ΑΙΣΧΡΟΝ ΕΣΤΙ ΣΙΓΑΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΑΣΗΣ ΑΔΙΚΟΥΜΕΝΗΣ.

ΜΗΤΡΟΣ ΤΕ ΚΑΙ ΠΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΤΙΜΙΩΤΕΡΟΝ ΕΣΤΙ Η ΠΑΤΡΙΣ.

Ο φράχτης, τα ανοικτά σύνορα και οι δικαιωματιστές – Για να μην ξεχνάμε
Sunday
08/03/2020
21:43 GMT+2
Επιστημονική τεκμηρίωση υπέρ του εθνικού νομίσματος Μεταναστευτικό Στ. Λυγερός
0

Σχόλιο GMR: Για να μην ξεχνάμε!

Ατράνταχτο το επιχείρημα της καλής (και αδέσμευτης) δημοσιογραφίας!

Εάν, όμως, οι κάτοικοι των χωρών του Τρίτου Κόσμου είχαν δικαίωμα να εγκατασταθούν ελεύθερα στην Ευρώπη, είναι μαθηματικά βέβαιο ότι υπό το βάρος των τεράστιων ροών θα κατέρρεαν όχι μόνο τα ευρωπαϊκά κοινωνικά συστήματα, αλλά οι ίδιες οι ευρωπαϊκές κοινωνίες. Επειδή, προφανώς, οι Ευρωπαίοι δεν είναι διατεθειμένοι να αυτοκτονήσουν, ήταν εξαρχής δεδομένο πως τουλάχιστον από ένα σημείο και πέρα θα άρχιζαν να κάνουν τα πάντα για να μη συμβεί αυτό.

Βεβαίως, στην Ελλάδα, οι αυτοκτονίες (εδώ) σημείωσαν όχι ευκαταφρόνητη αυξησούλα, όχι βεβαίως για τις “τεράστιες μεταναστευτικές ροές” .

Εξ αρχής το πήραν ψύχραιμα οι Έλληνες. Σου λέει, προκειμένου να καταρρεύσω, όπως ο γείτονας που έχασε σπίτι και δουλειά (με αντίστροφη χρονική σειρά) δεν τραβάω μια αυτοκτονιούλα να ‘χω να θυμάμαι μόνο καλά πράγματα από τη ζωή μου.

Ενώ οι Ευρωπαίοι;

Βεβαίως, οι ΚΑΘΑΡΟΑΙΜΟΙ Ευρωπαίοι (πχ υπάλληλοι της ΕΕ, δημοσιογράφοι χωρών της ΕΕ, κλπ,κλπ που λέει κι ο Αυτιάς), “θα άρχιζαν να κάνουν τα πάντα για να μην συμβεί αυτό“!

Θα ξεσηκωνόντουσαν με την ΑΔΕΣΜΕΥΤΗ (ναι μην γελάτε) πέννα τους, (οι δημοσιογράφοι καλέ), θα ασκούσαν την επιρροή τους οι υπάλληλοι, θα κατέβαιναν στους δρόμους ισότιμα και αλληλέγγυα με τον λαό οι αμειβόμενοι ευρωπολιτευόμενοι (εκ του πολιτεύομαι αμειβόμενος με ευρώ), κατά των Ευρωπαϊκών και Αμερικάνικων δολοπλοκιών και επεμβάσεων, σε βάρος των λαών του Τρίτου Κόσμου (και Βαλκανίων και Βαλκανίων και Κύπρου και Κύπρου, και Ελλάδας και Ελλάδας κλπ κλπ)!

._

 

Στ. Λυγερός, 8 Μαρτίου 2020

 

 

 

αναδημοσίευση μέσω ενεργού λινκ σύμφωνα με την υπόδειξη της πηγής

 

Τις τελευταίες ημέρες που βρίσκεται σε εξέλιξη η μάχη του Έβρου, κατά γενική ομολογία αποφασιστικό ρόλο στην ανάσχεση της προσπάθειας μαζικής εισόδου μεταναστών στην ελληνική επικράτεια έπαιξε ο περιβόητος φράχτης. Γι’ αυτό και τώρα αποφασίσθηκε να κατασκευασθεί φράχτης και σε αρκετά ακόμα σημεία της συνοριακής γραμμής. Δεν ήταν, όμως, πάντα έτσι.

Στις αρχές του 2011, τα υπουργεία Δημόσιας Τάξης και Εθνικής Άμυνας είχαν αποφασίσει να κατασκευάσουν φράχτη μήκους 12,5 χιλιομέτρων στην περιοχή της Νέας Βύσσας (βόρειο τμήμα του νομού Έβρου), εκεί που τα ελληνοτουρκικά σύνορα παύουν να είναι το ποτάμι και γίνονται χερσαία. Ο φράκτης αυτός, που συνδυάζεται και με μια πλατιά τάφρο, κατασκευάστηκε με διπλό σκοπό:

Συνεχίστε την ανάγνωση εδώ.

Πηγή: slpress.gr

 

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Upload File

You can include images or files in your comment by selecting them below. Once you select a file, it will be uploaded and a link to it added to your comment. You can upload as many images or files as you like and they will all be added to your comment.