ΑΙΣΧΡΟΝ ΕΣΤΙ ΣΙΓΑΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΑΣΗΣ ΑΔΙΚΟΥΜΕΝΗΣ.

ΜΗΤΡΟΣ ΤΕ ΚΑΙ ΠΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΤΙΜΙΩΤΕΡΟΝ ΕΣΤΙ Η ΠΑΤΡΙΣ.

Έφοδος κουκουλοφόρων στον σταθμό του μετρό «Ακρόπολη»
Thursday
05/03/2020
10:47 GMT+2
Επιστημονική τεκμηρίωση υπέρ του εθνικού νομίσματος
0

Σχόλιο GMR:  Γνήσια ταξική και πατριωτική πάλη!

Πάλη οργανωμένη, με τους γνωστούς υποστηρικτές της, μέλη της ουσιαστικότατα, δικηγόρους, ινστρούχτορες, συνδικαλιστές και εργαζομένους με άθλιες συνθήκες. Οι τελευταίοι είναι θύματα μιας αδιέξοδης (για αυτούς) , και το χειρότερο, μιας ΔΗΘΕΝ αντιπαλότητας, με το ΚΡΑΤΟΣ.

Τα όρια μεταξύ προβοκάτσιας και αυτοθυσίας αφορούν τα θύματα της υπόθεσης (οι μυστικές υπηρεσίες γνωρίζουν καλύτερα), αλλά το πιο σημαντικό θύμα, είναι η ταξική πάλη, η οποία βάλλεται και από την κρατικά υποβασταζόμενη αριστερή αντι-προσώπου ΣΟΥ διαρκώς προεκλογική “κοινοβουλευτική παρουσία”- προδοσία της εργατικής τάξης (για πατρίδα δεν συζητιέται καν).

Δυστυχώς, η αριστερή, η αντιμνημονιακή, η πατριωτική ιντελιγκέντσια (δεν μπορεί οι τρεις να ΕΝΩΘΟΥΝ σε μία!), ΑΡΝΕΙΤΑΙ να δημιουργήσει ένα ΔΙΚΤΥΟ ταξικό-πατριωτικό-αντιμνημονιακό, την στιγμή που η άλλη πλευρά σαρώνει, σε θεσμικά και παραθεσμικά κέντρα, από Ευρωβουλή, λέσχες τύπου Μπίλντερμπεργκ, στρατιωτικούς οργανισμούς, Βουλή και ΠτΔ, δήμους-επιμελητήρια-συνδικαλισμό, ΚΑΙ ΔΙΚΤΥΩΝΕΤΑΙ ΠΑΝΤΟΙΟΤΡΟΠΩΣ (ΕΔΩ).

Ίσως, λόγω της εξέλιξης των παραγωγικών και τεχνολογικών διαδικασιών σε συνδυασμό με σχεδιασμένες παρεμβάσεις (εδώ απόφαση ΕΕΔΑ, ενοικίαση εργαζομένων/κατάργηση της σύνδεσης σχέσης με σύμβαση εργασίας), η γοητεία της επανάστασης, κατατροπώθηκε από τον κονφορμιστικό ναρκισσισμό (εδώ το άρθρο του Σάββα Σαββοπουλου).

Η ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΤΗΣ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑΣ (ατομικής, κοινωνικής, βιομηχανικής, κλπ) έχει αυτή την στιγμή, τον πρώτο λόγο (ελλείψει διαθέσιμων/διατεθειμένων επιστημόνων;, ας κάνουμε τη δουλειά οι εργαζόμενοι ως εμπειρικοί ψυχολόγοι!).

._

 

newsbeast, 5 Μαρτίου 2020

 

 

Έγραψαν συνθήματα και έβαψαν αντίγραφα αγαλμάτων

 

Περισσότεροι από 20 κουκουλοφόροι εισέβαλαν πριν λίγη ώρα στο σταθμό του μετρό «Ακρόπολη».

Οι άγνωστοι έγραψαν συνθήματα και έβαψαν αντίγραφα αγαλμάτων που υπάρχουν στο επίπεδο της αποβάθρας.

Στη συνέχεια επιχείρησαν να διαφύγουν με συρμό που βρισκόταν εκεί, αλλά ο συρμός δεν έφυγε και εγκλωβίστηκαν στο σημείο.

Άμεσα εκλήθη η αστυνομία ενώ αυτή τη στιγμή υπάρχει ισχυρή αστυνομική δύναμη στον χώρο.

 

Πηγή: newsbeast.gr

 

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Upload File

You can include images or files in your comment by selecting them below. Once you select a file, it will be uploaded and a link to it added to your comment. You can upload as many images or files as you like and they will all be added to your comment.