ΑΙΣΧΡΟΝ ΕΣΤΙ ΣΙΓΑΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΑΣΗΣ ΑΔΙΚΟΥΜΕΝΗΣ.

ΜΗΤΡΟΣ ΤΕ ΚΑΙ ΠΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΤΙΜΙΩΤΕΡΟΝ ΕΣΤΙ Η ΠΑΤΡΙΣ.

Λαφαζάνης: Έχουμε ενώπιον μας ένα καθεστώς Λατινοαμερικάνικης καθεστωτικής μπανανίας
Friday
22/02/2019
21:30 GMT+2
Επιστημονική τεκμηρίωση υπέρ του εθνικού νομίσματος Παν. Λαφαζάνης
0

Σχόλιο G-M-R :    και

ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ – ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑΣ

ΠΡΟΣ:   τον συναγωνιστή ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΛΑΦΑΖΑΝΗ

Πάλι τα ίδια … . Κύριο θέμα Παναγιώτη, είναι το πως θα κατέβεις στις Κατοχικές Εκλογές;;;

Βρε Παναγιώτη, τέτοια ΧΡΥΣΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ, ΝΑ ΠΑΣ ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΓΕΩΡΓΙΟ ΚΑΣΙΜΑΤΗ-ΑΝΔΡΕΑ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟ και άλλους Νομικούς στον Άρειο Πάγο (οχι στην ΓΑΔΑ) και από κάτω να περπατούμε πήγαιν’έλα (ΟΧΙ ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ, ΑΠΛΗ “ΒΟΛΤΑ” ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΘΕΥΤΕΙ ΣΤΑ ΠΕΡΑΤΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ) δεκάδες και εκατοντάδες χιλιάδες πολίτες με κονκάρδα “άρθρο 120Σ”ΓΙΑΤΙ ΤΗΝ ΚΛΩΤΣΑΣ;;;

 

 

 

Παν. Λαφαζάνης, 22 Φεβ. 2019

 

 

 

Καταγγελία της ΛΑΕ για την κλήση του προέδρου της σε απολογία στη ΓΑΔΑ

Σε καταγγελία για την κλήση του Παναγιώτη Λαφαζάνη σε απολογία στον 6ο όροφο της ΓΑΔΑ προχώρησε η Λαϊκή Ενότητα, κατηγορώντας την κυβέρνηση και τη Γενική Ασφάλεια για το γεγονός.

Η ανακοίνωση της ΛΑΕ κατηγορεί την κυβέρνηση ως αντιδημοκρατική, ενώ ο πρόεδρος του κόμματος κάνει λόγο για πολιτική δίωξη σε βάρος του, με αφορμή το κίνημα εναντίον των πλειστηριασμών. Μάλιστα αναφέρει χαρακτηριστικά: «Στους ημετέρους δίνουν δάνεια, στις τράπεζες συμφωνίες ασυλίας για να αρπάζουν λαϊκές περιουσίες και σε όσους αγωνίζονται για την προστασία της πρώτης κατοικίας στέλνουν κλήσεις απολογίας και ενορχηστρώνουν ποινικές διώξεις τους».

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΛΑΕ και η δήλωση του Παναγιώτη Λαφαζάνη:

«Αστυνομικοί της Ασφάλειας και συγκεκριμένα του αμαρτωλού «Τμήματος Προστασίας του Κράτους και του Δημοκρατικού Πολιτεύματος» παρέδωσαν στο σπίτι του Παν. Λαφαζάνη, Γραμματέα του Π.Σ της ΛΑ.Ε και νέα κλήση σε απολογία με την επισήμανση να προσέλθει την Δευτέρα (25/2) στις 9:30 πμ στον 6ο όροφο της ΓΑΔΑ, προκειμένου να δώσει εξηγήσεις για τις πράξεις του στα γεγονότα της 29/11/2017 στο Ειρηνοδικείο Αθηνών, όταν ως γνωστών τα ΜΑΤ χτύπησαν ανελέητα τους αγωνιστές και έριξαν σε κλειστό χώρο χημικά, θέτοντας σε κίνδυνο ακόμα και ανθρώπινες ζωές.

