ΑΙΣΧΡΟΝ ΕΣΤΙ ΣΙΓΑΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΑΣΗΣ ΑΔΙΚΟΥΜΕΝΗΣ.

ΜΗΤΡΟΣ ΤΕ ΚΑΙ ΠΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΤΙΜΙΩΤΕΡΟΝ ΕΣΤΙ Η ΠΑΤΡΙΣ.

Δηλώσεις Αλαβάνου: “Δεν υπάρχει πιο πουλημένη κυβέρνηση από τη σημερινή”
Tuesday
26/06/2018
00:07 GMT+2
Επιστημονική τεκμηρίωση υπέρ του εθνικού νομίσματος Αλέκ. Αλαβάνος
1

Σχόλιο G-M-R: “Μιλάμε για προδοσία”, αλλά ταυτόχρονα υπονομεύουμε κάθε συζήτηση, πρόταση, δημόσια καταγγελία, δικονομική καταγγελία, για το ΑΔΙΚΗΜΑ της εσχάτης μνημονιακής προδοσίας (*)(εμπλουτισμένης πλέον με την ωμή εκχώρηση εθνοτικών δικαιωμάτων) και τις συνακόλουθες ποινικές και αστικές ευθύνες, αγαπητοί συναγωνιστές του Σχεδίου Β, αγαπητέ συναγωνιστή και Ηγέτη πολλών Προσδοκιών,  αγαπητοί συναγωνιστές της Πρωτοβουλίας των 1-1-4.

 

(*) Παρά και την ΠΡΟΤΑΣΗ-ΥΠΟΔΕΙΞΗ ΤΟΥ ΟΗΕ 7-3-2014 (εδώ, παραγρ.92c), παρά και τις σχετικές καταγγελίες του Προέδρου του ΣτΕ κου Ν. Σακελλαρίου (εδώ).

 

 

Αλέκος Αλαβάνος, 256-2018

 

 

Σκληρή κριτική στην Κυβέρνηση και τον Πρωθυπουργό άσκησε ο πρώην πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ και επικεφαλής του Σχεδίου Β, Αλέκος Αλαβάνος σε συνέντευξή του στα Παραπολιτικά 90.1 Fm.

«Δεν υπάρχει πιο πουλημένη κυβέρνηση από αυτή. Δεν πούλησε καμία κυβέρνηση τέτοια έκταση και σε τόσο χρονικό βάθος όλη την περιουσία του ελληνικού δημοσίου. Δεν το έχει κάνει, δεν έχει τολμήσει ποτέ να το κάνει, ούτε στο διεθνή έλεγχο, ούτε με τον Δεληγιάννη, τις χειρότερες κυβερνήσεις να πάρουμε» υποστήριξε ο κ. Αλαβάνος.

Ο κ. Aλαβάνος σημείωσε επίσης ότι «με αύτη τη συμφωνία γινόμαστε αποικία» εξηγώντας:

«Το ΤΑΙΠΕΔ είχε μια συμφωνία για 6 χρόνια, αυτή η εταιρεία συμμετοχών και περιουσίας που δημιουργήθηκε τώρα έχει χρόνο ζωής έναν αιώνα μείον ένα χρόνο. Οι όροι που επέβαλε η Μεγάλη Βρετάνια στις αποικίες της ήταν ακριβώς 99 χρόνια. Αυτή η εταιρεία σήμερα έχει ουσιαστικά την ιδιοκτησία και τη δυνατότητα διαχείρισης όλης της ελληνικής περιουσίας συμπεριλαμβανομένων και των κτιρίων της Βουλής. Δηλαδή μιλάμε για μια προδοσία, για μια μεγάλη προδοσία

Ο κ. Αλαβάνος πρόσθεσε: «Ούτε οι χούντες που έχουν περάσει δεν το έχουν κάνει αυτό. Ούτε επί Μεταξά έχει γίνει αυτό, ούτε επί Παπαδόπουλου. Όσο αδυσώπητο και αντιλαϊκό και αντιδημοκρατικό και αυταρχικό και σκληρό πρόσωπο να είχαν δεν έχουν κάνει κάτι τέτοιο που έκανε η κυβέρνηση Τσίπρα.»

«Έχω αισθανθεί πολύ βαθύ πόνο γιατί κάποτε ήμουν σε αυτό το χώρο» σημείωσε μεταξύ άλλων ο κ. Αλαβάνος ενώ ερωτηθείς σχετικά με το πώς αισθάνεται για το γεγονός ότι ανέδειξε ο ίδιος πολιτικά τον κ. Τσίπρα σημείωσε:

«Δεν είμαι θεός και ο θεός κάνει λάθος. Σκεφτείτε ότι ο Ιησούς στους δώδεκα μαθητές του είχε τον Ιούδα. Δηλαδή σε ένα τέτοιο λάθος να υπέπεσα άλλα έχω την συνείδηση μου ήσυχη γιατί μήνες μετά, μετά τα πρώτα δείγματα γραφής, αντιλήφθηκα τον κίνδυνο για όλη αυτή την ομάδα -δεν είναι μόνο ο Τσίπρας είναι και οι υπόλοιποι- διαχώρισα τη θέση μου και δημοσίως άρχισα από το 2010 να προειδοποιώ το λαό για την περίπτωση ΣΥΡΙΖΑ».

Πηγή: iskra.gr

Comments
  1. Comment From justiceforgreece
    28/06/2018 at 09:43

    Ο Αλέκος Αλαβάνος, η οικογένεια του οποίου διαχειριζόταν επί 100 χρόνια το  χρυσοφόρο Προσκύνημα της Τήνου, είναι εκείνος που ως φίλος της οικογένειας του μεγάλου εργολάβου Τσίπρα, πρότεινε και επέβαλε τον μικρό Αλέξη ως διάδοχό του στην ηγεσία του Συνασπισμού, γνωστό σήμερα ως ΣΥ.ΡΙΖ.Α.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Upload File

You can include images or files in your comment by selecting them below. Once you select a file, it will be uploaded and a link to it added to your comment. You can upload as many images or files as you like and they will all be added to your comment.