ΑΙΣΧΡΟΝ ΕΣΤΙ ΣΙΓΑΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΑΣΗΣ ΑΔΙΚΟΥΜΕΝΗΣ.

ΜΗΤΡΟΣ ΤΕ ΚΑΙ ΠΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΤΙΜΙΩΤΕΡΟΝ ΕΣΤΙ Η ΠΑΤΡΙΣ.

Ο “ΚΟΜΜΟΥΝΑΣ” ΝΙΚΟΣ ΚΟΤΖΙΑΣ
Monday
20/08/2018
16:12 GMT+2
Επιστημονική τεκμηρίωση υπέρ του εθνικού νομίσματος Παν. Αποστόλου
5

Παν. Αποστόλου (*), 17 Αυγ. 2018

 

Ο Νίκος Κοτζιάς είναι ο σημερινός ΥΠΕΞ της Πατρίδος και όλες οι μέχρι σήμερα ενέργειές του συνάδουν, τουλάχιστον με άκομψους, ανεύθυνους και επικίνδυνους πολιτικούς χειρισμούς, που αγγίζουν τα όρια του ατιμωτικού αδικήματος της Εσχάτης Προδοσίας!

Ο Νίκος Κοτζιάς, πριν αναρριχηθεί στα ύπατα αξιώματα της Πολιτείας μέσω της πρώτης κυβερνήσεως “της αριστεράς”, μεταλλάσσοντας τις ιδέες του κατά τω δοκούν και αλλάζοντας πολιτικά στρατόπεδα, υπήρξε στέλεχος του ΚΚΕ, μέλος της Κεντρικής του Επιτροπής (άρα σκληροπυρηνικός ΚΚΕς), ο οποίος είχε διαδεδομένη τη φήμη στη σκληρή βάση του ΚΚΕ, του ιδεολόγου κομμουνιστή, γι΄ αυτό και ήταν επικεφαλής της Ιδεολογικής Επιτροπής του ΚΚΕ!

Ο Νίκος Κοτζιάς, στη συνέχεια αλλάζει στρατόπεδο και από τον δογματικό σοσιαλισμό – κομμουνισμό περνάει στο αριστερό ρεύμα του ΠΑΣΟΚ, ως σύμβουλος του Θεόδωρου Πάγκαλου και αργότερα του Γιώργου Παπανδρέου στο Υπουργείο Εξωτερικών! Υποβοήθησε τα μάλα τον Γιώργο Παπανδρέου, ώστε να αναλάβει την αρχηγία του ΠΑΣΟΚ στις εσωκομματικές εκλογές του 2004!

(more…)