ΑΙΣΧΡΟΝ ΕΣΤΙ ΣΙΓΑΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΑΣΗΣ ΑΔΙΚΟΥΜΕΝΗΣ.

ΜΗΤΡΟΣ ΤΕ ΚΑΙ ΠΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΤΙΜΙΩΤΕΡΟΝ ΕΣΤΙ Η ΠΑΤΡΙΣ.

Γίνετε όλοι αρχηγοί για να βγούμε απ’ την κρίση!
Friday
11/01/2019
23:31 GMT+2
Επιστημονική τεκμηρίωση υπέρ του εθνικού νομίσματος Ιωσήφ Παπαδόπουλος
0

Σχόλιο G-M-R:   Αυτά που έλεγε με χοντρά λόγια ο Ιωσήφ Παπαδόπουλος το 2013, επιβεβαιώνονται ΕΞΙ χρόνια μετά (και δέκα χρόνια με Χρεοκρατική Κατοχή, να ‘ναι καλά η Κατοχική Βουλή των προνομίων) με την πλέον χοντρόπετση κομματική περιφρόνηση ως υπονόμευση , κάθε μη δικής οπαδικής-ψηφοδοτικής αντιμνημονιακής ύπαρξης. ΨΗΦΙΣΤΕ ΤΟΥΣ!

 

Ιωσήφ Παπαδόπουλος , 24 Νοε. 2013 (2013 !)


 

 

Ο τίτλος θα μπορούσε επίσης να είναι “γίνετε όλοι αρχηγοί για να ρίξουμε την κυβέρνηση” ή “γίνετε όλοι αρχηγοί για να βγούμε απ’ τα μνημόνια”.

Έχουμε φθάσει πλέον στην απόλυτη παράνοια. Την ώρα που όλοι μιλούν για ενότητα και κατάργηση των μνημονίων, ένα νέο κόμμα-απόκομμα γεννιέται καθημερινώς, ένας νέος αυτόκλητος “ηγέτης” υπόσχεται ότι θα μας σώσει, εφ’ όσον βεβαίως τον ακολουθήσουμε! Ακόμη και το Κίνημα κατά των διοδίων έγινε απόκομμα, με την ονομασία “δεν πληρώνω”. Αλλά και οι υπερασπιστές (τάχα) των δανειοληπτών που θα χάσουν τα σπίτια τους έκαναν κόμμα, η Κρητικοπούλου και ο Σακκάς έκαναν κόμμα και τρέχουν όλοι πλέον αλαφιασμένοι να νομιμοποιήσουν τα αποκόμματά τους για να μας σώσουν!

(more…)