ΑΙΣΧΡΟΝ ΕΣΤΙ ΣΙΓΑΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΑΣΗΣ ΑΔΙΚΟΥΜΕΝΗΣ.

ΜΗΤΡΟΣ ΤΕ ΚΑΙ ΠΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΤΙΜΙΩΤΕΡΟΝ ΕΣΤΙ Η ΠΑΤΡΙΣ.

Ένωση Εισαγγελέων για Εξάρχεια: Άβατα εκκολαπτήρια έκνομων ενεργειών
Saturday
06/04/2019
12:14 GMT+2
Επιστημονική τεκμηρίωση υπέρ του εθνικού νομίσματος G-M-R Εξάρχεια
0

Σχόλιο G-M-R : Αυτό το βλέπει η Ένωση Εισαγγελέων; Το ΑΛΛΟ το ΜΕΓΑΛΟ ΑΒΑΤΟ (ΚΑΤΟΧΙΚΗ ΒΟΥΛΗ, ΜΕ ΕΠΙΒΛΕΨΗ ΕΥΡΩΒΟΥΛΗΣ – βλέπετε εδώ άρθρο του κάποτε συναγωνιστή Πέτρου Μηλιαράκη, για τις ευθύνες της δεύτερης) δεν το βλέπει η Ένωση Εισαγγελέων (εδώ η σχετική απόφαση της Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων για πραγματοποίηση πανδικαστικού συνεδρίου για την συνταγματικότητα των μνημονίων και εδώ στα comments), η οποία διαθέτει καλύτερη όραση, όχι όμως και επαρκή Εισαγγελικο/Δικαστική ΘΕΛΗΣΗ;

 

 

newsbeast.gr, 5 Απρ. 2018

 

Δύο λιμενικοί στο νοσοκομείο

Για «άβατα κολαστήρια έκνομων ενεργειών» κάνει λόγο σε ανακοίνωσή της η Ένωση Εισαγγελέων Ελλάδος, μετά τη νύχτα τρόμου στα Εξάρχεια, όπου 50 άτομα επιτέθηκαν σε κλιμάκιο οκτώ ανδρών του Λιμενικού Σώματος, κατά τη διάρκεια έρευνας που πραγματοποιούσε σε σπίτι της περιοχής.

Ένας από τους λιμενικούς υπέστη τραυματισμό από μαχαιριές στον μηρό, ενώ ο δεύτερος γροθιές στο πρόσωπο. Τα δύο στελέχη μεταφέρθηκαν στο ναυτικό νοσοκομείο Αθηνών.

Κατά τη διάρκεια της επίθεσης στους λιμενικούς κάποια από τα άτομα κατάφεραν να τους αποσπάσουν δύο τσαντάκια με τα ιδιωτικά τους όπλα.

Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση της Ένωσης Εισαγγελέων Ελλάδος:

Εξ αφορμής της ένοπλης επίθεσης που δέχτηκε χθες το βράδυ κλιμάκιο του Λιμενικού το οποίο με επικεφαλής Εισαγγελικό λειτουργό διενεργούσε κατ’ οίκον έρευνα προς εξιχνίαση υπόθεσης εμπορίας ναρκωτικών ουσιών στην περιοχή των Εξαρχείων, και είχε ως αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό ανδρός του Λιμενικού και τον άμεσο κίνδυνο ζωής του συναδέλφου, η Ένωση Εισαγγελέων Ελλάδος τονίζει την επιτακτική ανάγκη:

  • λήψης κατάλληλης εκπαίδευσης, εξοπλισμού και μέτρων ατομικής προστασίας των Εισαγγελέων που προΐστανται σε επιχειρησιακές ενέργειες αυξημένης επικινδυνότητας,
  • αποτελεσματικής κατά Νόμον αντιμετώπισης των συμπεριφορών εκείνων που έχουν μετατρέψει περιοχές της Αθήνας σε άβατα εκκολαπτήρια έκνομων ενεργειών.

 

 

Πηγή: newsbeast.gr

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Upload File

You can include images or files in your comment by selecting them below. Once you select a file, it will be uploaded and a link to it added to your comment. You can upload as many images or files as you like and they will all be added to your comment.