ΑΙΣΧΡΟΝ ΕΣΤΙ ΣΙΓΑΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΑΣΗΣ ΑΔΙΚΟΥΜΕΝΗΣ.

ΜΗΤΡΟΣ ΤΕ ΚΑΙ ΠΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΤΙΜΙΩΤΕΡΟΝ ΕΣΤΙ Η ΠΑΤΡΙΣ.

Ναύαρχος ε.α. Αντωνιάδης: «Μόνο αν απευθύνεσαι σε κρετίνους λες ότι παρασύρθηκε το Ορουτς Ρέις» (video)
Sunday
02/02/2020
20:12 GMT+2
Επιστημονική τεκμηρίωση υπέρ του εθνικού νομίσματος Αντώνης Αντωνιάδης
0

Σχόλιο GMR:   Μα τι λόγια είναι αυτά Ναύαρχε. Πως Εσείς, ένας Ναύαρχος, πέφτετε τόσο χαμηλά και με τις γνώσεις σας και με τον αριστοφανικό λόγο σας, τολμάτε και αποδομείτε, τολμάτε και ΕΞΕΥΤΕΛΙΖΕΤΕ (οποία “ανήθικη” έκφραση) τους δύσμοιρους υπαιτίους της εθελοεκχώρησης της Εθνικής Κυριαρχίας. Πως διακατέχεστε από τέτοια ΑΝΗΘΙΚΟΤΗΤΑ Ναύαρχε;
Ομωως, κύριε Ναύαρχε, μηήν αισθάνεσθε μόνος Εσείς και η Ανηθικότητα σας. Προχθές μας εγκάλεσε (εμάς την G-M-R) για ΑΝΗΘΙΚΟΤΗΤΑ καλός και εξαιρετικά μορφωμένος συμπολίτης. Μας εγκάλεσε για ΑΝΗΘΙΚΟΤΗΤΑ, διότι λέει,
στηριζόμενοι στην ΕΔΩ έκθεση-υπόδειξη του ΟΗΕ, για “λογιστικό έλεγχο του χρέους με ταυτόχρονη λογοδοσία των υπαιτίων”, καλούμε σε παλλαϊκή απελευθερωτική αντίσταση λαό και επωνύμους. Καλούμε σε τριπλοσυνδυασμένη αγωνιστικά-δικαιϊκά/επιστημονικά-πολιτικά, αποδόμηση/ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΜΟ (η απόδειξη της ανηθικότητάς μας, σύμφωνα με τον συμπολίτη μας, που ούτε, τον απέναντι στους ισχυρούς/πονηρούς, Αριστοφάνη διάβασε, ούτε ΒΙΚΙΠΑΙΔΕΙΑ*) των ΥΠΑΙΤΙΩΝ-ΣΥΝΥΠΑΙΤΙΩΝ, Ενώπιος Ενωπίω, κάτω από τη χωροταξική τους μύτη και μέσα στο θεματικό τους γήπεδο.
Για Όνομα… Κύριε Ναύαρχε, Εσείς και ‘μείς, πέσαμε στον βούρκο της διαφθοράς και της ανηθικότητας. Ας εξομολογηθούμε στους Κριτές (υπέρ) της Κανονικότητας και ας δεχθούμε την όποια ποινή μετανοίας μας επιβάλλουν.
Ας μοιραστούμε κύριε Ναύαρχε τον πόνο της αμαρτίας μας για να είναι ελαφρότερος.

(*) Εδώ η σημασία της λέξης από ΒΙΚΙΠΑΙΔΕΙΑ.

 

 

 

Αντώνης Αντωνιάδης, 1 Φερρουαρίου 2020

 

 

 

«Τα κυριαρχικά σου δικαιώματα δεν τα προασπίζεις παρακολουθώντας την παραβίασή τους»

 

Σκληρή κριτική για τους για τους κυβερνητικούς χειρισμούς στην υπόθεση του Oruc Reis έκανε ο ναύαρχος ε.α και πρώην Αρχηγός Γενικού Επιτελείου Ναυτικού Αντώνης Αντωνιάδης, μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του Σκάι και τον Δημήτρη Καμπουράκη.

Συγκεκριμένα είπε χαρακτηριστικά «…Αυτό που μας κάνει το Ορούτς Ρέις, που παραβιάζει την υφαλοκρηπίδα για 24 ώρες, δηλαδή παραβιάζει τα κυριαρχικά μας δικαιώματα επι 24 ώρες και η Ελληνική πλευρά. το μόνο που κάνει, στέλνει ένα πλοίο να παρακολουθεί την παραβίαση κυριαρχικών δικαιωμάτων. Τα κυριαρχικά σου δικαιώματα δεν τα προασπίζεις παρακολουθώντας την παραβίασή τους»

Για την δήλωση του κυβερνητικού εκπροσώπου Σπύρου Πέτσα στην εκπομπή του Γιώργου Αυτιά στο ίδιο κανάλι ότι παρασύρθηκε από τον καιρό στην Ελληνική υφαλοκρηπίδα είπε: «Αν απευθύνονται σε κρετίνους μπορείς να τους πεις, ότι ένα ωκεανογραφικό, εντεταλμένο να κάνει ωκεανογραφικές έρευνες, βρέθηκε στην υφαλοκρηπίδα λόγω καιρικών συνθηκών. και συνέχισε λέγοντας «Δεν κατάλαβα τι ρόλο παίζει ο καιρός, είχε μόνο 5 μποφόρ. Μόνο έναν ακυβέρνητο πλοίο μπορεί να παρασυρθεί σε χωρικά ύδατα παρασύρεται από τον καιρό. Ένα πλοίο που έχει προπέλες και πηδάλιο δεν παρασύρεται».

Δείτε και το σχετικό video στην ΠΗΓΗ

Πηγή: newsbeast.gr

 

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Upload File

You can include images or files in your comment by selecting them below. Once you select a file, it will be uploaded and a link to it added to your comment. You can upload as many images or files as you like and they will all be added to your comment.