ΑΙΣΧΡΟΝ ΕΣΤΙ ΣΙΓΑΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΑΣΗΣ ΑΔΙΚΟΥΜΕΝΗΣ.

ΜΗΤΡΟΣ ΤΕ ΚΑΙ ΠΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΤΙΜΙΩΤΕΡΟΝ ΕΣΤΙ Η ΠΑΤΡΙΣ.

ΧΩΡΟΙ ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΧΡΗΣΗΣ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ (Χ.Ε.Χ.) ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΕΝΟΧΟΙ
Tuesday
04/02/2020
20:13 GMT+2
Επιστημονική τεκμηρίωση υπέρ του εθνικού νομίσματος Ithacanet ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ
0

 

 

Δίκτυο Ιθάκη, 4 Φεβρουαρίου 2020

 

 

 

Η ασήμαντη ομάδα «Συναδελφική Κομπανία Κεφαλονιάς» έδειξε σε σειρά άρθρων τη σχέση της δήθεν ελεγχόμενης διακίνησης ναρκωτικών, με τα κόμματα, τους λαθραίους εμπόρους ναρκωτικών και τους νόμιμους προπαγανδιστές – διακινητές, που είναι οι ΜΚΟ, τα δήθεν φιλανθρωπικά ιδρύματα, οι τράπεζες και οι φαρμακοβιομηχανίες.

  • Εμείς ζούμε στην Κεφαλονιά και με αυτή θα ασχοληθούμε, σαν μικρογραφία όσων συμβαίνουν στην Ελλάδα. Συμπεράσματα αντλούμε από την εμπειρία μας και όχι από θεωρίες. Η προσεκτική θεώρηση των πράξεων και των πραγμάτων γεννά τις θεωρίες. (Δεν ξεκινάμε την αναζήτηση της αλήθειας και της γνώσης από ιδεολογίες. Πρόκειται για μάθημα, που διδάσκει ο Χρήστος Γιανναράς, αντλημένο από τον Ηράκλειτο, τον Αριστοτέλη και την αρχαιοελληνική και ελληνορθόδοξη εκκλησιαστική αντίληψη της ζήτησης Αληθείας και Γνώσης).

Έχουμε και λέμε:

– Η αναδημοσίευση έγινε μόνο από δύο ιστοσελίδες, που πρόσκεινται στην αριστερά. Οι υπόλοιπες σιώπησαν.

– Δεν συγκινήθηκε κανένας τοπικός οργανισμός, φορέας ή πρόσωπο (πλην Σπ. Αλεβιζόπουλου και Τάσου Καβαλλιεράτου, που το αναδημοσίευσαν στις ιστοσελίδες τους και επικοινώνησαν μαζί μας).

– Σιώπησε το τοπικό ΚΚΕ, η ΕΛΜΕΚΙ και οι σύλλογοι γονέων, που επηρεάζονται από το κόμμα, αν και το κεντρικό ΚΚΕ είναι κάθετα αντίθετο σε αυτή την εξέλιξη.

– Την ίδρυση Χώρων “Ελεγχόμενης” Χρήσης Ναρκωτικών ανακοίνωσαν με τρόπο πανηγυρικό και σωτήριο αρκετές ιστοσελίδες και μέσα, μεταξύ των οποίων κι εκείνα του δημάρχου. (Εμείς, επειδή δεν παίζουμε με την ελληνική γλώσσα, θα τους λέμε με το πραγματικό τους όνομα, απόρροια του πραγματικού σκοπού όσων τους μεθόδευσαν: Πρόκειται για Χώρους που προετοιμάζουν την ελεύθερη χρήση ναρκωτικών).

Από την απόκρυψη και τη διαφήμιση, η εντύπωση που μένει στον αδαή είναι ότι πρόκειται για κάτι καλό.

– Συμπαράσταση λάβαμε μόνο από την Ανωτάτη Συνομοσπονδία Γονέων Μαθητών Ελλάδος και από μερικές ακόμα ιστοσελίδες και κυρίως την ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΩΡΑ, που μπήκε στον κόπο να συνθέσει τα 4 δικά μας άρθρα σε ένα.

Σε τούτο το άρθρο, το θέμα μας είναι οι τοπικοί ΣΥΝΕΝΟΧΟΙ και γι’ αυτό δεν θα επαναλάβουμε όσα έχουμε ήδη γράψει.

