ΑΙΣΧΡΟΝ ΕΣΤΙ ΣΙΓΑΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΑΣΗΣ ΑΔΙΚΟΥΜΕΝΗΣ.

ΜΗΤΡΟΣ ΤΕ ΚΑΙ ΠΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΤΙΜΙΩΤΕΡΟΝ ΕΣΤΙ Η ΠΑΤΡΙΣ.

Για μια Ελλάδα με εθνικό νόμισμα και πρόγραμμα οικονομικής και κοινωνικής ανασυγκρότησης.
Friday
24/02/2017
18:21 GMT+2
Επιστημονική τεκμηρίωση υπέρ του εθνικού νομίσματος Παν. Λάσκαρης
0

panagis-laskaris

Από Παναγής Λάσκαρης – 22/02/2017

ΘΕΜΑ 1ο. ΓΕΝΙΚΗ ΘΕΣΗ

Επειδή ό πολιτικός λόγος και γενικά ή πολιτική αντιπαράθεση εξαντλούνται σε ανιαρούς μονόλογους εκ του γεγονότος πλέον ότι οι μνημονιακοί είναι όλοι ίδιοι σαν δυο σταγόνες νερού, επιβάλλεται μέσα στην ίδια την κοινωνία να ανοίξει ένας ουσιαστικός διάλογος που θα φωτίσει το γιατί μας μεταχειρίζονται σαν υποζύγια ντόπιοι και ξένοι δυνάστες. Σε άλλες εποχές λειτουργούσε το δίλημμα, δεξιός ή αριστερός, Δημοκράτης ή Αντιδημοκράτης, προοδευτικός ή συντηρητικός Έτσι φτιάχτηκε μια κοινωνία απονευρωμένη και αποστερημένη από όνειρα και ιδανικά.

Οι Έλληνες, παρά το γεγονός ότι είναι ένας λαός πολύ εργατικός και φιλότιμος, εδώ και 7 χρόνια καταβυθίζεται στην φτώχεια και την εξαθλίωση που του επέβαλε το Γερμανόφιλο και ιδίως το δήθεν αριστερό αλλά άκρως Γερμανόδουλο πολιτικό σύστημα.

Αυτό πού έχει σήμερα εξαιρετικά μεγάλη σημασία είναι το γεγονός ότι ή σημερινή Ε.Ε. Και ή Ευρωζώνη οδεύουν προς την διάλυση, όχι διότι δεν την θέλουν οι ευρωπαϊκοί λαοί, αντιθέτως , αλλά επειδή δεν την θέλει ή ίδια ή Γερμανία ως ηγέτιδα πλέον ευρωπαϊκή δύναμη.

(more…)