ΑΙΣΧΡΟΝ ΕΣΤΙ ΣΙΓΑΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΑΣΗΣ ΑΔΙΚΟΥΜΕΝΗΣ.

ΜΗΤΡΟΣ ΤΕ ΚΑΙ ΠΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΤΙΜΙΩΤΕΡΟΝ ΕΣΤΙ Η ΠΑΤΡΙΣ.

Οι πολυεθνικές, με χρηματοδότηση ελληνικών τραπεζών, αγοράζουν κοψοχρονιά την Ελλάδα
Sunday
02/09/2018
18:08 GMT+2
Επιστημονική τεκμηρίωση υπέρ του εθνικού νομίσματος Παν. Λαφαζάνης
0

ΣΧΟΛΙΟ G-M-R:   Εντάξει, με την ΛΑ.Ε. στη Βουλή θα εμπλουτιστεί ο κοινοβουλευτικός διάλογος, θα “σταθεί στα πόδια του” και αυτό το κόμμα, ΟΛΑ ΚΑΛΑ.

 

 

 

Παν. Λαφαζάνη, 31 Αυγ. 2018

Παν. Λαφαζάνης: «Οι Τράπεζες αντί να χρηματοδοτούν την οικονομία, εκπλειστηριάζουν τα σπίτια και χρηματοδοτούν ως ληστρικά παράσιτα το ξεπούλημα και τον αφελληνισμό της χώρας».

Ολόκληρη η δήλωση του Παν. Λαφαζάνη, Γραμματέα του Π.Σ της ΛΑ.Ε, για το ξεπούλημα της ΔΕΣΦΑ σε πολυεθνικούς ομίλους, με χρηματοδότηση από ελληνικές τράπεζες, έχει ως εξής:

«Για το βιβλίο Γκίνες με βραβείο φαρσοκωμωδίας είναι η είδηση ότι η Εθνική Τράπεζαχρηματοδότησε με 350 εκατ. ευρώ την κοινοπραξία των πολυεθνικών εταιρειών Snam, Enagas και Fluxys, προκειμένου οι τελευταίες να εξαγοράσουν κοψοχρονιά το δημόσιο υπερκερδοφόρο μονοπώλιο του ΔΕΣΦΑ.

Μόνο μια κυβέρνηση τόσο απόλυτα ξεπουλημένη στους πιστωτές, στις αγορές και τα ξένα ιμπεριαλιστικά κέντρα, όπως η κυβέρνηση ΤσίπραΣταθάκηΤσακαλώτου, θα μπορούσε να ανεχθεί και να στηρίξει μια τέτοια κίνηση που ούτε στην χειρότερη μπανανία δεν θα μπορούσε να συμβεί.

Τελικά, οι «ελληνικές» Τράπεζες, που έχουν περάσει υπό τον έλεγχο των ξένων funds, όχι μόνο δεν χρηματοδοτούν την ελληνική οικονομία αλλά αντίθετα χρηματοδοτούν το ξεπούλημά της και έχουν καταντήσει ληστρικά παράσιτα που απομυζούν την φτωχοποιημένη κοινωνία και το μόνο που κάνουν είναι να εκπλειστηριάζουν και να αρπάζουν τα σπίτια των νοικοκυριών και τις λαϊκές περιουσίες.

Μόνη λύση η εθνικοποίησηκοινωνικοποίηση των τραπεζών και η ανάκτηση της εθνικής νομισματικής πολιτικής για επενδύσεις, παραγωγική ανασυγκρότηση, ανάπτυξη και μετασχηματισμό της ελληνικής οικονομίας.»

 

ΠΗΓΗ: iskra.gr

 

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Upload File

You can include images or files in your comment by selecting them below. Once you select a file, it will be uploaded and a link to it added to your comment. You can upload as many images or files as you like and they will all be added to your comment.