ΑΙΣΧΡΟΝ ΕΣΤΙ ΣΙΓΑΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΑΣΗΣ ΑΔΙΚΟΥΜΕΝΗΣ.

ΜΗΤΡΟΣ ΤΕ ΚΑΙ ΠΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΤΙΜΙΩΤΕΡΟΝ ΕΣΤΙ Η ΠΑΤΡΙΣ.

Οι αποχαυνωμένοι Έλληνες του καναπέ
Sunday
08/07/2018
12:52 GMT+2
Επιστημονική τεκμηρίωση υπέρ του εθνικού νομίσματος Ιακ. Ιωάννου
0

 

Σχόλιο G-M-R:

Ανοιχτή Επιστολή της G-M-R προς Αnalyst:

Ας μας πει ο συγγραφέας (ή και η ιστοσελίδα-ομάδα συντακτών analyst, εφ’ όσον υιοθετούν την ανάρτηση) του άρθρου, τι έχει πράξει από το 2010 μέχρι σήμερα, ώστε να μην συμπεριλαμβάνεται στους “αποχαυνωμένους Έλληνες του καναπέ”. Αναμένουμε τις απαντήσεις τις οποίες και θα αναρτήσουμε στην G-M-R, προκειμένου να εφαρμοστούν “μη αποχαυνωτικές” προτάσεις-πρακτικές.

του Ιάκ. Ιωάννου, 77-2018

Η Ελλάδα έχει στοχοποιηθεί και για το σκοπό αυτό έχει εξαγορασθεί το μεγαλύτερο μέρος της πολιτικής της ηγεσίας. Δεν πρόκειται ο Πρώσος να εγκαταλείψει το θήραμά του πριν αυτό ξεψυχήσει και θα πολεμήσει λυσσαλέα, αν προσπαθήσουν να του το πάρουν.

Επικαιρότητα

Στο άρθρο μας για την Πορτογαλία (πηγή), αναγνώστης έγραψε τα εξής: «Η Πορτογαλία ήταν θύμα της κρίσης του Νότου αλλά όχι στόχος της. Η Ελλάδα στοχοποιήθηκε από τις ΗΠΑ το 2009 για την επίθεση στο ευρώ, ενώ κατόπιν προσεφέρθη σαν δώρο στη Γερμανία (κάτι σαν κατοικίδιο ζωάκι σε ένα σαδιστικό παιδί) για να εξασφαλίσει τη συμμετοχή της στην κάλυψη των ευρύτερων συνεπειών της κρίσης.

Συνέπεια αυτού ήταν ότι η Ελλάδα πέρασε στα χέρια της Γερμανίας με σκοπό την ολοκληρωτική κατοχή της, την ληστεία περιουσιών και ορυκτού πλούτου, καθώς επίσης τον (πιθανό) ακρωτηριασμό της. Ήταν αδύνατο να αφεθεί η Ελλάδα από τη Γερμανία να παρεκκλίνει έστω και κατ’ ελάχιστο από το πρόγραμμα κατεδάφισης – σε αντίθεση με την Πορτογαλία που αφέθηκε να επιβιώσει ελεγχόμενα, με συντηρητικούς ρυθμούς βέβαια.

(more…)