ΑΙΣΧΡΟΝ ΕΣΤΙ ΣΙΓΑΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΑΣΗΣ ΑΔΙΚΟΥΜΕΝΗΣ.

ΜΗΤΡΟΣ ΤΕ ΚΑΙ ΠΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΤΙΜΙΩΤΕΡΟΝ ΕΣΤΙ Η ΠΑΤΡΙΣ.

Ο Ερντογάν “καίει” τη Μεσόγειο και την Ε.Ε. και η Ελλάδα ασχολείται με αυτόν τον άθλιο Φουρθιώτη: Μπράβο μας…
Friday
09/04/2021
04:02 GMT+2
Επιστημονική τεκμηρίωση υπέρ του εθνικού νομίσματος Εξωτερική Πολιτική Μιχ. Ιγνατίου
0

Ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Σαρλ Μισέλ με την πρόεδρο της Κομισιόν Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν και τον πρόεδρο της Τουρκίας, Ταγίπ Ερντογάν, στην Άγκυρα. Copyright: European Union

Σχόλιο GMR: Υπογραμμίζουμε την “πατριωτική” δήλωση του Μ.Ιγνατίου: “ Ο πρωθυπουργός της Ελλάδας, Κυριάκος Μητσοτάκης, πραγματοποίησε μία σημαντική επίσκεψη στη Λιβύη, για ένα θέμα ύψιστης εθνικής σημασίας: το θέμα της ΑΟΖ και της προσπάθειας της Αθήνας για ακύρωση του παράνομου «Τουρκολιβυκού Μνημονίου».

Τέτοιες “επισκέψεις” δεν λέγονται επισκέψεις κύριε Ιγνατίου, λέγονται επικύψεις ( https://greek-market-research.com/article/o-mitsotakis-nomimopoiei-to-toyrkolivyko-mnimonio-3-57/  ) .

Βεβαίως, από βαθιές προσηλώσεις στις οδηγίες του αμερικανικού παράγοντα, τέτοιου είδους πατριωτισμός προκύπτει…

_.

 

 

 

Μιχ. Ιγνατίου, 7 Απριλίου 2021

 

 

 

 

 

Ο πρωθυπουργός της Ελλάδας, Κυριάκος Μητσοτάκης, πραγματοποίησε μία σημαντική επίσκεψη στη Λιβύη, για ένα θέμα ύψιστης εθνικής σημασίας: το θέμα της ΑΟΖ και της προσπάθειας της Αθήνας για ακύρωση του παράνομου «Τουρκολιβυκού Μνημονίου».

Την ίδια στιγμή, στην Άγκυρα ο Ταγίπ Ερντογάν πρόσβαλε σύσσωμη την Ευρωπαϊκή Ένωση στο πρόσωπο της Προέδρου της Κομισιόν, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν και ενώ παρακολουθούσε σαν χάννος ο επικεφαλής του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Σαρλ Μισέλ. Ο ισλαμιστής πρόεδρος της Τουρκίας δεν έδειξε μόνο τον μισογυνισμό του. «Γλέντησε» κυριολεκτικά τους Ευρωπαίους.

Και όμως… Όλη η Ελλάδα ασχολείται και παρακολουθεί το σίριαλ αυτού του ανόητου του Μενιου Φουρθιώτη, ο οποίος -αν είναι δυνατόν- έφερε τα πάνω-κάτω στο πολιτικό σύστημα, απειλώντας …θεούς και δαίμονες. Ως να το ελέγχει το σύστημα.

Για να μην παρεξηγηθώ από αγαπητούς συναδέλφους που ασχολήθηκαν με το θέμα:

  • Ναι, πιστεύω ότι είναι απαράδεκτη η απόφαση να του παραχωρηθεί αστυνομική ασφάλεια.
  • Ναι, απαράδεκτο είναι ότι πολλοί γνώριζαν πως απείλησε ένα Έλληνα υπουργό, και αντί να τον συλλάβουν και να τον στείλουν στη Δικαιοσύνη, ξόδεψαν χρήματα του κράτους για να τον …προστατεύσουν.
  • Ναι, ορθά ανέδειξαν το θέμα. Αλλά διαφωνώ με το γεγονός ότι ισοπεδώνονται σοβαρά θέματα στο όνομα του κομματικού κέρδους.

Είχε λοιπόν φρουρούς μία δωδεκάδα και βάλε αστυνομικούς. Αλλά από ποιους να τον προστατεύσουν; Γιατί κινδυνεύει αυτός ο απίστευτος βλάκας, που ανάγκασε το σύμπαν να ασχολείται μαζί του. Διότι αρκετοί που δεν παρακολουθούμε εκ του σύνεγγυς το …καλλιτεχνικό ρεπορτάζ, γνωρίζαμε τον εν λόγω κύριο μόνο από την άθλια ιστορία εκμετάλλευσης της κ. Αλεξανδράτου. Και την γνωρίζαμε επειδή όλα τα μέσα ενημέρωσης, με πρώτα και καλύτερα τα τηλεοπτικά κανάλια, είχαν αναδείξει σε πρώτο θέμα εκείνη την πορνο-ιστορία.

