ΑΙΣΧΡΟΝ ΕΣΤΙ ΣΙΓΑΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΑΣΗΣ ΑΔΙΚΟΥΜΕΝΗΣ.

ΜΗΤΡΟΣ ΤΕ ΚΑΙ ΠΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΤΙΜΙΩΤΕΡΟΝ ΕΣΤΙ Η ΠΑΤΡΙΣ.

Η φωτιά στο Μάτι «καίει» τις προεκλογικές εξελίξεις και δημιουργεί νέο πολιτικό σκηνικό.
Sunday
05/08/2018
20:09 GMT+2
Επιστημονική τεκμηρίωση υπέρ του εθνικού νομίσματος Iskra_gr Ανδρ. Ζαφείρης
0

Σχόλιο G-M-R: Βλέπετε στα σχόλια (κάτω από το άρθρο στην iskra): Άρθρο “γραμμμής” και ευκαιρία ανάδειξης πολιτευτών(2o σχόλιο), συνάδουν με την εθνική τραγωδία στο Μάτι; Η συνάδει κάτι άλλο όπως πχ επισημαίνει το 1ο σχόλιο κάτω από το ίδιο άρθρο;

 

Ανδρ. Ζαφείρης, 2-82018

 

Η φωτιά στο Μάτι, ένα έγκλημα με διαχρονικές , ποινικές και πολιτικές, ευθύνες όλου του λούμπεν, παρασιτικού ελληνικού αστισμού από το ΄60 και μετά, αλλά και ιδιαίτερες της σημερινής κυβέρνησης, όχι μόνο έχει ανατρέψει όλο τον πολιτικό σχεδιασμό των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ , αλλά δημιουργεί και προϋποθέσεις για την αναδιάταξη συνολικά του πολιτικού σκηνικού στη χώρα.

Σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να συγκριθεί το πολιτικό domino που έχει δημιουργηθεί, με την αντίστοιχη καταστροφή του 2007. Και η διαφορά δε βρίσκεται στον αριθμό των νεκρών. Βρίσκεται στο που και στο πως.

Το 2007 οι πυρκαγιές είχαν προξενήσει ανθρώπινες απώλειες σε περιφερειακούς νομούς. Και όσο και αν η σύγκριση σε αριθμούς παρουσιάζει ποσοτικές ομοιότητες (το 2007 υπήρξαν 84 νεκροί : 9 τον Ιούνιο, 5 τον Ιούλιο, 67 τον Αύγουστο και 3 το Σεπτέμβριο) , η ποιοτική διαφορά είναι αυτονόητη.

Η πυρκαγιά στο Μάτι, συνέβη μέσα στον αστικό ιστό της Αττικής, όπου συγκεντρώνεται το 50% του πληθυσμού της χώρας. Η ταύτιση στο συλλογικό υποσυνείδητο με τους νεκρούς είναι άλλης ποιοτικής κλίμακας.

(more…)