ΑΙΣΧΡΟΝ ΕΣΤΙ ΣΙΓΑΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΑΣΗΣ ΑΔΙΚΟΥΜΕΝΗΣ.

ΜΗΤΡΟΣ ΤΕ ΚΑΙ ΠΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΤΙΜΙΩΤΕΡΟΝ ΕΣΤΙ Η ΠΑΤΡΙΣ.

Για να μην θρηνήσουμε άλλα θύματα
Sunday
05/08/2018
20:28 GMT+2
Επιστημονική τεκμηρίωση υπέρ του εθνικού νομίσματος Ν. Σακούτης Τ. Μαυρόπουλος
0

 

Σχόλιο G-M-R & Πρόταση: Κύριε Μαυρόπουλε και κύριε Σακούτη. Οι ΚΑΛΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΧΘΕΣ (υποχρέωση κυβερνώντων) προτάσεις σας αναφέρονται στην αντιμετώπιση των εμμέσων (η και βασικών καλουμένων) αιτιών, αιτιών μη επαρκούς πρόληψης-αντιμετώπισης, κινδύνων πυρκαϊών . Αυτές όμως οι έμμεσες-ΒΑΣΙΚΕΣ αιτίες, δεν μπορούν να αποτελούν σήμερα, απλά και μόνο, αντικείμενο δι-επιστημονικής (βλέπετε και δηλώσεις καθηγητών όπως πχ του κου Λέκκα κλπ) επεξεργασίας “για το μέλλον”. ΑΥΤΕΣ οι ΑΙΤΙΕΣ, είναι αυτές που, επειδή δεν προβλέφθηκαν-αντιμετωπίστηκαν, προκάλεσαν ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΓΩΔΙΑ.
Αυτές οι αιτίες ΔΕΝ καταγράφηκαν προηγούμενα σε ΓΡΑΠΤΗ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΚΙΝΔΥΝΩΝ ΠΥΡΚΑΪΩΝ (ΓΕΚΠ) και στη συνέχεια δεν συντάχθηκε ένα ΓΡΑΠΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΣ ΠΥΡΚΑΪΏΝ (ΓΣΑΠ, πρόληψης-καταστολής-ασφαλούς απομάκρυνσης ανθρώπων, ζώων κλπ), σχέδιο που ΚΑΙ να προβλέπει ΚΑΙ να υλοποιεί την επάρκεια των αναγκαίων οργανωτικών, τεχνολογικών, εμψύχων, κατασβεστικών, διασωστικών και λοιπών αναγκών, όπως ιατρικών-νοσοκομειακών κλπ).
Παρακαλώ ως ελάχιστη υποχρέωσή μας προς τους χθεσινους νεκρούς ΜΑΣ, να διαβιβάσετε ΚΑΤΑΓΓΕΛΤΙΚΑ ΚΑΙ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΕΤΕ ΔΙΚΟΝΟΜΙΚΑ το κείμενό σας και όλα τα κρίσιμα συνοδευτικά σχόλια, προς τον κο Πρόεδρο του Αρείου Πάγου, μαζί με την ανάρτηση της Iskra για την αδιέξοδη εισαγγελική παραγγελία της κας Εισαγγελλέως του Α.Π., που αναθέτει την σχετική δικογραφία στους εκ των πραγμάτων αδύνατους να τα βάλουν (με όλους τους πιθανώς υψηλότατα ισταμένους υπευθύνους της τραγωδίας) ώμους μιάς Εισαγγελέως της Εισαγγελίας Πρωτοδικών και ενός πυραγού για πραγματογνωμοσύνη (καμμία δι-επιστημονική προσέγγιση του ζητήματος). Αναμένουμε την απάντησή σας (info.greekmarketresearch@yahoo.com), προκειμένου να σας τηλεφωνήσουμε για να συνυπογράψουμε την καταγγελία σας.

 

 

Από Τ. Μαυρόπουλος Ν. Σακούτης – 02/08/2018

 

Με την κυβέρνηση να εμμένει σε μια κυνική επικοινωνιακή διαχείριση της μεγαλύτερης, τα τελευταία χρόνια εθνικής τραγωδίας, η ανάγκη προώθησης μέτρων ουσίας για την ενίσχυση της Πολιτικής Προστασίας στην Ελλάδα καθίσταται αναγκαία όσο ποτέ άλλοτε, για να μην ζήσει ξανά η ελληνική κοινωνία ένα πραγματικό δράμα, όπως αυτό το οποίο έλαβε χώρα στο Μάτι της Αττικής. Στο πλαίσιο αυτό, καταθέτουμε μια πρώτη δέσμη προτάσεων, οι οποίες πρέπει να υλοποιηθούν άμεσα και έχουν ως εξής:

   1 .    —  Αναβάθμιση της Πολιτικής Προστασίας, σε ανώτερο κυβερνητικό επίπεδο, με αύξηση πόρων και προσωπικού.

   2 .    —  Λειτουργία της Εθνικής Σχολής Πολιτικής Προστασίας για την εκπαίδευση, πιστοποίηση και διαρκή μετεκπαίδευση των υπαλλήλων της αυτοδιοίκησης, των αιρετών και του προσωπικού των εμπλεκόμενων με την πολιτική προστασία φορέων, καθώς και των εθελοντικών ομάδων και εθελοντών.

   3 .    —  Λειτουργία του «112» (ευρωπαϊκός αριθμός έκτακτης ανάγκης), με τη δυνατότητα προειδοποίησης πληθυσμού σε έκτακτες συνθήκες, σε πραγματικό χρόνο.

(more…)