ΑΙΣΧΡΟΝ ΕΣΤΙ ΣΙΓΑΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΑΣΗΣ ΑΔΙΚΟΥΜΕΝΗΣ.

ΜΗΤΡΟΣ ΤΕ ΚΑΙ ΠΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΤΙΜΙΩΤΕΡΟΝ ΕΣΤΙ Η ΠΑΤΡΙΣ.

Η κομματοκρατία και η ‘επανάσταση’ των αρίστων
Saturday
08/06/2019
23:41 GMT+2
Επιστημονική τεκμηρίωση υπέρ του εθνικού νομίσματος Παναγ. 'Ηφαιστος
0

Σχόλιο GMR : Οι Άριστοι, αποδεικνύουν την Αριστεία τους με έργα, όχι με λόγια. Κυριότερο έργο της Αριστείας, είναι η προσφορά, προς το πόπολο, μαζί με το πόπολο, η θυσία ΓΙΑ το πόπολο.

Το πόπολο υπέστη τις επιδρομές, 1) των μνημονιακών κυβερνήσεων, 2) των αστυνομικών και μπαχαλοπαρακρατικών δυνάμεων, 3) των συμβολαιογράφων, 4) της ΕΠΙΚΡΑΤΟΥΣΑΣ εισαγγελικοδικαστικής διεφθαρμένης και διαφθοροποιού φιλομνημονιακής λειτουργίας, 5) του “τι κι αν είναι Κατοχή, το κομματικό μας αντιπροσωπευτικοκοινοβουλευτικό τομάρι να ‘ναι καλά”.

Που είστε Αριστείς;

Η Αριστεία ΣΑΣ, είναι, το πόπολο-ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΠΟΛΟ;;;

 

 

Παν. Ηφαιστος, 8 Ιουν. 2019

 

Μια μη εμφύλια ειρηνική επανάσταση απαιτεί μεταβατική κυβέρνηση που θα διαπραγματευτεί σοβαρά με τους ξένους και θα ανασυγκροτήσει εάν όχι για πρώτη φορά δημιουργήσει νεοελληνικό κράτος. Μεταξύ άλλων, ίσως χρειαστεί συνταγματική μεταρρύθμιση για να προσαρμόσει τους πολιτειακούς θεσμούς στις μακραίωνες πολιτικές παραδόσεις της ελληνικότητας.

 

Ο πολίτης να είναι πραγματικά εντολέας της εντολοδόχου και ανακλητής εξουσίας, η κοινωνία κάτοχος του κράτους και ο προσανατολισμός του πολιτεύματος να είναι η πολιτική ελευθερία, δηλαδή ολοένα πιο ισχυρός ρόλος των εντολέων πολιτών. Κανείς δεν έχει παρά να διαβάσει τα ψηφίσματα των μετά-επαναστατικών Εθνοσυνελεύσεων. Οι νεοέλληνες εξαρχής ζήτησαν εθνοσυνέλευση για να ορίζει ή να ανακαλεί την εντολοδόχο εξουσία όχι συμμορίες κομμάτων. Τα κόμματα εξαρχής μετά την εξέγερση των δουλοπαροίκων και των διανοουμένων στο Παρίσι δημιουργήθηκαν για να διαιωνίσουν πατερναλιστικά, βασικά, την εξουσία των μετά-μεσαιωνικών ελίτ.

Είναι ζωτικά αναγκαίο να υπάρξει μέτωπο κατά του θανατηφόρου εθνομηδενισμού που καταστέλλει τον μέγιστο, διαχρονικό και οικουμενικό πολιτισμό της ελληνικότητας. Πολιτικές ενσάρκωσης αυτού του πολιτισμού σε όλες τις εκφάνσεις της ζωής των νεοελλήνων: Καλλιέργεια της φιλοπατρίας ως έσχατης λογικής (αυτό και μόνο αντικρούει τους σοβινιστικούς εθνικισμούς μοντερνιστικής κυρίως προέλευσης). Προσέλκυση στους εθνικούς σκοπούς των Ελλήνων της διασποράς.

Αν χρειαστεί να επιλέξουμε ‘τανκς αντί ψωμί’ για να έχουμε επαρκή ασφάλεια και εφαρμογή του διεθνούς δικαίου στα πεδία της επικράτειάς μας. Και ταυτόχρονα κάλυψη με κάθε μέσο και χωρίς αναστολές του ενός δέκατου του ελληνισμού στην Ανατολική Μεσόγειο που βρίσκεται σε ένα από τα σημαντικότερα και πλουσιότερα σημεία του πλανήτη και οτιδήποτε άλλο σχετικό και συναφές με τα πιο πάνω.

