ΑΙΣΧΡΟΝ ΕΣΤΙ ΣΙΓΑΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΑΣΗΣ ΑΔΙΚΟΥΜΕΝΗΣ.

ΜΗΤΡΟΣ ΤΕ ΚΑΙ ΠΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΤΙΜΙΩΤΕΡΟΝ ΕΣΤΙ Η ΠΑΤΡΙΣ.

Πούτιν: Επίσημη επίσκεψη στην Αθήνα για την επέτειο του 1821
Saturday
24/10/2020
22:21 GMT+2
Επιστημονική τεκμηρίωση υπέρ του εθνικού νομίσματος 1821 200η ΕΠΕΤΕΙΟΣ Βλαδ. Πούτιν
0

Σχόλιο GMR: Πιο πολύ και κυρίως έμπρακτα νοιάζεται ο Πούτιν για τον υψηλό συμβολισμό του 1821, παρά η εδώ “μεσ’ την καλή κανονικότητα” ιντελιγκέντσια…

._

 

 

 

Βλ. Πούτιν, 22 Οκτωβρίου 2020

 

 

 

 

Επίσημη επίσκεψη στην Αθήνα αναμένεται να πραγματοποιήσει εντός του επόμενου έτους ο πρόεδρος της Ρωσικής Ομοσπονδίας Βλαντιμίρ Πούτιν.

Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες αναφέρουν ότι πιθανόν να βρίσκεται στην Ελλάδα την 25η Μαρτίου την 200h επέτειο από την απελευθέρωση της Ελλάδας.

Ο κ. Πούτιν, με μία κίνηση υψηλού συμβολισμού, επιλέγει να έρθει στην ελληνική πρωτεύουσα εντός του 2021 προκειμένου να συνδυάσει την επίσκεψή του με τις επετειακές εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν στη χώρα μας, στο πλαίσιο της συμπλήρωσης 200 ετών από την έναρξη του Απελευθερωτικού Αγώνα.

Η ελληνική κυβέρνηση είχε αποστείλει σχετική πρόσκληση εδώ και καιρό στο Κρεμλίνο, όπως έχει πράξει και με τις ηγεσίες άλλων χωρών που θα ήθελε να βρεθούν στην Ελλάδα το 2021 και η πρόσκληση έγινε δεκτή.

Μάλιστα, την επικείμενη επίσκεψη του υψηλού καλεσμένου αναμένεται να ανακοινώσει ο Ρώσος υπουργός Εξωτερικών Σεργκέι Λαβρόφ που θα αφιχθεί στην Αθήνα στις 26 Οκτωβρίου.

Θυμίζουμε ότι μόλις πριν μερικά εικοσιτετράωρα, η ρωσική πρεσβεία στην Αθήνα επεσήμανε με μήνυμά της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ότι αναγνωρίζει το νόμιμο κατά το Διεθνές Δίκαιο δικαίωμα της Ελλάδας να επεκτείνει τα χωρικά της ύδατα στα 12 ναυτικά μίλια. Μάλιστα η ρωσική πρεσβεία έκανε ειδική αναφορά στη ναυμαχία του Ναυαρίνου κατά την οποία ο τουρκικός στόλος βυθίστηκε από δυνάμεις της Ρωσίας, Γαλλίας και Αγγλίας.

 

Πηγή: hellasjournal.com

 

 

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Upload File

You can include images or files in your comment by selecting them below. Once you select a file, it will be uploaded and a link to it added to your comment. You can upload as many images or files as you like and they will all be added to your comment.