Στη συνέχεια επισυνάπτουμε ολόκληρο το έγγραφο της Ασφάλειας με τίτλο «Κλήση παροχής εξηγήσεων», στο οποίο φαίνεται καθαρά ότι η κυβέρνηση και η καθεστωτική μετεμφυλιακού τύπου Γενική Ασφάλεια φορτώνει τον Παν. Λαφαζάνη με κατηγορίες του μισού Ποινικού Κώδικα (άρθρα 42,45,94 παρ.1, 189 παρ.1, 2, 309-308 παρ.1 εδάφιο α’ και 334 παρ.3 ΠΚ)!!!

Ο Παν. Λαφαζάνης όταν έλαβε γνώση του εγγράφου της Ασφάλειας, έκανε την παρακάτω δήλωση:

«Έχουμε ενώπιον μας όχι απλώς μια αντιδημοκρατική κυβέρνηση αλλά ένα καθεστώς πολιτικής ανωμαλίας και Λατινοαμερικάνικης καθεστωτικής μπανανίας, που χρησιμοποιεί μεθόδους οι οποίες παραπέμπουν στο σκοτεινό μετεμφυλιακό παρελθόν της χώρας.

Την ώρα που δίνουν δάνεια στους δικούς τους και υπογράφουν συμφωνίες ντροπής με τις τράπεζες, αφήνοντας αδιακρίτως απροστάτευτα τα σπίτια πρώτα απ’ όλα του φτωχού κόσμου, την ίδια ώρα στέλνουν κλήσεις σε όσους αγωνίζονται στην πρώτη γραμμή για να προασπίσουν τις λαϊκές περιουσίες.

Οι πολιτικές διώξεις στο πρόσωπο μου για τους αγώνες κατά των πλειστηριασμών, τέσσερις τον αριθμό και από fund με έδρα την Μονρόβια της Λιβερίας (!), δεν αποσκοπούν μόνο στο να τρομοκρατήσουν και να προλάβουν το κύμα των λαϊκών αντιδράσεων μπροστά στο επερχόμενο τσουνάμι πλειστηριασμών πρώτης κατοικίας και μπροστά στην επερχόμενη τέταρτη ληστρική ανακεφαλαιοποίηση των Τραπεζών.

Οι διώξεις στο πρόσωπο μου είναι πρωτοφανείς στα χρονικά, μόνο σε μαύρα καθεστώτα τύπου Τουρκίας διώκονται αυθαίρετα επικεφαλής δημοκρατικών κομμάτων και συνιστούν σε προεκλογική περίοδο ανοικτή πράξη ΑΝΩΜΑΛΙΑΣ και νόθευσης της δημοκρατικής πορείας προς τις εκλογές.

Επισκέφτηκα πρόσφατα της Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Ξένη Δημητρίου και της έθεσα τα παραπάνω κρίσιμα για τη Δημοκρατία θέματα μαζί και την τρίχρονη καθυστέρηση στην εξέταση της τεκμηριωμένης μήνυσης της ΛΑ.Ε για το μέγα σκάνδαλο της τρίτης ανακεφαλαιοποίησης των τραπεζών.

Ζήτησα αμέσως οι εκκρεμούσες υποθέσεις σε βάρος μου, εφ’ όσον δεν μπαίνουν στο αρχείο, να πάνε εδώ και τώρα για να ξεκαθαριστούν στο ακροατήριο.

Δεν είναι δυνατόν, όμως, να πάμε σε εκλογές και μένα να με τρέχουν στην ΓΑΔΑ, πολιτικά και ποινικά όμηρο, με κατηγορίες που δεν έχει και ο χειρότερος ποινικά κατηγορούμενος σε αυτήν την χώρα.

Συνεχίζουμε τον αγώνα ενάντια στους θεούς και δαίμονες των κατεστημένων που νομίζουν ότι μπορεί να μας φιμώσουν».

 

Πηγή: newsbeast.gr

 

 

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Upload File

You can include images or files in your comment by selecting them below. Once you select a file, it will be uploaded and a link to it added to your comment. You can upload as many images or files as you like and they will all be added to your comment.