ΑΙΣΧΡΟΝ ΕΣΤΙ ΣΙΓΑΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΑΣΗΣ ΑΔΙΚΟΥΜΕΝΗΣ.

ΜΗΤΡΟΣ ΤΕ ΚΑΙ ΠΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΤΙΜΙΩΤΕΡΟΝ ΕΣΤΙ Η ΠΑΤΡΙΣ.

Πρόσκληση προς το 99% του πληθυσμού: ΔΕΝ ΧΡΩΣΤΑΜΕ. Ή Εμείς ή οι Τραπεζίτες με τους πολιτικούς τους
Friday
05/10/2018
01:00 GMT+2
Επιστημονική τεκμηρίωση υπέρ του εθνικού νομίσματος Προτάσεις Απελευθερωτικής Συνέργειας Τράπεζες Ithacanet
1

 

Ithacanet, 10 Φεβ. 2018

 

Οφειλέτες” όλων των ειδών, ας ενωθούμε

Συμπεριλαμβάνονται και όσοι οφείλουν στον εαυτό τους, στον συνάνθρωπο, στην Ιστορία τους και στην Πατρίδα.

 

 

ΑΝΙΕΡΗ ΣΧΕΣΗ: ΧΡΗΜΑ – ΧΡΕΟΣ – ΦΟΡΟΙ

 • Το κείμενο είναι μεγάλο και απευθύνεται σε ελεύθερους οφειλέτες. Για διάλογο και δράση.

 • Η πολιτικοποιημένη διανόηση δεν ενδιαφέρεται να αλλάξει κάτι, οπότε δεν θα το διαβάσει.

Είμαστε οφειλέτες, φτωχοί, άνεργοι και διαρκώς υπερφορολογούμενοι από μια γωνιά της Ελλάδας. Απευθυνόμαστε σε οφειλέτες, φτωχούς και άνεργους, σε όλους τους υπερφορολογούμενους Έλληνες και σε όσους θέλουν αληθινά να συνδράμουν, δίχως οίηση και ΔΙΧΩΣ προσωπικές φιλοδοξίες.

Απευθυνόμαστε στο 99% των Ελλήνων, για να δείξουμε ότι ούτε χρωστάμε, ούτε τα φάγαμε, παρέα με την εξουσία. Με μια απάτη, μας κλέβουν τους κόπους μας.

Το παρόν γράφεται από ανθρώπους, που δεν ξέρουν από οικονομική «επιστήμη». Ξέρουν από ζωή και ρωτώντας βρίσκουν το δρόμο.

Η Ελλάδα είναι δεύτερη στον κόσμο σε κρατικό χρέος και πρώτη στον κόσμο σε υπερχρεωμένους πολίτες προς τράπεζες, εφορία και ασφαλιστικούς οργανισμούς. Είναι ένα ποσοστό που τούτη την ώρα υπερβαίνει κατά πολύ το 50%. Είμαστε η μεγάλη πλειοψηφία των Ελλήνων.

Πριν μήνες, έγινε μία ερώτηση, βασισμένη σε πραγματικά περιστατικά:

«Γιατί όλοι αυτοί οι οφειλέτες, που στον μικρό μας τόπο μπορεί να είναι και 15.000, δεν συμμετέχουν στο “σταμάτημα” των πλειστηριασμών; Γιατί δεν συμμετέχει στο “σταμάτημα” ενός πλειστηριασμού ακόμα και ο άμεσα ενδιαφερόμενος; Η πολιτική – επιστημονική αφήγηση θέλει τους λαούς να ξεσηκώνονται, όταν καταπιέζονται. Εδώ ο άλλος χάνει ό,τι έχει και δεν έχει και δεν κουνάει το δαχτυλάκι του».

Η ερώτηση απευθύνθηκε στα πρόσωπα και στους πολιτικούς χώρους, που έχουν αναλάβει να σώσουν τη “λαϊκή” περιουσία. Δεν απάντησε κανείς. Ίσως και να μην ξέρουν.

Θα απαντήσουμε εμείς που το ζούμε:

Συνεχίστε την ανάγνωση του άρθρου ΕΔΩ.

Comments
 1. Comment From G-M-R
  27/01/2020 at 21:43

  Εντός του κειμένου αναφέρεται:

  Το 2017, η ετήσια Έκθεση του ΔΝΤ για την Ελλάδα ξεκίναγε με αυτή τη φράση:

  «Η κρίση είχε διαρκή επίδραση στους ισολογισμούς του ιδιωτικού τομέα και στην ικανότητα εξυπηρέτησης του χρέους. Ως αποτέλεσμα της κρίσης, το ΑΕΠ υποχώρησε κατά 25% και η ανεργία έχει αυξηθεί απότομα και σε μια κορυφή έφτασε κοντά στο 28% το 2013. Ο κύκλος εργασιών των εταιρειών κατέρρευσε κατά ένα τρίτο, οι τιμές των ακινήτων έχουν μειωθεί στο μισό, και το διαθέσιμο εισόδημα έχει συρρικνωθεί σημαντικά. Κατά συνέπεια, ο λόγος μη εξυπηρετούμενων δανείων (NPLs) έχει φτάσει στο δεύτερο υψηλότερο επίπεδο στην Ευρωζώνη, και το ποσό των μη εισπραχθέντων φόρων και των εισφορών της κοινωνικής ασφάλισης, στο 70% του ΑΕΠ, αντιπροσωπεύει το υψηλότερο επίπεδο στην ευρωζώνη. Παρά το ότι το ιδιωτικό χρέος σε σχέση με το ΑΕΠ είναι χαμηλό σε σύγκριση με άλλες ευρωπαϊκές χώρες, η ικανότητα εξυπηρέτησης του χρέους των επιχειρήσεων περιορίζεται σοβαρά λόγω της κατάρρευσης του κύκλου εργασιών, και αυτό οδηγεί σε σοβαρούς περιορισμούς ρευστότητας και, τελικά, σε αφερεγγυότητα»[13].

  Το ΔΝΤ λέει ξεκάθαρα ότι οι Έλληνες έγιναν «κακοπληρωτές», εξ αιτίας των πολιτικών «διάσωσης».

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Upload File

You can include images or files in your comment by selecting them below. Once you select a file, it will be uploaded and a link to it added to your comment. You can upload as many images or files as you like and they will all be added to your comment.