ΑΙΣΧΡΟΝ ΕΣΤΙ ΣΙΓΑΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΑΣΗΣ ΑΔΙΚΟΥΜΕΝΗΣ.

ΜΗΤΡΟΣ ΤΕ ΚΑΙ ΠΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΤΙΜΙΩΤΕΡΟΝ ΕΣΤΙ Η ΠΑΤΡΙΣ.

Φιλικές Ιστοσελίδες
Thursday
11/01/2018
21:51 GMT+2
Προτάσεις Απελευθερωτικής Συνέργειας G-M-R
0

Πρόλογος :    Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ δεν γίνεται για να “τους τα ρίξουμε” (αυτό αφορά όλα τα σχόλια μας). Γίνεται για την συλλογή καταγγελιών, τεκμηριώσεων, παραδειγμάτων δράσης. Όμως, κάθε χτυπητή αναντιστοιχία καταγγελιών-συμπεριφορών, επισημαίνεται διότι το ΔΗΘΕΝ είναι η δεύτερη αιτία/ ΥΠΑΙΤΙΟΤΗΤΑ των δεινών, με πρώτη αιτία/ ΥΠΑΙΤΙΟΤΗΤΑ, το ΕΓΚΛΗΜΑ.

 

Θεωρούμε φιλικές ιστοσελίδες, όσες ασκούν παρεμβάσεις τουλάχιστον σε ένα από τα παρακάτω έξι (6) “εκ των ων ουκ άνευ” θέματα που τεκμηριώνει η G-M-R, δηλαδή:

1)   Μονομερής διαγραφή του δημοσίου χρέους-ακύρωση δανειακών συμβάσεων, με ταυτόχρονο Λογιστικό Έλεγχο Χρέους – Λογοδοσία των Υπαιτίων – δικονομική αντιμετώπιση, σύμφωνα ΚΑΙ με την σχετική έκθεση του ΟΗΕ (εδώ σε φώτο OHE_[ZipFile] , παραγρ.92c),

2)   Διεκδίκηση Γερμανικών οφειλών, αποζημιώσεων κλπ,

3)   Διεκδίκηση αποζημιώσεων από Ε.Ε.-ΔΝΤ-Λοιπούς Υπαίτιους, ως χώρα και ως πολίτες εξ αιτίας των μνημονιακών πολιτικών και ακολούθως διαδικασία εξόδου από την Ε.Ε. (για την διεκδίκηση αποζημιώσεων, βλέπετε “εδώ“, στην ανάρτηση μας “Χρεοκρατία και πως οικοδομείται Απελευθερωτικό Μέτωπο” στην υποσημείωση (με τα δυο αστεράκια**),

4)   Εφαρμογή Εθνικού Νομίσματος,

5)   Συντακτική Εθνοσυνέλευση με ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΒΑΣΗ.

6)   ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑΣ

Στις Σχετικές Ιστοσελίδες, περιλαμβάνουμε όσες ιστοσελίδες έχουν άμεση η έμμεση τεκμηριωτική σχέση και με το εθνικό νόμισμα.
Επίσης παρουσιάζουμε θέσεις και προβληματισμούς για λοιπά σοβαρότατα ζητήματα που οι μνημονιακές κυβερνήσεις διαχειρίζονται προς όφελος ξένων συμφερόντων.

////////////////////////////////////////////////

 

Ενημέρωση   2 Φεβ. 2019

 

 

ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΗ ΠΛΕΟΝ ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΗ ΕΝΣΩΜΑΤΩΣΗ ΣΤΟΝ “τι κι αν είναι Κατοχικός” Αντι – προσωπευτικό Κοινοβουλευτισμό.

 

Τα λαϊκά – πατριωτικά συμφέροντα, ΣΥΓΚΡΟΥΟΝΤΑΙ ΑΣΥΜΦΙΛΙΩΤΑ με τα συμφέροντα ΟΛΩΝ ΑΝΕΞΑΙΡΕΤΩΣ (μνημονιακών – “αντιμνημονιακών” στο ίδιο ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΥΝΤΕΧΝΙΩΝ) ΤΩΝ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΩΝ του “τι κι αν είναι Κατοχικός” Αντι-προσωπευτικού Κοινοβουλευτισμού.

Ο μεταξύ τους διαρκώς προεκλογικός διαγκωνισμός έρχεται σε εκ διαμέτρου αντίθεση με τα μεγάλα λόγια για διώξιμο των μνημονίων και τα ακόμα μεγαλύτερα λόγια μερικών για τιμωρία των υπαιτίων.

Οι προτάσεις και οι πράξεις για αντιστασιακή απελευθερωτική συνέργεια παραμένουν ενεργές γι αυτό και δεν διαγράφουμε από την GMR Φιλικές, κατ εμάς όχι κατ αυτούς, Ιστοσελίδες, γι αυτό και υπενθυμίζουμε την στήλη Προτάσεων Απελευθερωτικής Συνέργειας με επισήμανση εδώ και εδώ των δυο πιο πρόσφατων (οι οποίες φυσικά δεν ενδιαφέρουν τους πολιτευόμενους αντιμνημονιακούς).

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Upload File

You can include images or files in your comment by selecting them below. Once you select a file, it will be uploaded and a link to it added to your comment. You can upload as many images or files as you like and they will all be added to your comment.