Χωρίς αμφιβολία, κάποτε θα πρέπει να βρουν την τόλμη αρκετοί εκ των καλών συναδέλφων να απολογηθούν για το γεγονός ότι ανέδειξαν σε κοινό όνομα στη χώρα ένα τύπο, ο οποίος αναμείχθηκε σε καταστάσεις που προσβάλλουν τις γυναίκες.

Πρόκειται για φρικτή υπόθεση με την οποία ασχολήθηκα ολίγο σε τούτο το κείμενο για να αποδείξω ότι μπροστά στην κομματική διχόνοια, δεν κοιτάμε μακριά από τη μύτη μας.

Ξεκίνησα αναφέροντας τα ταξίδια του κ. Μητσοτάκη στην Τρίπολη και των υψηλότατων αξιωματούχων της Ε.Ε. στην Τουρκία, διότι στην πλειοψηφία της η κοινή γνώμη χάνεται στο κουτσομπολιό. Η σημασία δόθηκε στον Φουρθιώτη και όχι ότι η Τουρκία του Ταγίπ Ερντογάν παίζει βρώμικα εναντίον της Ελλάδας στη Λιβύη και εναντίον ολόκληρης της Ευρώπης.

Ότι μας συμβαίνει τελικά, μπορεί και να το αξίζουμε!

Η διαφήμιση με την παραποιημένη σημαία της Κύπρου. Αφαίρεσαν τα κατεχόμενα εδάφη και τις βρετανικές βάσεις.

 

Πάμε παρακάτω:

Στο νησί, η Κίνηση 1ΚΥΠΡΟΣ, με αφορμή την Πενταμερή Διάσκεψη που θα πραγματοποιηθεί στη Γενεύη, μέσα στην Εβδομάδα των Παθών, δημοσίευσε μία διαφήμιση στην εφημερίδα ΠΟΛΙΤΗΣ, με την οποία καλεί τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας να αποδεχθεί την «όποια λύση» επειδή δήθεν η Τουρκία είναι έτοιμη να καταλάβει όλο το νησί.

  • Ενώ, αν ο Νίκος Αναστασιάδης αποδεχθεί μία εκ των διευθετήσεων που έχουν κατατεθεί στο διαπραγματευτικό τραπέζι, η Τουρκία δεν θα ελέγχει και το «νότο», όπως χαρακτηρίζουν οι εν λόγω ελληνόφωνοι τις ελεύθερες περιοχές της Κύπρου. Που φτάσαμε… Να υποστηρίζουν ως …λύση την παράδοση της Κύπρου στη σφαίρα επιρροής της Τουρκίας.

Η οργάνωση αυτή, λοιπόν, δημοσίευσε μία διαφήμιση, όπου παρουσιάζει την κυπριακή σημαία, όχι με την Κύπρο μέσα σ’ αυτήν, αλλά με το “νότιο τμήμα”, όπως χαρακτηρίζονται οι ελεύθερες περιοχές. Έχουν αφαιρέσει από τη σημαία τα κατεχόμενα εδάφη του νησιού και τις περιοχές των «κυρίαρχων βρετανικών βάσεων».

Αυτή την ανάλυση έκανε στην ιστοσελίδα μας γνωστός διπλωματικός παράγοντας της Κύπρου, ο οποίος δεν μπορούσε να πιστέψει ότι υποστηρίζουν την οργάνωση ένας πρώην πρόεδρος της Κύπρου, ο Γιώργος Βασιλείου, ένας πρώην υπουργός Εξωτερικών, ο Γιαννάκης Κασουλίδης και κάποιοι επιχειρηματίες και πρώην αξιωματούχοι του κράτους.

Το θέαμα της κυπριακής σημαίας, όπως την παρουσίασε στη διαφήμισή της η Κίνηση 1ΚΥΠΡΟΣ, είναι φρικτό. Ούτε οι Τούρκοι δεν έκαναν αυτή την άθλια πράξη…

Τελικά, στραβά αρμενίζουμε, δεν είναι στραβός ο γιαλός. Και οπωσδήποτε δεν δικαιούνται οι πολιτικοί μας να μετατρέπουν σε «κόλαση» το πολιτικό εσωτερικό μέτωπο όταν συμβαίνουν πράγματα που αφορούν την Ελλάδα, την Κύπρο και την εθνική κυριαρχία τους. Η υπόθεση του άθλιου Φουρθιώτη αφορά ΜΟΝΟ τη Δικαιοσύνη…

ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ: Μα αναστήθηκε ο μακαρίτης ο Αλέκος ο Μαρκίδης; Ανάμεσα στους 150 Κύπριους προύχοντες και μη που υπογράφουν την κοινή διακήρυξη της Κίνησης 1ΚΥΠΡΟΣ, είδαμε και το όνομα του. Πως υπέγραψε άραγε; Εκτός αν “μαγείρευα픨την ανακοίνωση πριν πεθάνει… Είμαι σίγουρος πως αν έβλεπε την κυπριακή σημαία με τη μισή Κύπρο ΔΕΝ θα υπέγραφε…

 

 

Πηγή: hellasjournal.com

 

 

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Upload File

You can include images or files in your comment by selecting them below. Once you select a file, it will be uploaded and a link to it added to your comment. You can upload as many images or files as you like and they will all be added to your comment.