ΑΙΣΧΡΟΝ ΕΣΤΙ ΣΙΓΑΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΑΣΗΣ ΑΔΙΚΟΥΜΕΝΗΣ.

ΜΗΤΡΟΣ ΤΕ ΚΑΙ ΠΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΤΙΜΙΩΤΕΡΟΝ ΕΣΤΙ Η ΠΑΤΡΙΣ.

Αρχές Λογικής και Σκοπιανός Παραλογισμός
Saturday
06/01/2018
16:44 GMT+2
Επιστημονική τεκμηρίωση υπέρ του εθνικού νομίσματος Κωνστ. Κωνσταντινίδης
0

Του Κωνσταντίνου Κωνσταντινίδη -(Αμφικτύων) Υποστράτηγου ε.α, 6-1-2018

ΟΙ ΑΡΧΕΣ ΛΟΓΙΚΗΣ ΚΑΙ Ο ΠΑΡΑΛΟΓΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ

 

Οι Αρχές Λογικής, ή Λογικές Αρχές χαρακτηρίζονται οι θεμελιώδεις αρχές βάσει των οποίων βασίζονται και διευθύνονται οι ορθές διανοητικές ενέργειες του ανθρώπου.

Οι Αρχές αυτές που όπως και τα μαθηματικά αξιώματα δεν χρήζουν αποδείξεων, είναι:

1. Αρχή της ταυτότητας

2. Αρχή της μη–αντίφασης

3. Αρχή του αποκλειομένου μέσου, και

4. Αρχή του αποχρώντος λόγου.

Οι Σκοπιανοί και διεθνείς υποστηρικτές τους καθώς και οι ενδοτικοί πολιτικοί της Ελλάδος παραβιάζουν τους κανόνες της λογικής, δηλαδή της αλήθειας, και γι’ αυτό ο Ελληνικός λαός είναι σε μέγιστη ανησυχία και αγωνιστικό ξεσηκωμό που δεν θα λήξει ούτε σε 100 χρόνια. Διότι βιάζεται η αλήθεια, η οποία στο τέλος όμως θα λάμψει.

Αρχή της ταυτότητας

Σύμφωνα με την αρχή αυτή κάθε έννοια νοείται ίση προς τον εαυτόν της ή προς αυτήν, ή προς το σύνολο των γνωρισμάτων της, όπου και εκφράζεται .Παραδείγματος χάριν το “Α είναι Α”, και “Α είναι (α+β+γ), π.χ.: ο Άνθρωπος είναι άνθρωπος και ο Άνθρωπος είναι ζώο λογικό. Η Μακεδονία είναι μία η Ελληνική και όχι δύο όπως τώρα θέλουν να δεχθούμε. Και είναι η Μακεδονία των 5.000 ετών ιστορίας και αν θέλουμε να την περιγράψουμε είναι η χώρα που έχει το όμαιμον, ομόθρησκον ομόγλωσσον και ομότροπον, όπως οι λοιποί Έλληνες (με τις ιδιαιτερότητες των)

Ήταν ο κυματοθραύστης των βαρβαρικών επιδρομών στα βόρεια σύνορα του Ελληνισμού, δημιούργησε και επεξέτεινε τον Ελληνικό Πολιτισμό στα πέρατα του τότε γνωστού κόσμου, είναι η χώρα των Μακεδονομάχων (1904-1908) των μαχητών του 1912-1913 εναντίον των Οθωμανών κατακτητών και Βουλγάρων σφετεριστών, αυτών που αντέστησαν ενάντια στους Ιταλούς φασίστες το 1940 και στη γραμμή Μεταξά ενάντια στους Γερμανούς Ναζί . Είναι τέλος η χώρα που συνέτριψε τον ξενοκίνητο Κομμουνισμό στο Γράμμο και στο Βίτσι και αυτούς που την επιβουλεύονται και επιζητούν την απόσχιση της από τον Ελληνικό κορμό.

(more…)