ΑΙΣΧΡΟΝ ΕΣΤΙ ΣΙΓΑΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΑΣΗΣ ΑΔΙΚΟΥΜΕΝΗΣ.

ΜΗΤΡΟΣ ΤΕ ΚΑΙ ΠΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΤΙΜΙΩΤΕΡΟΝ ΕΣΤΙ Η ΠΑΤΡΙΣ.

Από το «εξωτερικό» στη Βουλή η ΛΑ.Ε
Tuesday
25/12/2018
22:07 GMT+2
Επιστημονική τεκμηρίωση υπέρ του εθνικού νομίσματος Iskra_gr Γιάννης Μπέλτσιος
0

Σχόλιο G-M-R:   Χρονιάρες μέρες, μέρες Ενατένισης του Θείου που γεννήθηκε και θυσιάστηκε ως Άνθρωπος – για τον Άνθρωπο, συνεχίζουν να ονειρεύονται τον “τι κι αν είναι Κατοχικός” Αντι-προσωπευτικό Κοινοβουλευτισμό με οπαδούς-ψηφοφόρους-απελπισμένους της τάξης του 4, 5, 6 % επί του αριθμού αυτών που θα προσέλθουν στις Κατοχικές Κάλπικες Κάλπες. Το “αγάπα τον πλησίον σου ως εαυτόν” (εντολή ομοία τη πρώτη: “να αγαπάς Κύριον τον Θεόν σου με όλη την ύπαρξή σου”), έχει αντικατασταθεί από την συμπλέουσα κυριαρχία των παντός είδους αντι-προσώπων και εκ-προσώπων.

Τα του Μετώπου, Πατριωτικού κλπ, ψεύτικα λόγια εξ αρχής (για τους γνωρίζοντες), ξέφτισαν, μειδίαμα στα χείλη των εγκληματιών σχημάτισαν, πικρή οργή στα πρόσωπα των Αδικημένων. Η Πατρίδα, Βουβή..

 

 

Γιάννης Μπέλτσιος, 25 Δεκ. 2018

 


Η διεθνής εταιρεία δημοσκοπήσεων Poll of Polls που παρατηρεί, διερευνά, επεξεργάζεται και καταγράφει τις δημοσκοπήσεις στην Ελλάδα και σε.όλες τις χώρες της Ευρώπης, δίνει τα παρακάτω ποσοστά στα ελληνικά κόμματα τον μήνα Δεκέμβριο:

ΝΔ 35%, ΣΥΡΙΖΑ 26%, ΧΑ 8%, ΚΙΝΑΛ 7%. ΚΚΕ 7%, ΛΑ.Ε 3,4%.

Εκτός Βουλής μένουν Ένωση Κεντρώων, ΑΝΕΛ, Ποτάμι με κάτω του 2%.

Φυσικά με κανέναν τρόπο δεν θεωρώ, για ευνόητους λόγους, που η Iskra έχει αναφέρει πολλές φορές, ούτε και αυτήν τη δημοσκοπική καταγραφή αντικειμενική, αλλά όταν η πραγματικότητα βοά, κάποιες από τις δημοσκοπήσεις θα υποχρεωθούν να εμφανίσουν έστω και μερικώς σε ορισμένες πτυχές τους κάποιες αλήθειες.

Γιάννης Μπέλτσιος

 

Πηγή: iskra.gr