ΑΙΣΧΡΟΝ ΕΣΤΙ ΣΙΓΑΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΑΣΗΣ ΑΔΙΚΟΥΜΕΝΗΣ.

ΜΗΤΡΟΣ ΤΕ ΚΑΙ ΠΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΤΙΜΙΩΤΕΡΟΝ ΕΣΤΙ Η ΠΑΤΡΙΣ.

Ποιοι έριξαν το λίπασμα για να “ανθίσει” η Χρυσή Αυγή
Saturday
10/10/2020
20:26 GMT+2
Επιστημονική τεκμηρίωση υπέρ του εθνικού νομίσματος Γεώρ. Παπασίμος Χ.Α.
0

Σχόλιο GMR: Στο “Δεύτερον” εντεταλμένο χέρι του “Πρώτον” βρίσκεται η ΡΙΖΑ του κακού.

Αυτή όμως η ρίζα έχει διαφθείρει μέχρι και την Ακαδημία Αθηνών, οι δε αντιμνημονιακοί και πατριώτες απολαμβάνουν την ησυχία της “μετά” μνημονιακής κανονικότητας.

._

 

 

 

Γιώρ. Παπασίμος, 10 Οκτωβρίου 2020

 

 

 

αναδημοσίευση μέσω ενεργού λινκ σύμφωνα με την υπόδειξη της πηγής

 

Η απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Αθηνών, με την οποία χαρακτηρίστηκε η Χρυσή Αυγή ως εγκληματική οργάνωση, εφτά χρόνια μετά την άγρια δολοφονία του Παύλου Φύσσα και πλέον των πέντε ετών δικαστικής διαδικασίας, έστω και καθυστερημένα έθεσε την ταφόπλακα σε αυτό το κακέκτυπο ναζιστικό μόρφωμα, που γιγαντώθηκε στα χρόνια των μνημονίων στην Ελλάδα.

Η απόφαση αυτή ευθυγραμμίστηκε απόλυτα με το κοινό περί δικαίου αίσθημα και προσέδωσε σημαντικό οξυγόνο στο θεσμό της Δικαιοσύνης. Πλην όμως, δεν αρκεί για την πλήρη εξάλειψη του ναζιστικού και φασιστικού φαινομένου, που καραδοκεί στην σημερινή ρευστή περίοδο της θρυμματισμένης παγκοσμιοποίησης, όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά και σε όλη την Ευρώπη.

Αποτελεί, όμως, η απόφαση αυτή ένα ιστορικό ορόσημο και αφορμή για ενδοσκόπηση και αναστοχασμό περί των αιτιών και των συνθηκών που επέτρεψαν την επώαση του φιδιού στην Ελλάδα καθώς και των ευθυνών των ψηφοφόρων, που παρασύρθηκαν από τον μισαλλόδοξο λόγο και τις πράξεις βίας της “σποράς των ηττημένων του 1945”!

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο, εδώ.

 

Πηγή: slpress.gr

 

 

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Upload File

You can include images or files in your comment by selecting them below. Once you select a file, it will be uploaded and a link to it added to your comment. You can upload as many images or files as you like and they will all be added to your comment.