιοποίησης» και της Νέας Τάξης Πραγμάτων.»….

« Πίστη στον Άνθρωπο, στην Δημοκρατία, στο Ελληνικό Φως»

Καθηγητής Ανδρέας Αθηναίος

 

Πηγή: dimtris-kypriotis.blogspot

 

ο καθηγητής κ. Ανδρέας Αθηναίος στο ραδιόφωνο των Παραπολιτικών 90.1 στα FM
Sunday
08/04/2018
20:56 GMT+2
Επιστημονική τεκμηρίωση υπέρ του εθνικού νομίσματος Τράπεζες Ανδρ. Αθηναίος
3

Ανδρ. Αθηναίος, 3&4/4/2018

Από την εκπομπή “Εμείς οι Έλληνες” και στο ραδιόφωνο των Παραπολιτικών 90.1 στα FM , καλεσμένος ήταν την Μ. Τρίτη (3/4/2018) ο καθηγητής Πανεπιστημίου των ΗΠΑ, οικονομολόγος κ. Ανδρέας Αθηναίος. Την συνέντευξη μπορείτε να ακούσετε από το  44′:50″

https://www.mixcloud.com/parapolitika901/εκπ-καλαρρυτησ-03-04-2018/

Την Μ. Τετάρτη (4/4/2018) στην ίδια εκπομπή υπήρξε επανάληψη παλαιότερης εκπομπής (σε όλο το 2ωρο διάρκειας της εκπομπής) την οποία παραθέτουμε και αυτή.

ΑΠΑΤΗ (ΠΛΑΣΤΟ) ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΚΑΙ Η ΑΞΙΑ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΝΟΜΙΣΜΑΤΟΣ

https://www.mixcloud.com/parapolitika901/εκπ-καλαρρυτησ-04-04-2018/