ΑΙΣΧΡΟΝ ΕΣΤΙ ΣΙΓΑΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΑΣΗΣ ΑΔΙΚΟΥΜΕΝΗΣ.

ΜΗΤΡΟΣ ΤΕ ΚΑΙ ΠΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΤΙΜΙΩΤΕΡΟΝ ΕΣΤΙ Η ΠΑΤΡΙΣ.

Προπαγάνδα και Ψέμα ή Αλήθεια;
Sunday
03/09/2017
22:12 GMT+2
Επιστημονική τεκμηρίωση υπέρ του εθνικού νομίσματος Νικ. Ταμουρίδης
0

 

ΣΧΟΛΙΟ G-M-R: Δημοσιεύουμε το άρθρο του φίλου Στρατηγού εα Νικολάου Ταμουρίδη με θέμα  την αλήθεια (εκπροσωπεί την “ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΠΑΤΡΙΔΑ”, πολιτικό σχήμα που καταγγέλλει την αποικία χρέους που έχουν καταντήσει οι δανειστές την Ελλάδα όπως πρόσφατα τοποθετήθηκαν και για το θέμα ΕΛΣΤΑΤ-Γεωργίου). Ενώ σε άλλο σημείο ενημερωνόμαστε για τις θέσεις του πολιτικού σχήματος ότι ” Να υπάρχει μια νέα πολιτεία. Να ενισχυθεί η πρωτογενής παραγωγή, υπάρχει ένας εθνικός πλούτος που τον ξεπουλήσαμε για 99 χρόνια και εδώ υπάρχουν ζητήματα νομικά τα οποία θα πρέπει να δούμε. Ένα νέο σύνταγμα θα βοηθήσει στην κατεύθυνση αυτή, στην απεμπλοκή δηλαδή από επαχθείς συμφωνίες που υπέγραψαν κάποιοι ξενόδουλοι πολιτικοί που το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι η καρέκλα τους και να λένε “yes man”.

Για αυτή τη συγκεκριμένη αλήθεια, κάθε φορά και για κάθε ζήτημα αλήθεια, για την οποία παλεύει η G-M-R, αθροίζοντας και συνθέτοντας τις σχετικές μεταξύ τους και κάθε φορά, γνωστές αλήθειες, αναλύοντας και συνθέτοντας από το ειδικό προς το Γενικό και ταυτόχρονα επιβεβαιώνοντας από το Γενικό προς το ειδικό.

 

Του Αντιστράτηγου (ε.α) Νικολάου Ταμουρίδη,      3 Σεπ. 2017

Με ιδιαίτερη εθνική αγωνία και αποσβολωμένοι όλοι οι Έλληνες παρακολουθούμε, χωρίς διακοπή, τα πρωτοφανή τεκταινόμενα, τόσο στο εσωτερικό πολιτικο-οικονομικό, όσο και στο εξωτερικό διαπραγματευτικό πεδίο.

Στο διάστημα που διανύουμε, βυθιζόμαστε όλο και περισσότερο σε ένα κλίμα πολιτικής αβεβαιότητας και οικονομικής κατάρρευσης, ενώ μια πρωτοφανής απόβαση ξενόφερτων μεταναστών και προσφύγων πλημμύρισε τη δύσμοιρη χώρα μας. Όλοι μας παράλληλα γινόμαστε ένας στόχος, επί του οποίου λαμβάνει χώρα ένας ανηλεής βομβαρδισμός, αποτέλεσμα μιας πρωτοφανούς Προπαγάνδας, η οποία αποτέλεσε (και αποτελεί) το κύριο όπλο του πολιτικο-οικονομικού πολέμου που βιώνουμε.

Δεν υπάρχει μέσο διάδοσης της προπαγάνδας, του γραπτού και του προφορικού λόγου, καθώς και του έντυπου και ηλεκτρονικού τύπου, που να μην χρησιμοποιείται στη λυσσώδη αυτή περίοδο. Οι υποσχέσεις, το ψέμα, οι παροχές, η μπλόφα, οι απειλές, ο φόβος, η σοβαρή σκέψη, το βέλος του τραγικού, η λόγχη της σάτιρας, ο σαρκασμός, η περιφρόνηση, η παρελθοντολογία, όλα λαμβάνονται επαρκώς από την οπλοθήκη της ελληνικής γραμματολογίας και παρατάσσονται υπέρ και κατά όλων.

(more…)