ΑΙΣΧΡΟΝ ΕΣΤΙ ΣΙΓΑΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΑΣΗΣ ΑΔΙΚΟΥΜΕΝΗΣ.

ΜΗΤΡΟΣ ΤΕ ΚΑΙ ΠΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΤΙΜΙΩΤΕΡΟΝ ΕΣΤΙ Η ΠΑΤΡΙΣ.

Η στιγμή που ο επικεφαλής της ΕΛ.ΑΣ. παρακαλεί τον Κουτσούμπα για τη διάλυση της διαδήλωσης
Thursday
19/11/2020
13:48 GMT+2
Επιστημονική τεκμηρίωση υπέρ του εθνικού νομίσματος Δημ. Κουτσούμπας ΚΚΕ
0

Σχόλιο GMR: Την συμμορία της Χρυσής Αυγή την μπουζούριασε (η μνημονιακή συμμορία) για όσο δεν θα την χρειάζεται και πολύ αργά (αυτό αφορά την Δικαιοσύνη) αφού δολοφονήθηκαν άνθρωποι.

Το ΚΚΕ πουλάει εκ του ασφαλούς ατομική, αλλά ΟΧΙ ΤΑΞΙΚΗ μαγκιά.

Με τις πλάτες “του πολιτικού κόμματος” (τις οποίες ζηλεύουν δραστήρια, όλοι οι αλληλοσφαζόμενοι για είσοδο στον “τι κι αν είναι Κατοχή” αντι-προσώπου Σου Κοινοβουλευτισμό).

Όμως, αυτές οι “το ΚΚΕ πάνω από την δημόσια υγεία” πλάτες, είναι το αντί-δωρο, για την ΑΠΟΛΥΤΗ ΥΠΟΤΑΓΗ του ΚΚΕ στην ΧΡΕΟΚΡΑΤΙΑ . Περί της άγνωστης Για το ΚΚΕ Χρεοκρατίας, βλέπετε εδώ https://greek-market-research.com/clink/oie-apaitisi-gia-l-e-ch-amp-logodosia-ypaition/ την σχετική με την ΧΡΕΟΚΡΑΤΙΑ έκθεση-υπόδειξη του ΟΗΕ, την οποία “το Κόμμα” λοιδορεί εξυπνακίστικα, “το θέμα δεν είναι νομικό-το θέμα είναι πολιτικό” και εμπράκτως, ως “Μαρξιστική-Λενινιστική” παροχή δημοκρατικής επίφασης στην Κατοχική Βουλή, με ταυτόχρονη επίθεση σε κάθε πολίτη ή σχήμα που ζητούν αντιστασιακή-απελευθερωτική-αναγεννητική συνέργεια όπως εδώ https://greek-market-research.com/clink/trilogia-antimnimoniakoy-dimokratikoy-dialogoy/ .

._

 

 

 

Protagon_gr, 17 Νοεμβρίου 2020

 

 

 

 

Λίγα λεπτά πριν από την επέμβαση της ΕΛ.ΑΣ. για τη διάλυση της διαδήλωσης του ΚΚΕ στα Προπύλαια, ο γενικός γραμματέας της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας, είχε τη συνάντηση που απαιτούσε νωρίτερα (εδώ) με τον επικεφαλής της αστυνομικής δύναμης στο κέντρο της Αθήνας. Στο διάλογο που έχει απαθανατιστεί σε βίντεο, ο κ. Κουτσούμπας αξιώνει την παρουσία εισαγγελέα, ενώ φαίνεται να αδιαφορεί για την παράκληση του αξιωματικού της ΕΛ.ΑΣ. να διαλυθεί η πολυπληθής συγκέντρωση. Σε ήρεμο τόνο ο επικεφαλής της αστυνομικής δύναμης εξηγεί στον γ.γ. της ΚΕ του ΚΚΕ ότι η συνάθροιση θα πρέπει να διαλυθεί ησύχως, σε διαφορετική περίπτωση είναι υποχρεωμένος να δώσει εντολή για τη διάλυσή της. Στην επανάληψη της παράκλησής του για τη διάλυση της διαδήλωσης, ο Δημήτρης Κουτσούμπας θέτει όρους λέγοντας ότι  αυτό θα γίνει μόνο αν αφεθούν ελεύθεροι όλοι οι προσαχθέντες.

 

 

Εντύπωση πάντως προκαλεί η σπουδή του ΣΥΡΙΖΑ να καταδικάσει την επέμβαση της ΕΛ.ΑΣ., ειδικά όταν το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης επέλεξε να πειθαρχήσει στα μέτρα και να μην οργανώσει αντίστοιχη κινητοποίηση των βουλευτών και των μελών του. Αντιγράφοντας τη διατύπωση περί απρόκλητης επίθεσης της Αστυνομίας στους διαδηλωτές του ΚΚΕ, ο τομεάρχης  Οικονομίας του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Χαρίτσης, ζήτησε σε παρέμβασή του στη Βουλή την άμεση απελευθέρωση όλων των προσαχθέντων καλώντας την κυβέρνηση να σταματήσει να ρίχνει λάδι στη φωτιά, ενώ αίσθηση προκάλεσε το επιχείρημά του ότι  σε όλες τις σημερινές οι εκδηλώσεις, τόσο από τον ΣΥΡΙΖΑ, όσο από το ΚΚΕ και το ΜεΡΑ25, «υπήρξε πλήρης τήρηση όλων των υγειονομικών κανόνων». Κάτι που είναι προφανές ότι δεν έγινε στη δεύτερη διαδήλωση του ΚΚΕ μόνο και μόνο λόγω του πλήθους των συμμετεχόντων και ενώ ήταν σε ισχύ με τη βούλα του Συμβουλίου της Επικρατείας, η σχετική απαγόρευση τέτοιου είδους συναθροίσεων.

 

Πηγή: protagon.gr

 

 

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Upload File

You can include images or files in your comment by selecting them below. Once you select a file, it will be uploaded and a link to it added to your comment. You can upload as many images or files as you like and they will all be added to your comment.