ΑΙΣΧΡΟΝ ΕΣΤΙ ΣΙΓΑΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΑΣΗΣ ΑΔΙΚΟΥΜΕΝΗΣ.

ΜΗΤΡΟΣ ΤΕ ΚΑΙ ΠΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΤΙΜΙΩΤΕΡΟΝ ΕΣΤΙ Η ΠΑΤΡΙΣ.

Μπήκαν τα ΜΑΤ στο Πολυτεχνείο
Friday
13/11/2020
20:28 GMT+2
Επιστημονική τεκμηρίωση υπέρ του εθνικού νομίσματος "Αντιεξουσιαστικός" Χώρος ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ
0

Σχόλιο GMR: Η απορία μας είναι η εξής: Όποιος θέλει μπαίνει στον χώρο του Πολυτεχνείου και μάλιστα σε εποχή καραντίνας;

Ας μπουν και δύστυχοι Ρομά μαζί με τα ντάτσουν, τουλάχιστον να έχουν τα ίδια δικαιώματα με τους μετανάστες ευρωεισαγωγής.

Μήπως αυτή η ελευθερία (των μπαχαλάκηδων) ήταν επί δεκαετίες προσφορά του Κράτους προς τους καταστροφείς (σε αγαστή συνεργασία με τις δυνάμεις καταστολής), κάθε λαϊκής διαμαρτυρίας, κάθε λαϊκού ξεσηκωμού (ιδιαίτερα της περιόδου 2011-2014);

Μήπως τώρα που οι θεωρούντες εαυτούς αριστερούς (αλλά εντός της σέχτας τους, μακριά από τον λαό και ενάντιά του), έχουν παράπονο από τους “αλήτες ρουφιάνοι δημοσιογράφοι”;

Και γιατί να έχουν παράπονο;

Η αντιστασιακή τους δράση διαφημίζεται από τους δημοσιογράφους για την τάξη και ασφάλεια μέτρων που λαμβάνουν ως προς τον κορονοϊό (ιδιαιτερότατα εξαρτούν την “στρατιωτική” κορονοιοπροστασία των παράνομων συγκεντρώσεων των Κουτσούμπα-ΚΚΕ βέβαια, 5% τηλεθέαση είναι αυτή)  και οι ερωτήσεις τους είναι τόσο ενοχλητικές, στην πιο ενοχλητική περίπτωση, του τύπου, “μήπως θα μπορούσατε να στείλετε μια επιτροπή…;”.

Μήπως είδατε πουθενά στην τηλεόραση ή στο ραδιόφωνο, τους οικονομολόγους Θεόδωρο Μαργιόλη και Σπύρο Λαβδιώτη, τους συνταγματολόγους Γεώργιο Κασιμάτη και Ανδρέα Δημητρόπουλο, μήπως ειδατε δημοσιογράφους να συζητούν με ενεργούς πολίτες περί κατάστασης Χρεοκρατίας και έξωθεν Εξάρτησης;

Ούτε είδατε, ούτε θα δείτε, όμως μπαχαλάκηδες, πολιτευόμενοι προστάτες αυτών και λοιποί αριστεροί (κατά δήλωσή τους) πολιτευόμενοι, μαζί και οι Σαμαρικοί και οι παλαιοπασόκοι “πατριώτες”, σαρώνουν τα ΜΜΕ.

._

 

 

 

 

SLpress_ειδήσεις, 13 Νοεμβρίου 2020

 

 

 

αναδημοσίευση μέσω ενεργού λινκ σύμφωνα με την υπόδειξη της πηγής

 

 

Η Αστυνομία μπήκε μέσα στο Πολυτεχνείο και δυνάμεις των ΜΑΤ περικύκλωσαν περίπου 50 αντιεξουσιαστές που είχαν μπει μέσα στο ίδρυμα από χθες. Η επιχείρηση της Αστυνομίας ξεκίνησε λίγο μετά τις 3:15 το σήμερα το μεσημέρι ενώ από το πρωί είχε αποκλείσει την πρόσβαση μέσω της οδού Στουρνάρη. Η αστυνομική επιχείρηση για την εκκένωση διήρκησε λίγα λεπτά.

Την ώρα που οι αρμόδιοι αξιωματικοί της Αστυνομίας σχεδίαζαν τα μέτρα ασφαλείας, μία ομάδα περίπου 50 αντιεξουσιαστών μπήκε στο κτίριο στο Πολυτεχνείο στην οδό Πατησίων στα Εξάρχεια, αιφνιδιάζοντας τις Αρχές. Η ομάδα αυτή «πρόλαβε» την Αστυνομία, που σχεδίαζε να «σφραγίσει» το κτίριο λίγες ώρες μετά για να αποτρέψει τυχόν κατάληψή του.

Οι 50 αντιεξουσιαστές μπήκαν στο κτίριο στις 14.00 το μεσημέρι της Πέμπτης, ενώ ανήρτησαν πανό που έγραφε: «Δεν υπάρχει ζωή και υγεία χωρίς ελευθερία» και έκαναν συνέλευση για τον εορτασμό της 17 Νοέμβρη που η κυβέρνηση έχει απαγορεύσει. Όπως είπαν οι προσαχθέντες, σε αντίθεση με ό,τι μεταδόθηκε από την ΕΡΤ, δεν είχαν προχωρήσει σε κατάληψη, αφού ο χώρος είναι «ανοιχτός με εργαζόμενους/ες και δεν έχει παρεμποδιστεί καμιά λειτουργία του ιδρύματος».

 

 

Πηγή: slpress.gr

 

 

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Upload File

You can include images or files in your comment by selecting them below. Once you select a file, it will be uploaded and a link to it added to your comment. You can upload as many images or files as you like and they will all be added to your comment.