Πολιτικό προσωπικό υπάρχει. Είναι άξιοι πολίτες που δεν καταδέχθηκαν να συμμετάσχουν στην κομματοκρατία. Είναι πολλοί εδώ και στο εξωτερικό. Μπορεί υπό όρους να ανατεθεί σε άριστους των αρίστων να ανασυγκροτήσουν το κράτος για να στερεώσουν την εσωτερική και εξωτερική κυριαρχία και να καταστήσουν την Ελλάδα εθνικά ανεξάρτητη.

Δεν υπάρχει τίμημα που δεν θα είμαστε έτοιμοι να πληρώσουμε για να απελευθερωθούμε από την ξενοκρατία. Γιατί τα μνημόνια και οι κωλοτούμπες υπηρέτες είναι η χαριστική βολή. Μόνο πολιτικά τυφλοί δεν βλέπουν ότι το ελληνικό κράτος δεν ανήκει στους πολίτες και στην κοινωνία. Πρέπει λοιπόν οι πολίτες να το πάρουμε στα χέρια μας. Αυτό είναι δημοκρατία, πολιτική ελευθερία και εθνική ανεξαρτησία όχι τα εισηγμένα ιδεολογήματα.

Παροπλισμένοι άριστοι

Μια τελευταία λέξη για τα think tanks («δεξαμενές σκέψεις»). Εάν υπάρξει κράτος χρειάζεται όχι κάποιους διορισμένους ιδιώτες, αλλά κρατικούς λειτουργούς. Ήδη έχουμε πολλούς που εν πολλοίς είναι παροπλισμένοι. Δεν χρειαζόμαστε ιδιώτες και «δεξαμενές», μέσα στις οποίες ρέουν -ακόμη και πολιτικά μιλώντας- λεφτά του Σόρος και άλλων άγνωστων του διεθνικού και ηγεμονικού παρασκηνίου.

Σε αυτούς τους κρατικούς λειτουργούς μπορούν να ενσωματωθούν χιλιάδες άλλοι. Να αναζητηθούν οι αντικειμενικά άριστοι των αρίστων όπου και να βρίσκονται και σε όλους τους τομείς. Όσοι και να είναι το χρηματικό κόστος θα είναι αμελητέο. Πριν, στην βάση απόλυτης πολιτικής συναίνεσης ,να οριστούν και ιεραρχηθούν τα εθνικά συμφέροντα, όπως γίνεται σε κάθε βιώσιμο κράτος. Να δημιουργηθούν, κυρίως στα υπουργεία Εξωτερικών και Άμυνας, επιτελικές ομάδες παρακολούθησης, παρατήρησης και ανάλυσης των πάντων και κυρίως των ευρωπαϊκών, αμερικανικών και περιφερειακών.

Να γίνεται από άριστους κρατικούς λειτουργούς διαρκής στάθμιση και εκτίμηση των πραγμάτων. Να εκπονούνται σχέδια που εκπληρώνουν τα προσδιορισμένα και ιεραρχημένα συμφέροντα, εκ των οποίων έσχατο και υπέρτατο είναι η εθνική-κρατική επιβίωση. Και όπως εξελίσσονται τα πράγματα περιφερειακά και πλανητικά να προτείνονται εναλλακτικές αποφάσεις για κάθε πιθανό ενδεχόμενο.

Άμα τέτοια έχουμε ακόμη και ένα νήπιο θα μπορούσε να πάρει σωστές και ορθολογιστικές αποφάσεις. Για όνομα του Θεού, όχι δεξαμενές ιδιωτών, νομικιστών, κομματανθρώπων, ή κάθε άλλης γνωστής ή άγνωστης πασιφανώς ακατάλληλης κατάστασης που θα διαιωνίσει το κακό κράτος και που θα αποφασίζει εξ ονόματός μας. Ιδιαίτερα στην κατάσταση που βρισκόμαστε, η οποία απαιτεί να σταθούμε όρθιοι όχι να πληγούμε με χαριστική βολή. Εάν αυτά και τα συμπαρομαρτούντα είναι ανέφικτα, διέξοδος δεν υπάρχει και το μέλλον είναι ζοφερό. Όχι ξανά κρατικά μεταμφιεσμένη ιδιωτεία.

 

Πηγή: slpress.gr

 

 

 

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Upload File

You can include images or files in your comment by selecting them below. Once you select a file, it will be uploaded and a link to it added to your comment. You can upload as many images or files as you like and they will all be added to your comment.