ΑΙΣΧΡΟΝ ΕΣΤΙ ΣΙΓΑΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΑΣΗΣ ΑΔΙΚΟΥΜΕΝΗΣ.

ΜΗΤΡΟΣ ΤΕ ΚΑΙ ΠΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΤΙΜΙΩΤΕΡΟΝ ΕΣΤΙ Η ΠΑΤΡΙΣ.

Πώς νιώθει τώρα ο κ. Τράγκας; – Για τον 25χρονο νεκρό απ’ τις Σέρρες που τον πίστεψε
Thursday
26/11/2020
03:40 GMT+2
Επιστημονική τεκμηρίωση υπέρ του εθνικού νομίσματος Γιώρ. Τράγκας κορωνοϊός (Covid-19)
0

 

 

 

Αρης Δημοκίδης, 23 Νοεμβρίου 2020

 

 

 

 Να είμαστε ξεκάθαροι: Ένας και μόνο είναι ο υπεύθυνος για το θάνατο το 25χρονου απ’ τις Σέρρες, του μέχρι στιγμής νεαρότερου θύματος του κορωνοϊού στην Ελλαδα, που μάλιστα είχε και υποκείμενο νόσημα (σοβαρό πρόβλημα με την καρδιά): Ο κορωνοϊός. Δεν κατηγορώ ούτε τον κύριο Τράγκα, ούτε τον Κασιδιάρη, ούτε τον καθηγητή Ιωαννίδη, ούτε φυσικά το ίδιο το θύμα – αλίμονο. Ο κορωνοϊός, τον οποίο δεν πρέπει να υποτιμά κανείς πόσο μάλλον όταν έχει υποκείμενο νόσημα, είναι υπεύθυνος και χωρίς αυτόν θα ζούσε.

 

Από το Facebook του νεκρού, πια, 25χρονου, που νοσηλευόταν στο νοσοκομείο «Παπανικολάου»:

3 Ιουνίου, βίντεο του Γιώργου Τράγκα

 

Δείτε ενδιάμεσες ΦΩΤΟ της συγκεκριμένης ανάρτησης εδώ.

 

Αναρωτιέμαι πώς νιώθουν όλοι αυτοί που χωρίς να έχουν καμία επιστημονική κατάρτιση και καμία ειδική γνώση, παραπληροφορούσαν εδώ και τόσους μήνες τον κόσμο. Πώς νιώθουν τώρα, που έχει αποδειχθεί (αν ποτέ χρειαζόταν περισσότερη απόδειξη!) ότι επινοούσαν συνωμοσίες και ξεδιάντροπα ψέματα. Και επίσης πώς νιώθουν οι απλοί πολίτες -χρήστες των social media ως επί το πλείστον- που για τόσο καιρό μοιράζονταν και κοινοποιούσαν όλες αυτές τις θεωρίες.

Θα έχουν μετανιώσει άραγε ο κύριος Τράγκας κι οι ανάλογοι κήρυκες της Τραμπικής «μετά-αλήθειας;» Στεναχωριούνται αν γέμισαν με σκουπίδια τα μυαλά του 25χρονου αλλά και δεκάδων χιλιάδων άλλων ανθρώπων;

 

Δεν υπάρχει αμφιβολία, ότι ανάμεσα στα χιλιάδες κρούσματα, τους εκατοντάδες διασωληνωμένους και τους νεκρούς, αρκετοί θα ήταν αρνητές του ιού. Άνθρωποι που πίστευαν ότι όντως ο κορωνοϊός είναι μία «καλά σκηνοθετημένη απάτη», ότι τα ΜΜΕ έβαζαν διαφημίσεις όχι για να τους πείσουν να μείνουν σπίτι και να προστατευτούν αλλά για να τους παραπλανήσουν προωθώντας μια ανύπαρκτη ασθένεια. Ένα σωρό γνωστοί και άγνωστοι που βγήκαν απ’ το νοσοκομείο τα έχουν πει: «Ήμουν αρνητής, δεν πίστευα, δεν πρόσεχα, μην κάνετε το ίδιο λάθος με μένα». Τόσους μήνες οι ακόλουθοι του Τράγκα δεν πείθονταν. Τώρα;

Κάποιοι το γυρνάνε: από κει που αρνιόντουσαν ότι υπάρχει οποιοσδήποτε ιός και έκαναν διαδηλώσεις εναντίον «αχρείαστων» lockdown, τώρα είναι, ξαφνικά, έξαλλοι με το κράτος που δεν τους προστάτευσε περισσότερο, που δεν τους υποχρέωσε με τη βία να φορούν μάσκες, που δεν έκλεισε τα σχολεία νωρίτερα και πάει λέγοντας. Είναι επίσης έξαλλοι που η πολιτεία κράτος δεν έφτιαξε μερικές ακόμα χιλιάδες ΜΕΘ ώστε να χωρέσουν αυτοί και οι δικοί τους.

Ποτέ δεν είναι αργά να αλλάξουν γνώμη κι όσοι συνεχίζουν να βλέπουν συνωμοσίες (οι ΜΕΘ είναι άδειες, οι νεκροί πέθαναν από άσχετα πράγματα, τα εμβόλια μας βάζουν 5G ώστε σε κάποια στιγμή να μας σκοτώσουνε).

Όμως σε κάποια στιγμή θα πρέπει να λογοδοτήσουν αυτοί που διέσπειραν ψευδείς ειδήσεις. Αυτοί που καθησύχασαν τον κόσμο λέγοντας πως είναι μια απλή γριπούλα. Αυτοί που προσπαθούσαν να μας στρέψουν ενάντια στην επιστήμη. Μια καλή αρχή θα είναι, προς το παρόν, να το βουλώσουν.

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο, εδώ.

 

 

Πηγή: mikropragmata.lifo.gr

 

 

 

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Upload File

You can include images or files in your comment by selecting them below. Once you select a file, it will be uploaded and a link to it added to your comment. You can upload as many images or files as you like and they will all be added to your comment.