ΑΙΣΧΡΟΝ ΕΣΤΙ ΣΙΓΑΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΑΣΗΣ ΑΔΙΚΟΥΜΕΝΗΣ.

ΜΗΤΡΟΣ ΤΕ ΚΑΙ ΠΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΤΙΜΙΩΤΕΡΟΝ ΕΣΤΙ Η ΠΑΤΡΙΣ.

Πρυτανεία ΕΜΠ μετά την επίθεση στην Πανεπιστημιούπολη: Δεν τρομοκρατούμαστε
Saturday
10/10/2020
19:59 GMT+2
Επιστημονική τεκμηρίωση υπέρ του εθνικού νομίσματος ΚΟΜΜΑΤΑ
0

Σχόλιο GMR: Κομματικές νεολαίες, κουκουλοφόροι και μαγκουροφόροι, καθηγητές άκρως συστημικοί, και φοιτητές που αηδιάζουν την Ελλάδα της κομματοκρατίας και της δηθενιάς. 

._

 

 

 

 

newsbeast.gr, 9 Οκτωβρίου 2020

 

 

 

Επίθεση σημειώθηκε το πρωί της Παρασκευής (09/10) στα γραφεία του πρύτανη του ΕΜΠ, στην Πολυτεχνειούπολη. Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές οι νεαροί προκάλεσαν φθορές, καθώς πέταξαν μπογιές και έγραψαν συνθήματα στους τοίχους.

Επίσης, η ομάδα των 10 με 15 ατόμων πέταξε επίσης φέιγ βολάν που έγραφαν: «Κάτω τα χέρια από το κτίριο Γκίνη και το κάτω Πολυτεχνείο», αναφέροντας ότι η συγκεκριμένη δράση αποτελεί «πολιτική παρέμβαση».

«Η πρυτανεία του ΕΜΠ δηλώνει κατηγορηματικά ότι δεν τρομοκρατείται και συνεχίζει το έργο της με προσήλωση και αποφασιστικότητα για την πρόοδο του ΕΜΠ, με αρωγό τη σύμπνοια της κοινότητας του ΕΜΠ, φοιτητών και προσωπικού, απέναντι στη βία και την παρακμή», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Πρυτανεία του ΕΜΠ, σχετικά με την επίθεση στην Πολυτεχνειούπολη.

Σύμφωνα με την Πρυτανεία, λίγο μετά τις 10 το πρωί, ομάδα κουκουλοφόρων εισέβαλε στο κτίριο Διοίκησης του ΕΜΠ στην Πολυτεχνειούπολη Ζωγράφου με σφυριά, λοστούς και μπογιές, προκαλώντας εκτεταμένες υλικές ζημιές στο γραφείο του Πρύτανη και σε διπλανά γραφεία. Επίσης, ανακοίνωσε ότι έχουν ασκηθεί ήδη οι νόμιμες ενέργειες και έχουν επιληφθεί τα αρμόδια όργανα της Πολιτείας.

«H ακαδημαϊκή κοινότητα και η Πολιτεία οφείλουν να λάβουν όλα τα ενδεδειγμένα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση παρόμοιων περιστατικών, που επί χρόνια ταλανίζουν τα ελληνικά πανεπιστήμια», καταλήγει η πρυτανεία του ΕΜΠ στην ανακοίνωσή της.

 

 

Πηγή: newsbeast.gr

 

 

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Upload File

You can include images or files in your comment by selecting them below. Once you select a file, it will be uploaded and a link to it added to your comment. You can upload as many images or files as you like and they will all be added to your comment.