ΑΙΣΧΡΟΝ ΕΣΤΙ ΣΙΓΑΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΑΣΗΣ ΑΔΙΚΟΥΜΕΝΗΣ.

ΜΗΤΡΟΣ ΤΕ ΚΑΙ ΠΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΤΙΜΙΩΤΕΡΟΝ ΕΣΤΙ Η ΠΑΤΡΙΣ.

Το σημαντικότερο όπλο ΗΘΙΚΗΣ ΥΠΕΡΟΧΗΣ
Monday
04/12/2017
17:33 GMT+2
Προτάσεις Απελευθερωτικής Συνέργειας G-M-R
0

Το σημαντικότερο όπλο ΗΘΙΚΗΣ ΥΠΕΡΟΧΗΣ είναι ο σε κάθε στιγμή κατακτημένος νομικός πολιτισμός (η οικονομικοδικαιϊκή τεκμηρίωση/ΠΡΑΓΜΑΤΟΓΝΩΜΟΣΥΝΗ δίπλα στον συγκεκριμένο αγώνα)

ΚΩΔΙΚΑΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΩΝ

ΦΕΚ: Α 35 19880916

Αρθρο: 34

Ημ/νία: 16.09.1988
Ημ/νία Ισχύος: 16.09.1988
Κείμενο Άρθρου
Παράγραφος 7. Ο τύπος του όρκου είναι: “Ορκίζομαι να φυλάττω πίστη στην Πατρίδα, υπακοή στο Σύνταγμα και τους Νόμους και να εκπληρώνω ευσυνείδητα τα καθήκοντα μου”.

Επίσης: ΚΩΔΙΚΑΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΩΝ

ΦΕΚ: Α 35 19880916

Τέθηκε σε ισχύ: 16.09.1988

Ημ.Υπογραφής: 24.02.1988

Αρθρο: 40

Ημ/νία: 16.09.1988

Ημ/νία Ισχύος: 16.09.1988

1. Ο δικαστικός λειτουργός οφείλει πίστη και αφοσίωση στην πατρίδα και στη δημοκρατία. Κατά την άσκηση των καθηκόντων του υπόκειται μόνο στο Σύνταγμα και στους νόμους. Είναι υποχρεωμένος να μη συμμορφώνεται με διατάξεις που έχουν θεσπιστεί κατά κατάλυση του Συντάγματος. (Σημ. η υπογράμμιση από την ιστοσελίδα).

Ίδιοι όρκοι δεσμεύουν από, Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Πρόεδρο της Βουλής, Πρωθυπουργό, Κυβέρνηση, Επι κεφαλής Τράπεζας της Ελλάδος, Βουλευτές, Δικαστικούς λειτουργούς, Συμβολαιογράφους, Σώματα Ασφαλείας, Δημοσίους Υπαλλήλους, κλπ.

Η εκχώρηση Εθνικής Κυριαρχίας έχει ομολογηθεί από όλους τους ντόπιους και ξένους υπαιτίους και συνυπαιτίους (ντόπιους παραβάτες του όρκου καθήκοντος) που ΣΧΕΔΙΑΣΑΝ-ΕΦΑΡΜΟΣΑΝ-ΣΥΝΗΡΓΗΣΑΝ-ΕΚΑΝΑΝ και ΚΑΝΟΥΝ ΠΩΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ, για την μετατροπή της Ελλάδας σε Αποικία Χρέους.

Όλες οι μνημονιακές εφαρμογές, συμπεριλαμβανομένων των πλειστηριασμών (όλων ανεξαιρέτως, διότι τα πάντα καταλήγουν σε δανειστές=ΧΡΕΟΚΡΑΤΙΑ), αποτελούν ενοχές-συνενοχές της εσχάτης προδοσίας.

Τό παραπάνω, κείμενο μπορεί και πρέπει για κάθε ξεχωριστό μνημονιακό έγκλημα να διαβιβάζεται ενυπογράφως μέσω e-mail, προς Πρόεδρο Αρείου Πάγου και να κοινοποιείται μέσω δημοσίων αναρτήσεων σε ιστοσελίδες, στους κατα περίπτωση υπαιτίους-συνυπαιτίους, ονομαστικά όπου αυτό είναι εφικτό..

Θα ήταν σημαντικό, σε κάθε διαβίβαση, να προηγούνται υπογραφές νομικών με πρώτη αυτή του κου Κασιμάτη, πράγμα που απαιτεί την έναρξη λειτουργίας ενός στοιχειωδώς οργανωμένου ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΟΥ και ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟΥ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΤΙΚΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ.

 

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Upload File

You can include images or files in your comment by selecting them below. Once you select a file, it will be uploaded and a link to it added to your comment. You can upload as many images or files as you like and they will all be added to your comment.