Θα πούμε μόνο ότι

  1. τα υποκατάστατα ναρκωτικών, που θα χορηγήσουν στους χρήστες είναι εξαρτησιογόνες ψυχότροπες ουσίες. Δημιουργούν εξάρτηση ως την αιωνιότητα και οι φαρμακοβιομηχανίες, με τους μεγαλομετόχους τραπεζικούς κολοσσούς τρίβουν τα χέρια τους.
  2. όλοι οι πολιτικοί και λοιποί φορείς, που υποστηρίζουν τη δήθεν ελεγχόμενη χρήση αποκρύπτουν ότι η χρήση ναρκωτικών ξεκινά μέσα από τα σχολεία. Και το εμπόριο στα σχολεία θα ενταθεί, για να αυξηθεί η ζήτηση των νόμιμων ναρκωτικών.
  3. Τα λεφτά είναι πολλά για να χρηματοδοτήσουν ακόμα περισσότερους προστάτες των δήθεν διωκόμενων εμπόρων ναρκωτικών,ακόμα περισσότερους νόμιμους και παράνομους εμπόρους, κόμματα, αστυνομικούς, πολιτικούς, μέσα ενημέρωσης και ιδρύματα που θα προπαγανδίζουν υπέρ των νέων ναρκωτικών. έμποροι.
  4. ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΑΥΞΗΣΗ ΤΗΣ ΧΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ , ΟΙ ΦΑΡΜΑΚΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΝ ΤΑ ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΑ.
  5. Αποκρύπτουν ότι οι χρήστες, που τα έχουν ανάγκη, είναι το πρόσχημα και οι χρηματοδότες και οι εμπνευστές του σχεδίου προπαγανδίζουν ότι η εξάρτηση και τα εξαρτησιογόνα ψυχοτροπικά “φάρμακα” – ναρκωτικά[i] κάνουν καλό στη ζωή των ανθρώπων.

Η ομάδα μας θεώρησε σωστό να επαναφέρει το θέμα σε εκδήλωση με θέμα «Γιατί άλυτο το θέμα της Παιδείας στην Ελλάδα σήμερα».

Την εκδήλωση διοργάνωσαν ο Δεσπότης, οι Διευθύνσεις Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, ο Σύνδεσμος Φιλολόγων, το Ιόνιο Πανεπιστήμιο, με τη στήριξη της πολιτιστικής επιτροπής των Δήμων Κεφαλονιάς. (Με δικά μας λόγια, όλοι οι συνένοχοι).

Ομιλητές οι Τηλέμαχος Λουγγής, ομότιμος Διευθυντής Ερευνών του Ινστιτούτου Ιστορικών Ερευνών και Χρήστος Γιανναράς ομότιμος καθηγητής Φιλοσοφίας.

Η συνέχεια επί της οθόνης. Ο διάλογος είναι σύντομος και αποκαλυπτικός.[ιι]

Υποστήριξη δεν λάβαμε.

Το συμπέρασμα είναι ότι οι άνθρωποι παραμένουν μόνοι και τα παιδιά απροστάτευτα.

Φιλήσυχοι άνθρωποι είναι υποχρεωμένοι να εγερθούν, αν θέλουν να σώσουν τα παιδιά του, από αυτούς, που επιλέγουν και προωθούν οι εταιρείες για να ψηφίζονται από το λαό και να αυξάνουν τα κέρδη τους, διαφθείροντας και καταστρέφοντας ανθρώπους.

Είναι πολλοί στο κόλπο και έτσι εξηγείται η Συμφωνία Σιωπής. Είναι πολλοί, γιατί είναι πολλά και τα λεφτά αυτών που τους χρηματοδοτούν.

Το πολίτευμα μας δεν είναι Δημοκρατία. Οι αντιπρόσωποι , εύκολα διαφθείρονται.

Εμείς θα συνεχίσουμε, περιμένοντας συμμάχους.

ΣΥΝΑΔΕΛΦΙΚΗ ΚΟΜΠΑΝΙΑ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

(Η εικόνα τη αρχής προέρχεται από κείμενα ανθρώπων των ΜΚΟ, που προπαγανδίζουν την ελεύθερη χρήση ναρκωτικών και είναι χαρακτηριστική των αντιλήψεων, που κρύβονται πίσω από τα ΧΕΧ , τα κόμματα, την κυβέρνηση και τη νέα ηγεσία του ΚΕΘΕΑ. Πρόκειται για άθλια “εικαστική” επέμβαση στον πίνακα “Έρως και Πεταλούδα” του Γάλλου χριστιανού και φιλέλληνα ζωγράφου William Adolphe Bouguereau).

 

[i]Στα αγγλικά «φάρμακα» και «ναρκωτικά» είναι ίδια λέξη: Drugs.

[ii] Ολόκληρες οι εισηγήσεις των δύο ομιλητών εδώ. Υπήρξαν κι άλλες αξιόλογες παρεμβάσεις, ιδιαίτερα των λιγοστών μαθητών, που παρακολούθησαν την εκδήλωση, αλλά δεν καταγράφηκαν.

Ευχαριστούμε τον φίλο που μας κατέγραψε.

 

 

Πηγή: ithacanet.gr

 

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Upload File

You can include images or files in your comment by selecting them below. Once you select a file, it will be uploaded and a link to it added to your comment. You can upload as many images or files as you like and they will all be added to your comment.