ΑΙΣΧΡΟΝ ΕΣΤΙ ΣΙΓΑΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΑΣΗΣ ΑΔΙΚΟΥΜΕΝΗΣ.

ΜΗΤΡΟΣ ΤΕ ΚΑΙ ΠΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΤΙΜΙΩΤΕΡΟΝ ΕΣΤΙ Η ΠΑΤΡΙΣ.

Η ΛΑΕ του Λαφαζάνη συζητά με Ζωή, Μαριά, Μητρόπουλο και -ατύπως- με Βαρουφάκη
Friday
31/05/2019
01:55 GMT+2
Επιστημονική τεκμηρίωση υπέρ του εθνικού νομίσματος ΛΑ.Ε.
0

Σχόλιο GMR :   Πολύ φυσιολογικό και πολύ συνεπές ενδεχόμενο. Σχήματα με ψαλιδισμένες (περισσότερο ή λιγότερο) ηθικές αρχές, ενδέχεται να δημιουργήσουν ΥΠΕΡ-όχι και τόσο-ΣΧΗΜΑ, με επίσης ψαλιδισμένη ηθική υπεροχή.

Αναζητούνται πελάτες με αντίστοιχες απαιτήσεις.

 

 

ΛΑ.Ε. , 30 Μαΐου 2019

 

γράφει ο Βασίλης Σκουρής

“Το ζήτημα της ηγεσίας το έχουν λύσει οι κάλπες” αναφέρουν χαρακτηριστικά αρμόδιες πηγές, αφήνοντας να εννοηθεί πως επικεφαλής του σχήματος -εάν επιτευχθεί συνεργασία- θα είναι ο επικεφαλής της μεγαλύτερης κίνησης

Έντονες διεργασίες συμβαίνουν -και- στο χώρο της πέραν των ΣΥΡΙΖΑ και ΚΚΕ αριστεράς, καθώς οι περισσότερες κινήσεις συνειδητοποιούν πως με τα ποσοστά που συγκέντρωσαν στις ευρωκάλπες δεν μπαίνουν στη Βουλή.

Η ΛΑΕ του Παναγιώτη Λαφαζάνη, σύμφωνα με τις πληροφορίες, έχει ξεκινήσει επαφές με την Πλεύση Ελευθερίας της Ζωής Κωνσταντοπούλου, ενώ “ενδιάμεσα στελέχη” μεσολαβούν και προς την πλευρά του Γιάνη Βαρουφάκη, με τον οποίον βέβαια υπάρχει και η μεγάλη διαφορά για τη θέση της χώρας στο ευρώ.

Αν οι προσπάθειες καρποφορήσουν, στο σχήμα ενδέχεται να συμμετάσχουν και Νότης Μαριάς και Αλέξης Μητρόπουλος.

Όσο για το ποιος θα είναι ο αρχηγός ενός τέτοιου σχήματος; Την απάντηση, κατά κοινή παραδοχή, έδωσαν οι ευρωκάλπες. “Ο  αρχηγός του μεγαλύτερου κόμματος που ανέδειξαν οι ευρωεκλογές”.

 

Πηγή: news247.gr

 

 

 

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Upload File

You can include images or files in your comment by selecting them below. Once you select a file, it will be uploaded and a link to it added to your comment. You can upload as many images or files as you like and they will all be added to your comment.