ΑΙΣΧΡΟΝ ΕΣΤΙ ΣΙΓΑΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΑΣΗΣ ΑΔΙΚΟΥΜΕΝΗΣ.

ΜΗΤΡΟΣ ΤΕ ΚΑΙ ΠΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΤΙΜΙΩΤΕΡΟΝ ΕΣΤΙ Η ΠΑΤΡΙΣ.

Ζωή Κωνσταντοπούλου: Αλέξη, άσε τον Κυριάκο, σε προσκαλώ εγώ σε debate
Saturday
19/01/2019
01:19 GMT+2
Επιστημονική τεκμηρίωση υπέρ του εθνικού νομίσματος Ζωή Κωνσταντοπούλου ΜΑΥΡΗ ΒΙΒΛΟΣ ΝΤΡΟΠΗΣ ΣΚΟΠΙΑΝΟ
0

 

Σχόλιο G-M-R:   Η κυρία Ζωή Κωνσταντοπούλου αναπτύσσει δημόσιο διάλογο με ΤΟΝ μέγιστο ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΗ όλων των εθνοπροδοτών.

Ταυτόχρονα, συμπεριφέρεται εξαιρετικά απαξιωτικά, προς κάθε εκλογική, μετωπική, αντιστασιακή, απελευθερωτική, πρόταση και πράξη. Όπως ακριβώς αντιμετώπισε τις δικογραφίες εσχάτης προδοσίας ΚΑΙ ως βουλευτής ΚΑΙ ως Πρόεδρος της Βουλής. Να υπενθυμίσουμε, πως προ των εκλογών του 2015, είχε εκδώσει μέσω ΣΥΡΙΖΑ, την ΜΑΥΡΗ ΒΙΒΛΟ ΤΗΣ ΝΤΡΟΠΗΣ (mavri_vivlo_ntropis), όπου κατήγγειλε τη Βουλή ως, ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ ΣΚΑΝΔΑΛΩΝ και ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΟ ΠΟΙΝΙΚΩΝ ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΩΝ (σελ. 10). Αυτά για να αντιληφθούμε την ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ.

 

Ζωή Κωνσταντοπούλου , 18 Ιαν. 2019


 

Μπορεί η Νέα Δημοκρατία να απορρίπτει την πρόταση του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα για μια διακαναλική μονομαχία για τη Συμφωνία των Πρεσπών φαίνεται όμως ότι ο πρωθυπουργός έγινε ο ίδιος αποδέκτης πρόσκλησης σε debate από την Ζωή Κωνσταντοπούλου.

«Αλέξη Τσίπρα, άσε τον Κυριάκο Μητσοτάκη -δεν θέλει. Σε προσκαλώ εγώ σε debate για τη Μακεδονία και για τη Συμφωνία που υπέγραψες στις Πρέσπες. Αλλά και για τα μνημόνια, πλειστηριασμούς, Μάτι» έγραψε στο λογαριασμό της στο twitter.

«Ούτως ή άλλως θα γίνει κάποια στιγμή», κλείνει το tweet της η επικεφαλής της Πλεύσης Ελευθερίας.

 

Πηγή: newsbeast.gr